Jeep Renegade Luotettavuus

Jeep saa taktisesta termistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on arvostettu kyvystään luoda jatkuvasti fantastisia 4×4-ajoneuvoja, maastureita ja meneviä 4×4-romppiajoneuvoja. Jeep Renegade (BU/520) on FCA US:n Jeep-merkin alla luoma pienikokoinen hybridimaasturi (B-osa). Renegaden vakiomallit kulkevat etuvetoisina. Ajoneuvoon on tarjolla nelivetopuitteet Active Drive I ja Active Drive Low, jotka on yhdistetty Jeepin Selec-Terrain-järjestelmään.

Yleiskatsaus

Renegadeja ohjaa 2,4-litrainen nelisylinterinen neliveto, joka on unohdettavissa raakojen kommellustensa ja merkitsemättömän kilometrilukemansa vuoksi, mutta Latitude-malleissa harkinnanvaraisena ja Trailhawk- ja Limited-malleissa vakiona on 1,3-litrainen super-4, joka on parempi. Se tuottaa 177 voimaa ja on pätevämpi suorituskykyyn ja 4×4-ajoon. Emme voi sanoa vastaavaa muun Jeep-järjestelyn osalta. Molemmat moottorit yhdistyvät epävarmaan 9-vaihteiseen ohjelmoituun vaihteistoon, jonka taitamme, ja nelipyöräiseen jousitukseen.

Luotettavuus

Laatupisteet perustuvat omistajan ensimmäiseen vastaukseen ja palautteeseen uudesta ostoksestaan, kun taas luotettavuuspisteet keskittyvät pidempiaikaisiin, kolmen vuoden pituisiin omistajakokemuksiin. Vuoden 2021 Jeep Renegaden odotettu luotettavuuspistemäärä on 80 pistettä 100:sta. J.D. Powerin odotettu luotettavuuspistemäärä 91-100 on paras, 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä ja sitä pidetään huonona.

Turvallisuus

NHTSA:n mukaan vuoden 2021 Jeep Renegade sai neljä tähteä etukuljettajan puolen ja matkustajan puolen testeissä. Lisäksi se sai neljän tähden turvallisuusluokituksen sivutörmäys- ja jälkitesteissä. Vuoden 2021 Jeep Renegadessa on vakiovarusteena kuolleen kulman valvonta ja Rear Cross Path Detection, joka perustuu tutkapohjaisiin antureihin, jotka tunnistavat eri ajoneuvot haavoittuvilla sivuvyöhykkeilläsi.

  Jeep Commander Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvo riippuu ajasta ja kunnosta. Jeep Renegade heikkenee 48 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 14 506 dollaria.

Huolto ja korjaus

Jeep Renegaden normaali vuotuinen korjaus- ja huoltokustannus on 498 dollaria, kun se on 466 dollaria pienikokoisille katumaastureille ja 652 dollaria kaikille ajoneuvomalleille. Normaali koko vuotuinen kustannus suunnittelemattomille korjauksille ja tuelle ajoneuvon kaikissa malleissa pitkiä aikoja.

FAQ

Onko Jeep Renegade etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Renegade on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Renegadessa on?

Jeep Renegade on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Renegadessa on ja onko siinä turbo?

Jeep Renegadessa on 180 hevosvoimaa ja 175 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Renegadessa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Jeep Renegadeissa paljon ongelmia?

Cherokeen ja Renegaden 9-vaihteiset vaihteistot ovat alttiita koville vaihteille, horjumisongelmille ja johdotusvirheelle, joka voi aiheuttaa äkillisiä sammumisia tai odottamattomia vaihdot tyhjäkäynnille.

Miksi Jeep Renegade on niin huono?

Jeep Renegaden 4-sylinterinen 2.4L Tigershark Tigershark -moottori kuluttaa liikaa öljyä. Tämä on tunnettu suunnitteluvirhe. Vialliset männänrenkaat päästävät öljyn vuotamaan renkaiden läpi ja palamaan palamisen aikana.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z