Jaguar XKR / XKR-S Luotettavuus

Jaguar on Jaguar Land Roverin, brittiläisen maailmanlaajuisen ajoneuvojen tuottajan, jonka tukikohta sijaitsee Whitleyssä, Coventryssä, Englannissa, ylellisyysajoneuvomerkki. Jaguar XKR/XKR-S on brittiläisen autonvalmistajan Jaguar Carsin tuottaman ja mainostaman Jaguar XK 2+2 tuhannen nähtävyysauton toinen ja viimeinen ikäkausi X150-sisustustehtävän alla.

Kolmeen sisäänkäyntiin tarkoitettu fastback-auto ilmestyi Frankfurtin autonäyttelyssä 2005 arkkityyppinsä 4,2-litraisella V8-moottorilla, ja kaksiosainen avoauto ilmestyi vuonna 2006 Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä. XKR-S:ää pidetään nopeimpana ja kuljettajakeskeisimpänä Jaguarina, jota on koskaan valmistettu.

Yleiskatsaus

Jaguar vakuutti, että tämä uusi muoto oli esittelynsä hetkellä kaikkien aikojen nopein Jaguar, sillä sen maksiminopeus oli 299 km/h (186 mph) ja se kiihtyi nopeudesta 0-97 km/h (60 mph) 4,2 sekunnissa (0-100 km/h (62 mph) 4,4 sekunnissa). Jaguar XKR Coupe on uskomattoman nopea ja hauska auto ajaa karismaattisen ahdetun V8-moottorinsa ja urheilullisen käsiteltävyytensä ansiosta. Se on mukaansatempaavampi kuin Mercedes SL63 AMG ja BMW M6, ja siinä on enemmän luokkaa kuin molemmissa.

Luotettavuus

Reliability Index sijoitti Jaguarin 29. sijalle 39:stä horjumattomassa laatutaulukossaan. Lisäksi he antoivat Jaguarille vakaan laatuluettelon 171. Tämä ei todellakaan ole uskomaton pistemäärä (mitä alhaisempi pistemäärä, sitä parempi), ja se on huomattavan paljon normaalia alhaisempi.

Turvallisuus

Jaguar on vähentänyt huolenaiheitaan 123 ongelmaan jokaista 100 ajoneuvoa kohti, mikä on vähemmän kuin edellisvuoden 173 ongelmaan, mikä on vakava saavutus. Luotettavuusindeksin mukaan Jaguar on 29. sijalla 39:stä niiden vankkumattoman laadun taulukossa. Lisäksi he antoivat Jaguarille vakaan laatutiedoston 171.

  Audi RS4 Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Jaguar XKR / XKR-S:n arvo alenee 61 % 5 vuoden kuluttua, ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 24 894 dollaria.

Huolto ja korjaus

Jaguar XKR / XKR-S:n arvioidut huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat 95 ja 4696 dollarin välillä, keskiarvon ollessa 437 dollaria.

FAQ

Onko Jaguar XKR / XKR-S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jaguar XKR / XKR-S on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jaguar XKR / XKR-S:ssä on?

Jaguar XKR / XKR-S on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Jaguar XKR / XKR-S:ssä on ja onko siinä turbo?

Jaguar XKR / XKR-S:ssä on 550 hevosvoimaa ja 502 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Jaguar XKR / XKR-S:ssä on?

3,9 tuumaa ( 9,91 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jaguar XKR / XKR-S:ssä on 20 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z