Kaikki ”Jaguar Trucks”: Mikä on paras Jaguar F-Pace?

Jaguar ei tee perinteisiä kuorma-autoja, mutta tyylikäs ja urheilullinen Jaguar F-Pace voi kilpailla monia perinteisiä ”kuorma-autoja” vastaan. Paras Jaguar F-Pace on vuoden 2021 F-Pace S. Yksi F-Pacen erinomaisista vahvuuksista on sen urheilullinen ajodynamiikka, jota F-Pace S:ssä on. Se lähettää kohtuullisen määrän tehoa pyörilleen pitääkseen jokaisen temperamenttisen kuljettajan tyytyväisenä. Se on upea ja sattuu olemaan suosituin F-Pace.

Paras Jaguar F-Pace

F-Pace on yksi Jaguarin suurimmista valtteista, sillä se ei koskaan petä ajotuntumallaan. Teho on yksi asia, josta merkki on laajalti tunnettu. F-Pacen ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2017, ja ihmiset rakastivat sitä erityisesti sen muotoilun ja suorituskyvyn vuoksi. Tämä nosti Jaguarin rimaa, mikä nosti sen useimpien kilpailijoidensa edelle.

Se sai kuitenkin myös kritiikkiä huonompien matkustamomateriaalien ja kömpelön/vastustamattoman infotainment-järjestelmän vuoksi. Tämä tasoitti tietä useimmille kilpailijoille sen ohittamiseen.

Mutta sitten Jaguar teki paluun. Vuoden 2021 F-Pace sai merkittävän päivityksen. Matkustamon materiaaleja parannettiin ja se varustettiin paremmalla infotainment-järjestelmällä.

Vaikka se ei vieläkään pärjää kilpailijoilleen, Jaguar on parantanut vuoden 2021 mallia. Vuoden 2021 F-Pace S erottuu muista varusteluista ja on osoittautunut hyväksi autoksi. Ei ihme, että se on halutuin Jaguarin ”kuorma-auto”.

Vuoden 2021 F-Pace S

Vuoden 2021 F-Pace S sijoittuu heti perusvaihtoehdon jälkeen. Se on nopea, kaunis ja siinä on parannettu infotainment-järjestelmä. Jotta kuljettajat olisivat tyytyväisiä, F-Pace S:ssä on vakiona P250-moottori, ja kuljettajat voivat valita P340-moottorin optimaalisen nopeuden saavuttamiseksi. Se tarjoaa hyvän tehon ja kohtuullisen polttoainetalouden.

  Jaguar F-Pace Luotettavuus

F-Pace on saatavana yli kymmenessä ulkovärissä, kuten valkoisena, mustana, punaisena ja sinisenä. Ostajilla on valittavana myös jopa viisi sisätilojen värivaihtoehtoa, mukaan lukien keltainen ja harmaa.

Moottori

P250 on 2,0 litran 4-sylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 246 hevosvoimaa ja vääntöä 269 lb-ft. Toisaalta P340 on 3,0-litrainen turboahdettu 6-sylinterinen moottori, joka tuottaa 335 hevosvoimaa ja vääntömomentti 354 lb-ft. P340 on polttoainetaloudellinen ja lähettää voiman AWD-vaihteistolleen 8-vaihteisen automaattivaihteiston kautta.

Sisätilat

F-Pacessa on runsaasti kuormatilaa, ja kahden rivin matkustamossa on tilaa viidelle matkustajalle. Matkustamo on varustettu laadukkaalla nahkaverhoilulla, joka takaa maksimaalisen mukavuuden matkan aikana.

Matkustajille on myös päivitetty infotainment-järjestelmä, jossa on internet-yhteys. Infotainment-järjestelmässä on muun muassa satelliittiradio, AM/FM-radio, 11 kaiutinta, yksi bassokaiutin ja USB-portti.

Sekä etu- että takamatkustajille on mukitelineet ja ovitaskut tavaroiden säilyttämistä varten. Yläkonsoli tarjoaa myös lisää säilytystilaa auton matkustajille. Jotta matkustamon ilma pysyisi puhtaana, Jaguars varusti F-Pace S:n sisäilmansuodattimella.

Autossa on myös melunvaimennusjärjestelmä, joka auttaa vähentämään matkustamon melua maksimaalisen ajomukavuuden saavuttamiseksi.

Kaksoisilmastoinnin ansiosta matkustajat voivat valita haluamansa auton lämpötilan omalta puoleltaan. Valinnaisiin sisätilojen varusteisiin kuuluvat head-up-näyttö, interaktiivinen kuljettajanäyttö ja wifi-yhteensopiva datasuunnitelma.

F-Pace S:n ajaminen

Avaimeton sytytysjärjestelmä tekee F-Pace S:n käynnistämisestä vaivatonta. Ja sähköisen ohjaustehostimen ansiosta kuljettaja voi helposti ajaa luottavaisesti.

  Ovatko Jaguarin katumaasturit luotettavia?

Lisäksi F-Pace S:ssä on valittavissa ajotilat ja mukautuvat vaimentimet, jotka antavat kuljettajille enemmän pitoa missä tahansa maastossa. Ajotila on kuitenkin saatavilla vain P340-moottoreissa. Nahkaa simuloiva kevytmetalliohjauspyörä auttaa ylläpitämään ajomukavuutta. F-Pace S:ään asennetut kokokierrosrenkaat tarjoavat lisää pitoa kaikissa sääolosuhteissa.

Turvallisuusominaisuudet

Optimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi F-Pace S:ssä on vakiona etu- ja takapysäköintianturit törmäyksen välttämiseksi. Turvallisuutta parantavat entisestään etu-, taka- ja sivukamerat, jotka antavat kuljettajalle näkyvyyttä kaikkialle. Muita turvallisuusominaisuuksia ovat kaksi etu- ja kolme pääntukea, LED-ajovalot lisänäkyvyyttä varten, kuolleen kulman tunnistus, kaistalta poistumisen varoitusturvatyynyt, luistonesto ja ajonvakautusjärjestelmä sekä hätäjarrutusavustin.

Takuu

Kauniissa F-Pace S:ssä on viiden vuoden tai 60 000 kilometrin takuu, joka vähentää omistajien huoltokuluja. Kun F-Pace P340-moottorilla myydään 67 275 dollarilla, F-Pace S P250-moottorilla 59 575 dollarilla.

FAQ

Mikä Jaguarin moottori on paras?

Absoluuttisen suorituskyvyn kannalta F-Pace SVR on ehdoton valinta. Faceliftin myötä vuoden 2021 alussa käyttöön otettiin 5,0-litrainen V8-kompressorimoottori, joka tuottaa yhteensä 542 hv. Sen huippunopeus on 178 mph ja se pystyy tekemään 0-62 mph 4 sekunnissa.

Kuinka monta eri versiota Jaguar F-Pacessa on?

Jaguar F-Pacea on saatavana kuudessa eri versiossa: F-Pace base, premium, prestige, R-sport, S ja portfolio. Vaikka kaikissa niissä käytetään nelivetoa, niiden ominaisuudet ovat erilaiset. Korkein trimmi on yleensä paras, ja sitä myydään yli 80 000 dollarilla valinnaisvarusteista riippuen.

  Jaguar XKR / XKR-S Luotettavuus

Onko Jaguar F-Pace ostamisen arvoinen?

Jos katsot vain F-Pacen sisätilojen laatua ja infotainment-järjestelmää, saatat alkaa miettiä asiaa uudelleen. Mutta vuoden 2021 malleihin tehtyjen parannusten myötä siitä on tullut vaikuttava ajoneuvo.

Pelkästään uudet sisätilat ovat muuttaneet F-Pacen pelkästä hyvästä urheilullisesta katumaasturista sellaiseksi luksusautoksi, jollainen sen kuuluukin olla. Hinta vastaa nyt sitä, miltä Jaguarin keskikokoisen katumaasturin pitäisi näyttää. Se kannattaa siis ostaa.

Onko Jaguar F-Pace luotettava auto?

Uusin Jaguar F-Pace paransi sisätilojen muotoilua ja siinä on nyt parempi infotainment-järjestelmä. Sen uudet moottorit antavat urheilullista dynamiikkaa ja auttavat parantamaan polttoainetehokkuutta. Ajoneuvolla ei kuitenkaan ole sijoitusta tai pistemäärää, sillä sen luotettavuuspistemäärästä ei ole tällä hetkellä tietoa.

Pitääkö Jaguar F-Pace arvonsa?

Jaguar F-Pacen poistoarvo on keskimääräinen. Tyypillinen F-Pace heikkenee 54 % viidessä vuodessa, ja se myydään noin 31 000 dollarilla. Tämä olettaen, että maasturiin ei ole kertynyt liikaa kilometrejä ja auto on hyvässä kunnossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z