Jaguar XK Luotettavuus

Jaguar on Jaguar Land Roverin, brittiläisen maailmanlaajuisen ajoneuvojen valmistajan, jonka tukikohta sijaitsee Whitleyssä, Coventryssä, Englannissa, ylellisyysajoneuvomerkki. Jaguar XK on brittiläisen autonvalmistajan Jaguar Carsin valmistaman ja mainostaman Jaguar XK:n upean nähtävyysauton toinen ja viimeinen ikäluokka X150:n alla tehtävänannon sisällä. Kolmeen sisäänkäyntiin tarkoitettu fastback-auto ilmestyi Frankfurtin autonäyttelyssä 2005 arkkityyppinsä 4,2-litraisella V8-moottorilla, ja kaksiosainen avoauto ilmestyi vuonna 2006 Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä.

Yleiskatsaus

Vuonna 2010 Jaguar lisäsi Speed Pack -valikoiman, jossa on virtaviivainen korisarja ja 280 km/h:iin laajennettu nopeusrajoitin, sekä Black Pack -valikoiman, jossa on tummat hahmot. Jaguar XK:n nopeus 0-100 km/h on 6,8 sekuntia, ja huippunopeus on 155 mailia tunnissa.

Luotettavuus

Luotettavin ja vaatimattomimmin tuettava ajoneuvo missään vaiheessa väitetty. Poikkeuksellisen ihana pieni herkku näin kalliiksi ja ylivoimaisen suorituskykyiseksi ajoneuvoksi. Näyttelyä ajatellen polttoaineen käyttö on erittäin hyvä, vaikkakin kaasusäiliö on ärsyttävän pieni ajoneuvolle, joka on yleensä ihanteellinen Grant Tourer. Jaguarin luotettavuusluokitus on 2,5 5,0:sta.

Turvallisuus

NHTSA:n 5 tähden turvallisuusluokitukset auttavat kuluttajia vertailemaan ajoneuvojen turvallisuutta autoa etsiessään. Enemmän tähtiä tarkoittaa turvallisempia autoja. Jaguar XK:n suositeltu turvallisuusluokitus on 3 pistettä 10:stä.

Jälleenmyyntiarvo

Vuoden 2015 Jaguar XK:n arvioitu pitkän aikavälin heikkenemisvauhti on 22 %. Viidessä vuodessa sen arvo laskee noin 9 334 dollaria nykyisestä noin 42 425 dollarin hinnasta 33 092 dollariin.

  Dodge Challengerin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Jaguar-mallien tuki- ja korjauskustannukset ovat yleensä noin 17 636 dollaria ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä on 5 846 dollaria enemmän kuin ekstravaganssimerkkien normaali hinta. Lisäksi on 40,54 % mahdollisuus, että Jaguar tarvitsee merkittävän korjauksen tuona aikana.

FAQ

Onko Jaguar XK etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar XK on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Jaguar XK:ssa on?

Jaguar XK on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Jaguar XK:ssa on ja onko siinä turbo?

Jaguar XK:ssa on 385 hevosvoimaa ja 380 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Jaguar XK:ssa on?

4,7 tuumaa ( 11,94 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar XK:ssa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jaguar XK hyvä auto?

Kevyt, liimattu ja niitattu alumiinimonokokki sekä alumiiniset koripaneelit tekevät Jaguar XK:sta loistavan valinnan käytetyksi autoksi. Voit valita sen pitkän konepellin alta luotettavan 4,2- tai 5,0-litraisen V8-moottorin – joka on R-malleissa myös ahdettu. Se on myös erittäin edullinen, vain 6000 PS.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z