Jeep Grand Cherokee L Luotettavuus

Jeep on Yhdysvalloissa alkava automerkki, joka on tällä hetkellä eurooppalaisen amerikkalaisen aggregaatin Stellantisin hallussa. L tarkoittaa, että tässä mallissa on kolme istuinriviä, mikä on toinen Grand Cherokeen ominaisuus. Kaksisarakkeinen Grand Cherokee tulee niin ikään markkinoille, mutta vasta vuonna 2022. Grand Cherokee L on merkittävä ajoneuvo, ja se voi huilata kuin sellainen. Ilmajousituksen ansiosta korkeammat versiot ohittavat kolhut, mutta tuomarimme olivat hämmästyneitä siitä, miten hyvin teräsjouset hakkaavat Limitedissä.

Yleiskatsaus

Jeep Grand Cherokee L on kelpo katumaasturi. Siinä on kyvykäs V6-perusmoottori ja tarjolla on kurkkumainen, tulinen V8. Huolehtiminen on tehty, ja vaikka joissakin keskikokoisissa katumaastureissa on ainutlaatuisempi käsittely, harva on ihanteellisessa tilanteessa roader. Lisäksi seikkailukyvystään riippumatta tämä Jeep välittää erinomaisesti pehmustetun kyydin.

Luotettavuus

Vuoden 2021 Jeep Grand Cherokee L:llä ei ole vielä J.D. Powerin ennakoitua luotettavuuspistemäärää. Jeep kattaa Grand Cherokee L:n kolmen vuoden/36 000 mailin rajoitetulla takuulla ja viiden vuoden/60 000 mailin voimansiirtotakuulla.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administration tai Insurance Institute for Highway Safety eivät ole testanneet vuoden 2021 Grand Cherokee L:n törmäyskokeita, mutta se on tehty sen jälkeen, kun on pidetty mielessä erilaiset turvallisuusominaisuudet.

Jälleenmyyntiarvo

Ajoneuvon jälleenmyyntiarvo riippuu muun muassa ajasta ja kunnosta. Jeep Grand Cherokee L:n arvo laskee 51 % 5 vuoden kuluttua ja sen pitkän aikavälin jälleenmyyntiarvo on 23 466 dollaria. Jeep Grand Cherokee L tekee paljon työtä säilyttääkseen arvonsa, mutta kerralla se ei ole poikkeuksellinen.

  Audi RS5 luotettavuus

Huolto ja korjaus

Jeep Grand Cherokee L:n normaali absoluuttinen vuotuinen huolto- ja korjauskustannus on 666 dollaria, kun taas keskikokoisten katumaastureiden normaali kustannus on 573 dollaria ja kaikkien ajoneuvomallien 652 dollaria. Normaali absoluuttinen vuotuinen absoluuttinen kustannus suunnittelemattomien huoltojen ja korjausten osalta kaikissa mallin pitkissä ajoneuvon pätkissä.

FAQ

Onko Jeep Grand Cherokee L etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Grand Cherokee L on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Grand Cherokee L:ssä on?

Jeep Grand Cherokee L on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 2WD.

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Grand Cherokee L:ssä on ja onko siinä turbo?

Jeep Grand Cherokee L:ssä on 290 hevosvoimaa ja 257 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Grand Cherokee L:ssä on?

8,5 tuumaa ( 21,59 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Grand Cherokee L:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Jeep Grand Cherokee L:ssä on vikana?

Jeep julkaisi 37 000:lle 2021 Grand Cherokee L:lle takaisinkutsun korjatakseen ongelman, joka voi estää ajovalojen kunnollisen toiminnan. Tämä takaisinkutsu koskee vain 3. joulukuuta 2020 ja 21. heinäkuuta 2021 välisenä aikana valmistettuja Grand Cherokee L -katumaastureita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z