Jeep Grand Cherokee SRT Luotettavuus

Jeep tulee sotilastermistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on tunnettu kyvystään tuottaa jatkuvasti erinomaisia 4×4-, SUV- ja maastoajoneuvoja. Vuoden 2021 Jeep Grand Cherokee SRT tarjoaa mahdollisesti keskikokoisen maasturin monipuolisimman malliston. Tarjolla on laaja rykelmä maastossa ja maastossa liikkumiseen sopivia varustetasoja.

Yleiskatsaus

vuoden 2020 Jeep Grand Cherokee SRT on juuri ja juuri riittävä. Sen konepellin alla on 475-hevosvoimainen V-8, joka yhdistyy kahdeksanvaihteiseen ohjelmoituun ja nelivetoon. Lähetysohjauksella SRT voi repiä nollasta 60 km/h 4,4 sekunnissa. Voimakkaat korirakenteet, peliin viritetty jousitus ja tehokkaat jarrut auttavat SRT:tä käsittelemään ja jarruttamaan ympäriinsä niin hyvin, että muutamat peliajoneuvot ovat kateellisia. Sen vanhempi sisarus, Trackhawk (tarkastettu itsenäisesti), tekee paljon suuremman 707-ajon. SRT ei kuitenkaan ole todistettavasti mikään yhden tempun hevonen; se voi tarvittaessa hinata jopa 7200 kiloa. Oscar olisi tyytyväinen.

Luotettavuus

Grand Cherokee SRT on ollut Jeepin kokoonpanossa pahamaineinen katumaasturi. Vuoden 2021 GC SRT noilla pienillä muutoksilla täyttää kolmekymmentä vuotta vuonna 2021. Näin kaiken kaikkiaan Jeep GC SRT on ollut olemassa jo pitkään. Oli miten oli, aiemmissa muodoissa, kuten vuoden 2014 Jeep Grand Cherokee SRT:ssä, oli paljon ongelmia, jotka liittyivät sen vempaimista moottoriin ja tavaravaihteistoon.

Jälleenmyyntiarvo

Jeep Grand Cherokee SRT:n arvo laskee 51 % 5 vuoden kuluttua ja sen pitkän aikavälin jälleenmyyntiarvo on 23 466 dollaria. Jeep Grand Cherokee SRT näyttää pitävän arvonsa OK, mutta samalla se ei ole poikkeuksellinen.

  Cadillac CTS-V Luotettavuus

Turvallisuus

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) tai National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) eivät ole tehneet kolaritestejä Grand Cherokee SRT:lle. Joka tapauksessa tämä PO-Jeeppi sisältää Grand Cherokeen täydet kuljettajaa avustavat kohokohdat vakiona. Ostajat näkevät arvon monipuolisessa matkanvalvonnassa, joka toimii arvaamattomassa ruuhkassa, ja itse pysähtymisavussa, joka vähentää levottomuutta.

Huolto ja korjaus

Jeep Grand Cherokee SRT maksaa noin 10 484 dollaria korjaus- ja huoltokuluihin ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä on 1 604 dollarilla enemmän kuin kuuluisien SUV-mallien liikenormaali. Lisäksi on 31,13 % mahdollisuus, että Grand Cherokee SRT vaatii merkittävää korjausta tuona aikana. Tämä on 9,63 % valitettavampaa kuin vertailukelpoisten ajoneuvojen tässä osassa.

FAQ

Onko Jeep Grand Cherokee SRT etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Grand Cherokee SRT on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Grand Cherokee SRT:ssä on?

Jeep Grand Cherokee SRT on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Grand Cherokee SRT:ssä on ja onko siinä turbo?

Jeep Grand Cherokee SRT:ssä on 475 hevosvoimaa ja 470 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Grand Cherokee SRT:ssä on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

  Jeep Cherokee Luotettavuus

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Grand Cherokee SRT:ssä on 20 X 10 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Jeep SRT kestää?

Jeep Grand Cherokee SRT, jonka mittarilukema on yli 300 000, katsotaan korkeaksi mittarilukemaksi. Ne on suunniteltu kestämään noin 200 000 kilometriä. Jotkut omistajat raportoivat, että he voivat ajaa maasturilla vielä sen jälkeen, kun se on ylittänyt 300 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z