Jaguar XF Luotettavuus

Jaguar XF:stä on saatavana kaksi vaihtoehtoa, 4-ovinen sedan ja 5-ovinen farmari. Se on johtava/keskikokoinen luksusauto, jonka tuotanto alkoi vuonna 2007 ja jota jatketaan edelleen.
Ylellisyyssedaanit ovat yleensä kalliimpia, mutta Jaguar XF on monia kilpailijoitaan edullisempi.

Yleiskatsaus

Jaguarin XF-urheilusedan on Jaguarin kehittynein, tehokkain ja hienostunein auto. Kahden tehokkaan moottorin ja hyvän polttoainetalouden ansiosta XF tarjoaa paljon valinnanvaraa. Tämän Jaguarin sisätilat ovat tilavat ja mukavat, ja niissä on uusi ja parannettu infotainment-järjestelmä. Ylellisyyttä edustavaan sedaniin voi valita eri moottorivaihtoehtoja, kuten 2,0-litraisen turboahdetun Ford Eco-boost I4:n, 3,0-litraisen ahtimella varustetun Jaguar AJ126:n ja tehokkaimman 5,0-litraisen ahtimella varustetun Jaguar AJ133S V8:n. 2,0-L-moottori tuottaa 246 hevosvoimaa kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston kanssa.

Luotettavuus

Driver Powerin mukaan Jaguar päihittää jatkuvasti Audin, BMW:n ja Mercedeksen. Jaguar sijoittui 30 valmistajan joukossa vankalle 12. sijalle ja päihitti premium-luokan kilpailijansa, kun taas ennen faceliftia oleva XF sijoittui kunnioitettavalle 47. sijalle sadan ajoneuvon joukossa. Keskikokoisten luksusautojen joukossa Jaguar XF:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta.

Turvallisuus

Jaguar XF on varustettu kaikilla luksussedanin tarvitsemilla turvallisuusominaisuuksilla. ANCAP-testausluokituksen mukaan sen kokonaispistemäärä on 32,38 pistettä 37:stä. Autossa on vakiovarusteena kaksi etuturvatyynyä, sivuturvatyynyt ja päätä suojaavat sivuverhot. Lisäksi ABS, elektroninen jarruvoiman jako (EBD) ja elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESC) kuuluvat vakiovarusteisiin.

  BMW 4-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

Poistoaste

Ajoneuvon arvonalennuksen ja jälleenmyyntiarvon osalta on paljon näkökohtia, joita kannattaa tarkastella. Autotehtaat ja ostajat odottavat kuitenkin edelleen ajoneuvon ennustettua arvonalennusta, jotta he ymmärtäisivät ajoneuvon luotettavuuden ja tulevaisuuden. Jaguar XF:n arvo alenee noin 61 % 5 vuoden käytön jälkeen.

FAQ

Onko Jaguar XF etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar XF on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Jaguar XF:ssä on?

Jaguar XF on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Jaguar XF:ssä on ja onko siinä turbo?

Jaguar XF:ssä on 247 hevosvoimaa ja 269 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Jaguar XF:n tavaratila?

10,5 kuutiometriä ( 0,297 m3 ).

Kuinka suuri maavara Jaguar XF:ssä on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar XF:ssä on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Jaguar XF:n yleiset ongelmat?

Nämä ovat Jaguar XF:n (kaikki versiot) 11 yleisintä ongelmaa.

  • Siinä on vialliset letkunkiristimet.
  • Seosmetallivanteet halkeilevat helposti.
  • Turvatyynyt voivat olla viallisia.
  • Tuulilasinpyyhkijänsulat ovat hyvin hauraat.
  • Mittaristossa on toimintahäiriöitä.
  • Jousitus on meluisa ja kömpelö.
  • Sähköjärjestelmä on turhauttavan epävakaa.

Miksi käytetyt Jaguarit ovat niin halpoja?

Monet niistä ovat olleet leasingissä 3-4 vuotta. Tämä sekä epävarmuus Fordin suunnitelmista (huhut sen lopettamisesta) ja Jaguarin brändistä (se myytiin) eivät johda korkeisiin jälleenmyyntiarvoihin.

  Hyundai Tucson luotettavuus

Onko Jaguar XF:ssä Fordin moottori?

Kyllä, siinä käytetään samaa moottoria kuin Fordissa. Jaguar XF:ssä on vihdoin nelisylinterinen, 2,2-litrainen dieselmoottori, jota se on kaivannut. Kyseessä on uusi Ford/PSA-moottori, joka on nähtävissä Mondeossa tai Peugeot 508:ssa, mutta muokattuna pohjois-eteläsuuntaista asennusta varten niin, että takapyörät kääntyvät.

Kumpi on parempi Jaguar XE vai XF?

Voit vertailla näitä kahta autoa vierekkäin. Niiden kokoerot kuvastavat kummankin auton vahvuuksia. XE on kevyempi ja pienempi, ja se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat urheilullista mutta tehokasta suorituskykyä. XF lisää urheiluauton tuntumaan ylellisyyttä, mukavuutta ja sisätiloja.

Huolto ja kustannukset

Pelkät tarrahinnat eivät määritä sitä, kuinka paljon auton omistaminen maksaa. On tärkeää ottaa huomioon myös huolto- ja korjauskustannukset. Jaguar XF:n auton huoltokustannukset ovat noin 1066 dollaria vuodessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z