Jeep Grand Cherokee Luotettavuus

Jeep tulee taktisesta termistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on arvostettu kyvystään luoda jatkuvasti upeita 4×4-ajoneuvoja, maastureita ja meneviä 4×4-romppiajoneuvoja. Jeep Grand Cherokee on amerikkalaisen tuottajan Jeepin luomien reilun kokoisten katumaastureiden valikoima. Joitakin eri katumaastureita on valmistettu kori-kehikko-kehityksellä, mutta Jeep Grand Cherokee on johdonmukaisesti käyttänyt yksikorista runkoa.

Yleiskatsaus

Grand Cherokeen vakiomoottori on 3,6-litrainen V-6-moottori, joka tuottaa 295 hv ja 260 lb-ft vääntöä. Grand Cherokee kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 3,5 sekunnissa, mikä on leukoja hivelevä suoritus. Molemmat moottorit yhdistyvät epävarmaan 9-vaihteiseen ohjelmoituun vaihteistoon, jota me taitamme, ja nelipyöräiseen jousitukseen.

Luotettavuus

Vuoden 2021 Grand Cherokee saa ennustetun luotettavuuspistemäärän 84 pistettä 100:sta. Jeep Grand Cherokeen luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, mikä asettaa sen viidenneksitoista sijalle 26:sta keskikokoisen SUV:n joukossa. Normaalit vuotuiset korjauskustannukset ovat 666 dollaria, mikä tarkoittaa, että sillä on normaalit omistajakustannukset.

Turvallisuus

Jeep Grand Cherokee sai viisi tähteä NHTSA:n sivutörmäystesteissä. Kaatumisluokituksen osalta NHTSA antoi vuoden 2021 Jeep Grand Cherokeelle neljä tähteä. Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) suoritti 2021 Jeep Grand Cherokee -mallille lisäksi muutamia törmäystestejä.

Jälleenmyyntiarvo

Jeep Cherokee menettää 56 % arvoaan viiden vuoden kuluttua ja sen pitkän aikavälin jälleenmyyntiarvo on 15 722 dollaria. Alla olevassa kaaviossa on esitetty normaali arvon aleneminen seuraavien 10 vuoden aikana. Nämä tulokset koskevat hyväkuntoisia ajoneuvoja, jotka ajavat keskimäärin 12 000 kilometriä vuodessa. Lisäksi se hyväksyy 35 789 dollarin myyntihinnan uutena.

  GMC Sierra HD Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Keskimääräiset vuotuiset kokonaiskustannukset korjauksista ja huollosta Jeep Grand Cherokee on 666 dollaria, kun taas keskikokoisten katumaastureiden keskiarvo on 573 dollaria ja kaikkien ajoneuvomallien keskiarvo 652 dollaria.

FAQ

Onko Jeep Grand Cherokee etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Grand Cherokee on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Grand Cherokee -autossa on?

Jeep Grand Cherokee on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Grand Cherokee -autossa on ja onko siinä turbo?

Jeep Grand Cherokeen teho on 293 hevosvoimaa ja vääntömomentti 260 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Grand Cherokeessa on?

8,6 tuumaa ( 21,84 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Grand Cherokee on varustettu 20 X 8 tuuman alumiinisilla etuvanteilla ja 20 X 8 tuuman alumiinisilla takavanteilla.

Onko Jeep Grand Cherokessa paljon ongelmia?

Kaikkien mallien 3 000 valituksella Grand Cherokee muodostaa yli 25 % kaikista Jeepin valituksista. Sähköongelmat ovat olleet yleisin ongelma kaikkien näiden vuosien aikana.

Onko Grand Cherokee sen arvoinen?

Jeep Grand Cherokee -katumaasturi on erittäin hyvä. Vaikka sen voimanlähteet eivät olekaan loistavia, se kulkee hyvin ja kulkee useimmilla teillä. Se on myös yksi keskikokoisten katumaastureiden luokan parhaista maastureista. Tämän Jeepin sisätilat kilpailevat luksusmaastureiden kanssa.

  Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Minkä vuosimallin Jeep Grand Cherokee -mallia minun pitäisi välttää?

Kannattaa välttää Jeep Grand Cherokee -vuosimalleja, joissa on paljon asiakasvalituksia, kalliita korjauksia ja korkeita huoltokustannuksia. Tietojen mukaan vuosimallit 2011 ja 2014 ovat huonoimpia Grand Cherokea, joita voit ostaa.

Kumpi on parempi Jeep Highlander vai Grand Cherokee?

Toyota Highlander 2022 on näistä kahdesta autosta parempi. V6-moottori on tehokkaampi ja tehokkaampi kuin muut moottorit, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto. Grand Cherokee tarjoaa tehokkaampia vaihtoehtoja, jos etsit jotain enemmän.

Mitä eroa on Jeep Cherokeella ja Jeep Grand Cherokeella?

Suurin ero niiden välillä on niiden koko. Jeep Cherokee -crossovermaasturi on pienempi kuin Jeep Grand Cherokee -maasturi.

Onko Grand Cherokee luksusauto?

Grand Cherokee on luksusmaasturi, mutta se on silti Jeep. Tämä tarkoittaa, että Grand Cherokee pystyy erinomaisiin maasto-ominaisuuksiin. Tehokas moottori on välttämätön, jotta autosi voi hyödyntää koko potentiaalinsa.

Kuinka monta kilometriä Grand Cherokee kestää?

Heidän mukaansa Jeepin pitkäikäisyys riippuu siitä, kuinka hyvin huollat sitä ja valmistusvuodesta. Jotkut Grand Cherokee -mallit voivat kestää yli 200 000 kilometriä, kun taas toiset saavuttavat tekijänsä noin 150 000 kilometrin kohdalla. Uudemmat mallit, kuten Grand Cherokee 2011, kestävät yli 300 000 kilometriä.

Mitkä vuodet ovat hyviä Jeep Grand Cherokee -autoille?

Vuosi 2010 on Grand Cherokeen paras vuosi. Niissä oli vähemmän ongelmia kuin muina vuosina. Voit löytää myös malleja vuosilta 2009, 2010 tai 2016, jotka ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, sillä ne ovat erittäin edullisia.

  GMC Acadia Luotettavuus

Millä kilometrimäärällä Jeepissä alkaa olla ongelmia?

Noin 100 000 mailin kohdalla Jeepissä alkaa olla ongelmia. Eräällä Jeep-foorumilla sanotaan, että 100 000 mailin kohdalla on odotettavissa huollot moottorille, vaihteistolle, tasauspyörästöille ja laakereille.

Onko siinä mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, Grand Cherokeessa on mukautuva vakionopeudensäädin. Se toimii tarkkailemalla edessä olevaa liikennettä ja säätämällä nopeutta automaattisesti liikennevirran mukaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z