Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Jeep on ollut kuuluisa ja uskomaton 4×4-pelin hyötyajoneuvo yli 70 vuoden ajan. Jeep Grand Wagoneer on hienostunut aine kilpailemaan valtavia ylellisyyttä katumaasturit, jotka korostavat kuusinumeroinen tarra hinnat. 471 hv:n V-8:lla ja vakiovarusteisella nelivedolla varustettu valtava Jeep on kuitenkin niin uskomaton kuin se hyvinkin voi olla.

Yleiskatsaus

471 hv:n V-8:lla ja vakionelivedolla varustettu iso Jeep on niin voimakas kuin kykeneväinenkin. Sen tasokkaassa matkustamossa vakiovarusteiset kolmiriviset istuimet tarkoittavat tilaa koko perheelle, ja runsas määrä huipputeknisiä ominaisuuksia pitää varmasti kaikki viihdyttämässä. Kaikkien uusimpien ja parhaiden kuljettajan apujärjestelmien sekä lähes 10 000 kilon vetokyvyn ansiosta vuoden 2022 Jeep Grand Wagoneer näyttää valloittavan aivan uuden rajan: kalliin luksusautoilun.

Luotettavuus

Täysin uusi 2022 Jeep Grand Wagoneer sijoittuu lähelle suurten luksusmaastureiden rankingimme kärkeä. Se on tyylikäs, mukava, tilava ja helppo ajaa, mikä tekee siitä tämän luokan kokonaisvaltaisen voittajan. Jeep Grand Wagoneerin sijoitus #2 perustuu sen pisteytykseen Luxury Large SUVs -luokassa. Tällä hetkellä Jeep Grand Wagoneer on saanut arvosanan 8,7 pistettä 10:stä, joka perustuu 10 eri lähteitä käyttävän tutkimuksen ja tietoelementin arviointiimme.

Turvallisuus

Käytettävissä oleva Active Driving Assist -korostin saa ajosi hyödyntämällä robotisoitua nopeuden nostoa ja hidastusta pitämään ajoneuvon kadun painopisteessä. Vehicle Safe with TouchPad Activation on piilotettu pääpylvään ohjauskeskuksen alle ja tarjoaa vakuutuksen resursseille hyödyllisesti.

  Chrysler Sebringin luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Kunto ja aika ovat tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa jälleenmyyntiarvoon. Vuoden 1991 Jeep Grand Wagoneerin 29 vuoden arvonnousu on ollut 11 %.

Huolto ja korjaus

Jeep Grand Wagoneerin arvioidut huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat 95 ja 1899 dollarin välillä, ja normaaliarvo on 245 dollaria. Jeepin normaalit vuotuiset korjauskustannukset ovat 634 dollaria, mikä tarkoittaa, että sen hallussapitokustannukset ovat odotettua paremmat.

FAQ

Kuinka monta istuinta Jeep Grand Wagoneerissa on?

Jeep Grand Wagoneer on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Grand Wagoneerissa on ja onko siinä turbo?

Jeep Grand Wagoneerissa on 471 hevosvoimaa ja 455 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Grand Wagoneerissa on 22 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä eroa on Jeep Wagoneerin ja Grand Wagoneerin välillä?

Suurin ero näiden kahden auton välillä on lastitilavuudessa. Grand Wagoneeriin saat 94,2 kuutiometriä ja Wagoneeriin 116,7 kuutiometriä maksimirahtitilaa.

Kuka valmistaa vuoden 2022 Grand Wagoneerin?

Jeepin 2022 Wagoneer on upouusi malli, mutta se ei ole uusi nimi. Vuonna 1963 Wagoneer-nimimerkkiä käytettiin ensimmäisen kerran Grand Wagoneerin maasturin rinnalla. 1990-luvulla sitä käytettiin Cherokee- ja Grand Cherokee -mallien varustetasona.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z