Jeep Wrangler luotettavuus

Jeep on ollut kuuluisa ja uskomaton 4×4-pelin hyötyajoneuvo yli 70 vuoden ajan. Jeep Wrangler on Jeepin valmistamien pienempien ja kohtuullisen kokoisten nelivetomaastureiden kehitys, joka alkoi noin vuonna 1986 ja on nyt neljännellä aikakaudellaan. Wrangler JL, uusin aikakausi, julkistettiin vuoden 2017 lopulla, ja se on valmistettu Jeepin Toledon kompleksissa.

Yleiskatsaus

Menneen aikakauden Wranglerin vakiovarusteinen 285-hevosvoimainen 3,6-litrainen V-6 etenee uuden JL:n moottorissa, ja se voidaan yhdistää kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai sulavaan kahdeksanvaihteiseen ohjelmaan. Integroidun tehomoduulin (Total Integrated Power Module, TIPM) vikaantuminen oli Jeep Wranglerin raportoitu ongelma numero yksi. Omistajat alkoivat raportoida epätasaisista ja äkillisistä tehonmenetyksistä. V6-moottorilla ja kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustettu kaksivetoinen Wrangler Sport kiersi nollasta sataan 6,1 sekunnissa.

Luotettavuus

Jeep Wrangler ei ole luotettavampi kuin muut. Consumer Reportsin mukaan kuluvan vuoden Wrangler hankki kaksi viidestä ennakoidusta horjumattomasta laatuluokituksesta. Erikoisongelmat voivat aiheuttaa uskomattoman kalliita huoltotöitä ja päiviä ilman ajoneuvoasi, kun se investoi energiaa teknikon autokatoksessa.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on tärkeä näkökohta luotettavuuden kannalta. NHTSA altisti Wranglerin tavalliselle etuvaikutustestille, jossa ajoneuvo ajaa suoraan tasaiseen jakajakappaleeseen. Tässä testissä Wrangler sai neljä tähteä viidestä sekä kuljettajan että etumatkustajan osalta. Tämä on kelpo arvio. Lukuisat maasturit saavat kuitenkin nykyään viisi tähteä etuvaikutuksesta.

Jälleenmyyntiarvo

Tämä on paikka, jossa Jeep Wrangler loistaa. Sen lisäksi, että se on ystävällinen lompakolle, sillä on lisäksi uskomaton jälleenmyyntiarvo. Itse asiassa jopa vain kolmen vuoden käytön jälkeen Wrangler voi pitää lähes 70 % MSRP:stään. Pitkän omistusajan jälkeen luku putoaa alle 60 prosenttiin.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Jeep Wranglerin ylläpito ei ole kallista. Jeep Wranglerin ylläpitokustannukset ovat 651 dollaria vuodessa. Tämä on vain 10 dollaria korkeampi kuin 631 dollarin yleinen normaali hinta kaikkien ajoneuvomallien ylläpidosta, kuten repairpal.comin tuoreesta raportista käy ilmi.

FAQ

Kuinka monta istuinta Jeep Wranglerissa on?

Jeep Wrangler on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Wranglerissa on ja onko siinä turbo?

Jeep Wranglerissa on 270 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Wranglerissa on?

9,7 tuumaa ( 24,64 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Wranglerissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z