Hyundai Veracruz Luotettavuus

Hyundai on ajoneuvojen huippumerkki, kun on kyse edullisuudesta ja luotettavuudesta. Veracruz on toinen klassinen keskikokoinen crossover-maasturi, jonka Hyundai lanseerasi vuonna 2006. Veracruz on hintansa ja tehokkaan moottorinsa puolesta hyvä luotettava valinta.

Yleiskatsaus

Hyundai Veracruz on 5-ovinen katumaasturi, jossa on sekä etu- että nelivetoasetelma. Se tunnettiin Euroopassa ja Venäjällä myös nimellä ix55. Veracruz tarjosi sukupolviensa aikana 3 mallia GLS-, SE- ja ylelliset rajoitetut mallit. 3,8 litran 260 hv (190 kW) V6-moottorin ja kuusivaihteisen Shiftronic-automaattivaihteiston ansiosta Veracruz on nopea ja tehokas.

Luotettavuus

Veracruz ei petä myöskään luotettavuuden suhteen, sillä se on yksi tehokkaimmista autoista keskikokoisten katumaastureiden joukossa. Hyundai Veracruzin luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta, mikä auttaa sijoittamaan auton 4. sijalle 26 keskikokoisen SUV:n joukossa. Polttoainetehokas moottori ja keskimääräiset huoltokustannukset tekevät siitä erittäin luotettavan valinnan omistajaksi.

Turvallisuus

Hyundain turvallisuustoimenpiteistä tai -ominaisuuksista ei juuri valiteta. Ne myös varustivat Hyundai Veracruzin kaikilla olennaisilla ominaisuuksilla. Nämä ominaisuudet auttoivat Veracruzia saamaan IIHS:ltä hyvän kokonaisarvosanan. 5-ovinen katumaasturi on erittäin luotettava ja tehokas lähes jokaisella osastolla.

Jälleenmyyntiarvo

Autojen jälleenmyyntiarvo riippuu yleensä niiden kunnosta ja moottorin kunnosta. Siksi Veracruz säilyttää arvonsa omistuskustannuksiinsa verrattuna, kun siitä pidetään hyvää huolta. Veracruzin jälleenmyyntiarvo on edelleen noin 7-10 000 dollaria ajoneuvon kunnosta riippuen. He ennustavat Veracruzin arvon alenemisen olevan noin 8 prosenttia viiden vuoden kuluttua.

  Cadillac XT5 Luotettavuus

Huolto ja kustannukset

Sen lisäksi, että Veracruz ei ole enää myynnissä, se ei ole edelleenkään kallis auto ylläpitää, vaan sen omistuskustannukset ovat varsin kohtuulliset. Hyundai Veracruzin keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 524 dollaria. Korjaus- ja huoltokustannukset voivat kuitenkin vaihdella auton kunnosta, sijainnista ja ongelmista riippuen.

FAQ

Onko Hyundai Veracruz etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Veracruz on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Veracruzissa on?

Hyundai Veracruz on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: AWD Sport Utility

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Veracruzissa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Veracruzissa on 260 hevosvoimaa ja 257 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.8L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Veracruzissa on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Veracruzissa on 18 x 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z