Jeep Patriot Luotettavuus

Jeep saa taktisesta termistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on arvostettu sen kyvystä luoda jatkuvasti fantastisia 4×4-ajoneuvoja, maastureita ja meneviä 4×4-romppiajoneuvoja. Jeep Patriot (MK74) on Jeepin valmistama ja markkinoima etumoottorinen viiden sisääntuloväylän pelkistetty hybridimaasturi, joka ilmestyi yhdessä Jeep Compassin kanssa huhtikuussa 2006 New Yorkin autonäyttelyssä mallivuodeksi 2007. Patriot valmistettiin Chryslerin Belvidere, Illinois saa yhdessä kasvi lähellä Compass.

Yleiskatsaus

Perus 2016 Jeep Patriotissa on 2,0-litrainen nelikammiomoottori, joka tuottaa 158 ahtoa. Etuvetoisissa malleissa on harkinnanvarainen 172-voittoinen 2,4-litrainen nelikammiomoottori ja nelivetoisten mallien vakiovaruste. Viisivaihteinen manuaalivaihteisto on vakiona kahden moottorin kanssa. On joitakin Jeep Patriot -ongelmia, jotka sisältävät vaihteisto-ongelmia, moottoriongelmia ja sähköongelmia.

Luotettavuus

Jeep Patriotin luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta, mikä sijoittaa sen viidenneksitoista 26:sta pienennetystä katumaasturista. Normaalit vuotuiset korjauskustannukset ovat 596 dollaria, mikä tarkoittaa, että sillä on normaalit omistuskustannukset. Korjausten vakavuus on normaali, ja merkittävät ongelmat ovat normaalia harvinaisempia, joten merkittävät korjaukset eivät ole Patriotille normaaleja.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkein huolenaihe mitä tahansa ajoneuvoa ostettaessa. Vuonna 2016 Jeep Patriot on saatavana Sport- ja Latitude-varustetasoilla. Hallituksen törmäystesteissä Patriot sai neljä tähteä yleisestä turvallisuudesta, mukaan lukien erityisen huolestuttava kolmen tähden tulos etutörmäys- ja kaatumistesteissä.

Jälleenmyyntiarvo

Vuoden 2017 Jeep Patriotin pitkän aikavälin jälleenmyyntiarvo on 37 %. Viidessä vuodessa sen arvo laskee noin 5 711 dollaria nykyisestä noin 15 435 dollarin hinnasta 9 724 dollariin.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Jeep Patriot on runsaasti edullisempi ylläpitää. Normaali absoluuttinen vuosittainen kustannus korjauksiin ja huoltoon Jeep Patriotissa on 596 dollaria, kun taas normaali hinta on 521 dollaria pienemmille maastureille ja 652 dollaria kaikille ajoneuvomalleille.

FAQ

Onko kyseessä etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Patriot on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Patriotissa on?

Jeep Patriot on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet hyötyajoneuvot 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Patriotissa on ja onko siinä turbo?

Patriotissa on 172 hevosvoimaa ja 165 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Patriotissa on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Patriotissa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jeep Patriotissa paljon ongelmia?

Jeep Patriot, kompakti katumaasturi, on ollut tuotannossa vuodesta 2007 lähtien. Jeep Patriotissa on edelleen ongelmia, kuten vaihteisto-ongelmia, moottoriongelmia ja sähköongelmia. Himoitsemme myös tiettyjä Jeep Patriot -mallivuosia, jotta sinun ei tarvitse ostaa ollenkaan.

Kestävätkö Patriotit pitkään?

Jeep Patriot kestää pitkään, jos noudatat valmistajan suosittelemia huoltotoimenpiteitä ja huolehdit siitä, että ajoneuvoosi vaihdetaan säännöllisesti öljyt. Sen pitäisi kestää noin 200 000 kilometriä. Nämä Jeepit on rakennettu kestämään.

  BMW 7-sarjan luotettavuus

Mikä Jeep Patriotissa menee vikaan?

  • CVT-vaihteisto.
  • Moottori ei käynnisty langattoman ohjausmoduulin vian vuoksi.
  • Vuotaa vettä etu- ja/tai takakattoalueelta.
  • Manuaalivaihteiston vaihtamisvaikeudet.
  • Moottori voi ylikuumentua sylinterin pään jäähdytysnesteportissa olevien roskien vuoksi.
  • Epänormaali ääni tai ilmastointikompressorin vaurio.

Onko Patriot ostamisen arvoinen?

Vaikka Patriot on yksi käytettyjen autojen markkinoiden edullisimmista kompakteista katumaastureista, siihen on hyvät syyt. Kokonaisluotettavuus ei ole keskimääräistä parempi. Vuoden 2013+ Patriotista on raportoitu vähemmän ongelmia.

Onko Jeep Patriotissa vaihteisto-ongelmia?

Vapina ja vinkuminen ovat yleisiä ongelmia Jeep Patriotin vaihteiston kanssa. Ongelmat johtuvat yleensä viallisesta vaihteistosta, mutta ne voivat johtua myös vioittuneista jarruista ja tierodeista tai syöpyneistä heilurivarsista.

Mikä on paras vuosi Patriotille?

Vuoden 2017 Jeep Patriot -malli on paras, ja tekniikalla on varmasti osansa siinä, että se on paras. Perusversio Sport ei ole varustettu millään uudella tekniikalla, mutta siinä on kattava valikoima turvallisuusominaisuuksia, kuten Sentry Key -varkaudenestojärjestelmän moottorin ajonestolaite.

Miksi Patriotini on niin äänekäs?

Väärä anturi tai vikaantunut anturi voi lähettää väärää tietoa moottorille, jolloin polttoainetta kuluu liikaa tai liian vähän. Tämä voi johtaa moottorin kovempaan äänenvoimakkuuteen. Huonot tai likaiset sytytystulpat: Ajoneuvo, jota ei ole huollettu kunnolla, voi syttyä väärin, jolloin se käy äänekkäämmin.

Mikä on Patriotin suurin ongelma?

Ajan myötä tiivisteet, kuten ikkunoiden, katon, kattoluukun tai ikkunoiden tiivisteet, voivat kulua, jolloin vesi pääsee tunkeutumaan matkustamoon. Näistä kahdesta ongelmasta – vaihdelaatikosta ja vuotamisesta – raportoidaan Patriotissa useimmin. Patriotien omistajat kokevat kuitenkin edelleen pieniä ongelmia.

  Jeep Compass Luotettavuus

Ovatko Jeep Patriotit hyviä lumessa?

Patriotin Freedom Drive II -voimansiirto pystyy toimimaan hyvin kaikilla teillä ja kaikissa sääolosuhteissa. Jeep Patriotin kyky takoa läpi 19 tuuman seisovan veden ja valloittaa syvä lumi ja muta tekee siitä tehokkaamman kuin useimmat luulevat.

Miksi Jeep Patriotin valmistus lopetettiin?

Teknologian puute oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi Jeep Patriot ei mennyt kaupaksi. Ei ole selvää, miksi Jeep päätti jättää modernin teknologian pois. Patriot saatettiin hinnoitella halvemmaksi, jotta kustannukset pysyisivät alhaisina. Samaan hintaan on kuitenkin muitakin teknologiaa tarjoavia crossovereita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z