Infiniti QX70 Luotettavuus

Nissanin luksusautoja valmistava Infiniti on varsin luotettava turvallisuusominaisuuksien ja testauksen osalta. Toinen lisäys Infinitin luksusmaasturilaivastoon oli Infiniti QX70, jonka tuotanto alkoi vuonna 2002 Infiniti FX -nimellä. Vuonna 2013 sitä alettiin kutsua QX70:ksi, jota jatkettiin vuoteen 2017 asti, jonka jälkeen sen valmistus lopetettiin.

Yleiskatsaus

Infiniti QX70 on 5-ovinen keskikokoinen ylellinen crossover-maasturi, jossa on luotettavat ominaisuudet ja luokitukset. Tehon ja turvallisuuden suhteen QX70 on yksi maasturisarjan hienoimmista vaihtoehdoista. Se on varustettu 3,7-litraisella V-6-moottorilla, joka tuottaa 325 hevosvoimaa, se kiihtyy 155 km/h ja 0-100 km/h vain 5,8 sekunnissa.

Luotettavuus

Minkä tahansa merkin ajoneuvon luotettavuus riippuu monista eri tekijöistä. Infinitin luksusautot eivät kuitenkaan yleensä ole niin korkealle luokiteltuja kuin mitä niiden odotetaan olevan. Muihin luksusmaastureihin verrattuna ne ovat melko keskinkertaisia. Infiniti QX70:n tapauksessa vuoden 2017 malli on J.D. Powerin mukaan saanut luotettavuuspisteissä 3 pistettä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuuksia ja -luokitusta koskeva tekijä on yksi tärkeimmistä, kun on kyse luotettavuudesta ja päätöksenteosta ennen minkään ajoneuvon viimeistelyä. Infiniti QX70:ssä on melko runsaasti turvallisuusominaisuuksia, joiden ansiosta katumaasturi saa ANCAPin törmäystestien mukaan 33,5 pistettä 37:stä. Se onnistui myös saamaan ANCAP:n viiden tähden turvallisuusluokituksen vuoden 2012 mallissaan.

Jälleenmyyntiarvo

Luksusautojen osaston arvon aleneminen on aina ollut kriittinen tekijä, joka on otettava huomioon, koska niillä on hyvä hintalappu. Infiniti QX70:n ennustettu arvonalentumisprosentti on 34 % viiden vuoden kuluttua. Tämä tarkoittaa, että tämän ajoneuvon jälleenmyyntiarvon odotetaan laskevan noin 9 932 dollaria, kun se tulee 5 vuoden kuluttua ostosta.

  Infiniti JX 35 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Minkä tahansa ajoneuvon huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat yleensä toisistaan riippuen ajoneuvon iästä, ajokilometreistä, sijainnista ja kunnosta. Päätöstä tehtäessä arvioitu huoltokustannus voi kuitenkin olla avuksi. Infiniti QX70 on melko kallis ylläpitää, sillä QX70:n vuotuiset ylläpitokustannukset ovat arviolta noin 895 dollaria, mikä ei ole kovin kohtuullista.

FAQ

Onko Infiniti QX70 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Infiniti QX70 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Infiniti QX70:ssä on?

Infiniti QX70 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet urheilulliset hyötyajoneuvot 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Infiniti QX70:ssä on ja onko siinä turbo?

Infiniti QX70:n teho on 325 hevosvoimaa ja vääntömomentti 267 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,7 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Infiniti QX70:n tavaratila?

67,8 kuutiometriä ( 1,92 m3 ).

Kuinka suuri maavara Infiniti QX70:ssä on?

7,4 tuumaa ( 18,8 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Infiniti QX70:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z