Jeep Renegade ongelmat

Jeep Renegade ongelmat

Jeep Renegade voi olla kompakti katumaasturi, mutta se tarjoaa silti suurempien sisarustensa suorituskyvyn ja kestävyyden. Poikkeuksellisesta suorituskyvystään ja lujasta rakenteestaan huolimatta Jeep Renegade ei ole kovin luotettava auto. Tämä johtuu siitä, että se rekisteröi useita ongelmia, joista aiemmat käyttäjät ovat valittaneet.

Joitakin Jeep Renegaden yleisimpiä ongelmia ovat liiallinen öljynkulutus, moottoriongelmat, liialliset pakokaasupäästöt, moottorin tarkistusvalon syttyminen, vaihteisto-ongelmat ja ajoneuvon epäsäännöllinen sammuminen. Lisäksi moottorin tarkastusvalo voi syttyä ja vetojärjestelmä voi aktivoitua.

Mitkä ovat Jeep Renegaden yleiset ongelmat?

Liialliset pakokaasupäästöt

Päästötestin suorittamisen tavoitteena on auttaa vähentämään ympäristölle vaarallisten epäpuhtauksien määrää. Jos autosi päästää siis liikaa pakokaasupäästöjä, sitä ei välttämättä saa päästää liikenteeseen. Useimmilla Jeep Renegadeilla on tämä ongelma.

Yksi Jeep Renegaden moottoreista, jotka ovat pahamaineisia liiallisista päästöistä, on 2,4-litrainen Tigershark-nelisylinterinen moottori. Tämä moottori tuottaa liiallisia päästöjä yli suositellun tason. Tämä tarkoittaa sitä, että saatat joutua käyttämään enemmän rahaa tämän moottorin korjaamiseen, jotta saat autosi liikenteeseen.

Liiallinen öljynkulutus

Tämä on suurin ongelma Jeep Renegadessa. Kaikki Jeep Renegade -mallit, jotka on varustettu 2,4-litraisella Tigershark-nelisylinterisellä moottorilla, kuluttavat liikaa öljyä. Tämä johtuu suunnitteluvirheestä, joka saa moottorin käyttämään liikaa öljyä. Moottorissa on havaittu olevan vialliset männänrenkaat, jotka päästävät öljyn vuotamaan renkaiden ohi.

Vaikka 2,4-litraiseen moottoriin mahtuu 5,5 litraa öljyä, se voi kuluttaa jopa litran öljyä 1000 mailin välein. Yllättäen moottori voi sammua, jos öljytaso on alle 3,5 litran. Lisäksi öljytaso voi laskea ilman, että alhaisen öljytason merkkivalo syttyy.

Vaihteisto-ongelmat

Jeep Renegadessa on myös vaihteisto-ongelmia. Yksi tärkeimmistä vaihteisto-ongelmista liittyy vaihteiston vaihdon laatuun. Tämä ongelma on yleinen Jeep Renegadeissa, joissa on ZF:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto, joka oli ainutlaatuinen ja jossa oli kehittynyttä tekniikkaa. Tämä ongelma aiheutti vaihteiston viivästyneen kytkeytymisen, kun yritettiin kiihdyttää.

Lisäksi 9-vaihteista vaihteistoa vaivasi myös huonosti asennetut anturit, jotka saattoivat saada auton siirtymään äkillisesti vapaalle. Muita vaihteiston ongelmia olivat nykiminen, reagoimattomuus, johdinsarjavika ja horjahdusongelmat.

Moottoriongelmat

Jeep Renegaden moottoriongelmat vaihtelivat mallivuodesta toiseen. Siitä huolimatta yleisiä moottoriongelmia olivat sammuminen, liiallinen öljynkulutus, kolkuttava ja koliseva ääni ja paljon muuta. Huomaa, että moottorilla oli tapana sammua ajon aikana. Lisäksi tämä ongelma oli yleisempi vuoden 2017 Jeep Renegadessa.

Sähköongelmat

Jotkut Jeep Renegaden omistajat valittivat myös sähköongelmista. Yksi Jeep Renegade -mallin omistaja valitti sähkövirran täydellisestä katoamisesta, joka aiheutti auton sakkaamisen. Joissakin autoissa käyttäjät yrittivät vaihtaa akkua, kun taas toiset päivittivät ohjelmistoa, mutta ongelma ei koskaan poistunut kokonaan. Mikä parasta, tämä ongelma on yleinen vuoden 2015 Jeep Renegadessa.

  Jeep Renegade Luotettavuus

Epäsäännölliset ajoneuvon sammutukset

Koska vuoden 2015 Jeep Renegade on markkinoiden epäluotettavin Jeep Renegade -mallivuosi, siinä on paljon ongelmia. Yksi näistä ongelmista on epäsäännöllinen auton sammutus. Monet tämän auton kuljettajat ovat valittaneet, että auto sammuu ilman varoitusta. Ärsyttävää on se, että teknikot eivät pysty paikallistamaan ongelmaa.

Luistonestojärjestelmä aktivoituu, kun

Vuoden 2016 Jeep Renegaden ajonvakautusjärjestelmä kytkeytyy päälle itsestään ilman varoitusta. Ja kun varoitusjärjestelmä kytkeytyy päälle, ajoneuvo kulkee muutaman sekunnin ajan ennen kuin se pysähtyy äkillisesti. Yllättävää kyllä, tämä ongelma voi ilmetä jo 7 000 kilometrin kohdalla.

FAQ

Onko Jeep Renegade luotettava?

Ei, Jeep Renegaden luotettavuus on keskinkertainen. Se ei siis ole huono eikä hyvä luotettavuuden suhteen. Näin ollen se ei ole hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät luotettavampaa pienikokoista katumaasturia. Tällä autolla on keskimääräinen luotettavuus, koska siinä on paljon ongelmia. Sen korjaaminen ei kuitenkaan ole kovin kallista, kuten useimpien kilpailijoidensa.

Kuinka kauan Jeep Renegade kestää?

Jeep Renegadessa voi olla paljon ongelmia, mutta se on silti kestävä auto. Tämä johtuu siitä, että se voi kestää yli 200 000 kilometriä, kun sitä huolletaan asianmukaisesti. Keskimäärin Jeep Renegaden pitäisi kestää 150 000-250 000 kilometriä. Mutta jos autoa ei huolleta hyvin tai sillä ajetaan huonosti, se ei välttämättä kestä yli 150 000 kilometriä.

Onko Jeep Renegade kallis huoltaa?

Kun vertaat pienikokoisen maasturin korjauskustannuksia, huomaat, että Jeep Renegade on hieman kallis korjata. Sen vuotuiset huoltokustannukset ovat 498 dollaria, kun taas pienikokoisen katumaasturin keskimääräiset korjauskustannukset ovat noin 466 dollaria. Kaiken kaikkiaan se on melko edullisempi korjata kuin useimmat kilpailijansa.

Mikä on vähiten luotettava Jeep Renegade?

Vähiten luotettavan Jeep Renegaden titteli menee mallivuodelle 2015. Tästä autosta raportoidaan enemmän ongelmia kuin kaikista vuosimalleista. Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita vuoden 2015 Jeep Renegadessa esiintyy, ovat moottorin tarkistusvalon syttyminen, vaihteisto-ongelmat ja moottoriongelmat.

Millä ajokilometrimäärällä Jeep Renegadessa alkaa olla ongelmia?

Jotkut kuljettajat ovat raportoineet ongelmista jo 80 000 mailin kohdalla, kun taas toiset ovat raportoineet 90 000 mailin kohdalla. Kaiken kaikkiaan, jos pidät Renegadesta hyvää huolta, sinun ei pitäisi kokea vakavia ongelmia ennen kuin mittarilukema on yli 150 000 kilometriä.

  Jeep Gladiator ongelmat

Mikä on paras Jeep Renegade -malli?

Vuosi 2015 oli paras vuosi Jeep Renegadelle. Tämän mallin yleisarvosana on 7,9, mikä tekee siitä kaikkien aikojen korkeimmin arvioidun Renegaden.

Kuka valmistaa Jeep Renegaden moottorit?

Kaikissa Renegade-malleissa on joko 3- tai 4-sylinteriset moottorit. Nämä moottorit hankitaan Fiatilta tai Chrysleriltä, riippuen siitä, millä markkinoilla ne ovat.

Miksi Jeep Renegadestani katoaa teho?

Kyseessä on todennäköisesti tukkeutunut polttoainesuodatin. Polttoainesuodattimen tukkeutuminen Renegadessa. Tämä tarkoittaa, että moottoriin ei voida ruiskuttaa riittävästi polttoainetta. Tämä voi aiheuttaa tehon menetystä ja nykimistä ajoneuvon kiihdyttäessä. Vielä pahempaa on se, että moottori voi lakata toimimasta ajon aikana polttoaineen riittämättömyyden vuoksi.

Käyvätkö Jeep Renegadet kuumina?

Kyllä, joskus ne käyvät kuumina. Jäähdytysnestevuoto, vesipumppu, jäähdytin tai letku ovat yleisimmät syyt Renegaden ylikuumenemiseen. Jäähdyttimen tuuletin tai vikaantunut termostaatti ovat yleisimpiä syitä Jeep Renegaden ylikuumenemiseen.

Onko Jeep Renegade hyvä lumessa?

Asiantuntijat ja omistajat ovat yhtä mieltä siitä, että Jeep Renegade selviytyy lumisissa olosuhteissa. Renegade on tunnettu erinomaisista maastokyvyistään. Siinä on Selec-Terrain Traction Management -järjestelmä, jonka ansiosta lumisissa olosuhteissa on helppo pärjätä.

Mikä Jeep-malli on paras lumessa?

  • Grand Cherokee.
  • Cherokee Trailhawk.
  • Wrangler.
  • Renegade.

Mikä Jeep Renegade on paras lumessa?

Jokainen varustelu, mukaan lukien Trailhawk, Limited ja Latitude, tarjoaa nelivedon ja varmuutta lumisilla teillä. Trailhawk-versiota suositellaan, jos aiot käyttää Renegadea maastossa. Se tuo hieman lisää ylellisyyttä päivääsi.

Mitä eroa on Renegade Latitude- ja Renegade Sport -mallin välillä?

Jeep Renegade Latitude näyttää ensiluokkaisemmalta kuin sen perus Sport-versio. Vakiovarusteisiin kuuluu monia Sportin valinnaisia ominaisuuksia, kuten vakionopeudensäädin ja 7-tuumainen Uconnect-järjestelmä. Mukana on myös 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, kaksialueinen lämpötilan säätö sekä kattokaiteet, sumuvalot ja automaattiset ajovalot.

Kuinka usein Renegadeen pitäisi vaihtaa öljy?

Auton tärkein ja merkittävin huolto on öljynvaihto. Jeep suosittelee, että vuoden 2019 Jeep Renegaden öljy ja suodatin vaihdetaan 3 000-5 000 kilometrin välein. On kuitenkin hyvä tarkistaa omistajan käsikirjasta sekä jälleenmyyjältäsi, mitkä ovat parhaat vaihtovälit autollesi.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Luotettavuus

Onko Renegade nelivetoinen?

Kyllä, Renegadessa on AWD sekä kaksi erilaista nelivetojärjestelmää. Trailhawk-mallissa on Jeep Active Drive Low -kokoaikainen 4WD-järjestelmä. Tässä järjestelmässä on matalalla alueella 21:1 ryömintäsuhde. Tämä järjestelmä auttaa Trailhawkia saamaan Trail Rated -luokituksen.

Onko Jeep Renegadessa dieselmoottori?

Jeep on lopettanut Renegaden kaikki diesel-vaihtoehdot, mukaan lukien 2,0-litraisen Multijet-moottorin, jossa oli neliveto ja 168 hv. 118 hv:n 1,6-litraista dieselmoottoria tai uutta 138 hv:n 2,0-litraista moottoria ei ole enää saatavilla.

Mitä eroa on Jeep Wranglerilla ja Renegadella?

Renegaden matkustajatilavuus on suurempi, 118,6 kuutiometriä, kun Wranglerin tilavuus on 88,1 kuutiometriä. Lisäksi Wranglerissa on enemmän tavaratilaa, 56,5 kuutiota ensimmäisen rivin istuimen takana, kun Renegadessa istuimen takana on 50,8 kuutiota.

Mitä huutomerkki tarkoittaa Renegadessa?

Varoitusvalo: Rengaspainevaroitus: Tätä huutomerkkiä ympäröi hevosenkengän muotoinen muoto. Siinä voi myös lukea TPMS (rengaspaineiden valvontajärjestelmä). Tämä ilmaisee, että yhden tai useamman renkaan paine on alhainen.

Onko Renegadessa nahkaistuimet?

Nahkaistuimia on saatavana korostusompeleilla. Etuistuimet ja ohjauspyörä ovat lämmitettävät. Näyttö on 7 tuuman värinen ja siinä on 115 voltin lisälaitetulo. Siinä on myös tuulilasinpyyhkijän jäänpoistolaite turvallisuuden lisäämiseksi.

Mitä Renegade-vuosia kannattaa välttää?

Huonoin Jeep Renegade -mallivuosi. Vain Renegaden huonoin mallivuosi johti huonoon luotettavuusluokitukseen. Vuoden 2016 Jeep Renegade ei ole ongelmaton. Myös vuoden 2015 mallissa oli paljon ongelmia.

Mitä moottoreita Jeep Renegadeen on saatavilla?

Turboahdettu moottori: Kaikissa malleissa GT-mallia lukuun ottamatta on turboahdettu 4-sylinterinen moottori ja yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto. Ainoastaan Sport-versiossa on neliveto. Sport-varusteluun voi valita myös viisivetoisen vaihtoehdon.

Loppupäätelmät

Jeep Renegadessa voi olla useita ongelmia, mutta se on silti mukava auto. Sitä paitsi ongelmat vaihtelevat Jeep Renegade -mallivuodesta toiseen. Jeep Renegade 2015 on mallivuosi, jossa on eniten ongelmia, kun taas mallivuosi 2017 on luotettavin.
Riippumatta siitä, minkä Jeep Renegaden hankit, on tärkeää varmistaa, että pidät autosta hyvää huolta, jotta vältyt säännöllisemmältä mekaanikkokäynniltä. Asianmukainen huolto ja ajotavat varmistavat, että Jeep Renegade kestää pidempään ja on pitkällä aikavälillä edullisempi ylläpitää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z