Kaikki vuoden 2023 BMW XM:stä

BMW on suosittu markkinoiden parhaiden suorituskykyisten autojen valmistajana. Vuoden 2023 BMW XM ei ainoastaan suoriudu erinomaisesti, vaan se on myös erittäin edistyksellinen ja siinä on paljon ylellisiä ominaisuuksia. Se kilpailee Lamborghini Uruksen ja Ferrari Purosanguen kaltaisten autojen kanssa.

Historia

BMW XM on pistokehybridisähköinen täysikokoinen crossover-maasturi, jota BMW valmistaa BMW M -tytäryhtiön alaisuudessa. BMW aloittaa tämän auton tuotannon vuoden 2022 lopulla BMW US Manufacturing Companyn tehtaalla Greerissä, Etelä-Carolinassa.

BMW XM on toinen kokonaan BMW M:n valmistama auto vuonna 1978 valmistuneen BMW M1:n jälkeen. Myös tässä autossa tulee olemaan 5-ovet ja etumoottori, jossa on neliveto. Huomaa, että se perustuu Cluster Architecture -alustaan.

Ominaisuudet

Ulkonäkö

Vaikka BMW XM:ssä on tehokas moottori ja erinomaiset käsittelyominaisuudet, se ei näytä kovin houkuttelevalta. Siitä huolimatta ihmiset ostavat sen silti, koska se tarjoaa muutakin kuin pelkän ulkonäön. Sitä paitsi siinä on joitakin kiehtovia ulkoisia ominaisuuksia, kuten ylisuuri säleikkö, mukautuvat LED-ajovalot ja suuri panoraamakatto.

Sisätilat ovat ylelliset, ja niissä on ominaisuuksia, kuten merinonahkaa, kaareva näyttö, Alcantara-veistoksellinen kattoverhoilu, Nappanahkaa ja kuituoptiset valonohjaimet, joissa on 100 LEDiä. Vuoden 2023 BMW XM:n akseliväli on 122,2 tuumaa, pituus 201,2 tuumaa, leveys 87,0 tuumaa ja korkeus 69,1 tuumaa.

Suorituskyky

Turboahdetulla 4,4-litraisella V8-bensiinimoottorilla ja sähkömoottorilla varustettu auto tuottaa 483 hv ja toimii 194 hv:n sähkömoottorin kanssa. Perusmallissa on maksimissaan 644 hv ja 590 lb-ft vääntöä. Sen sijaan huippuversio (XM Label Red) tuottaa jopa 735 hv ja 735 lb-ft vääntöä.

  BMW 325i sähköiset ongelmat

Vuoden 2023 BMW XM kiihtyy 0-100 km/h vain 3,5 sekunnissa ja sen huippunopeus on 168 km/h.

Mukavuus ja tavaratila

BMW XM:n matkustamo huokuu ylellisyyttä ja mukavuutta. Toisin kuin lähimmässä sisaruksessaan, BMW XM:ssä ei kuitenkaan tule olemaan seitsen- vaan nelipaikkaista tilaa. Näin varmistetaan, että matkustajat nauttivat suuresta mukavuudesta. Se saa myös hienostuneen sisätilan, jossa on ylellisiä ominaisuuksia.

Tätä artikkelia kirjoitettaessa ei ollut mainintaa tavaratilan koosta. Tämän auton pitäisi kuitenkin olla käytännöllinen ja siinä pitäisi olla kunnon tavaratila.

Turvallisuus

Kuten tavallista, BMW XM:ssä on korkealuokkaiset turvallisuusominaisuudet, jotka yleensä liitetään BMW:hen. Joitakin perusturvallisuusominaisuuksia ovat kaistavahti, kaistanpitoavustin, automaattinen hätäjarrutus, jossa on jalankulkijan tunnistus, ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Toimintasäde ja akun kesto

Vaikka BMW XM on PHEV, sen toimintasäde ei ole erinomainen. BMW XM:n 25,7 kWh:n akkupaketin sanotaan tuottavan enintään 30 mailin ajomatkan yhdellä latauksella. Lisäksi XM:n sisäinen laturi voi ladata akun 7,4 kW:n teholla, ja sen pitäisi ladata akku täyteen 3 tunnissa.

Polttoainetehokkuus

Tällä hetkellä EPA ei ole vielä julkaissut vuoden 2023 BMW XM:n arvioita. On kuitenkin odotettavissa, että se on lähellä Lamborghini Urusin ja Audi RS Q8:n luokituksia. Lamborghini Uruksen EPA-luokitus on 14 mpg kaupungissa ja 19 mpg maantiellä. Sitä vastoin Audi RS Q8:n luokitus on 13 mpg kaupungissa ja 19 mpg maantiellä.

Hinta

Kuten odotettua, BMW XM ei tule olemaan kovin halpa. Perusvaihtoehto maksaa 159 995 dollaria, kun taas huippuvaihtoehto maksaa noin 185 995 dollaria. Tämä tarkoittaa, että se on halvempi kuin Lamborghini Urus, joka maksaa noin 230 000 dollaria, mutta kalliimpi kuin Audi RS Q8, joka maksaa noin 123 995 dollaria.

  BMW X3 yleiset ongelmat

Takuu

BMW tarjoaa hyvän rajoitetun ja voimansiirtotakuun, jota tuetaan keskimääräistä paremmalla ilmaisella määräaikaishuollolla. Näitä ovat rajoitettu takuu, joka kattaa 50 000 mailia tai 4 vuotta, voimansiirtotakuu, joka kattaa 50 000 mailia tai 4 vuotta, ja ilmainen huolto, joka kattaa 36 000 mailia tai 3 vuotta.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin 2023 BMW XM?

2023 BMW XM on täysikokoinen ylellinen crossover-maasturi. Sen lähimpiä kilpailijoita ovat Lamborghini Urus, Audi RS Q8 ja Mercedes-AMG G 63. Voiman ja suorituskyvyn osalta AMG G 63 on BMW XM:ää lähimpänä.

Plussaa:

  • Tehokas moottori
  • Paljon ylellisiä ominaisuuksia
  • Erinomainen nopeus
  • Erittäin edistyksellinen

Miinukset:

  • Se on kallis
  • Ei niin hyvännäköinen

FAQ

Onko vuoden 2023 BMW XM luotettava?

Vaikka BMW XM:ää ei ole vielä julkaistu, on hyvin vaikea uskoa, että se on yksi luokkansa luotettavimmista autoista. Tämä johtuu siitä, että BMW tuotemerkkinä suoriutuu huonosti luotettavuuden suhteen. Kiinnostuneiden ostajien ei siis kannata odottaa, että tämä auto olisi kovinkaan luotettava kuin useimmat kilpailijansa.

Kuinka nopea on vuoden 2023 BMW XM?

Kaksoisturboahdetulla 4,4-litraisella V8-moottorilla varustettu 2023 BMW XM on yksi nopeimmista. Arvioiden mukaan tämän ylellisen katumaasturin huippunopeus on 168 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy 3,5 sekunnissa nopeudesta 0:sta 60 kilometriin tunnissa. Näin ollen se kilpailee edullisesti Lamborghini Uruksen ja Porsche Cayenne Turbo S.E-Hybridin kanssa.

Mitkä ovat vuoden 2023 BMW XM:n yleiset ongelmat?

Kuten missä tahansa muussa autossa, myös 2023 BMW XM:ssä on ongelmia. Ja paras tapa käsitellä tätä on tietää, mitä ongelmia omistajat todennäköisesti kohtaavat. Koska BMW XM on läheistä sukua BMW X7:lle, sillä on todennäköisesti samanlaisia ongelmia. Joitakin niistä voivat olla esimerkiksi vaihteisto-ongelmat, jousitusongelmat ja sähköongelmat.

  Yleisiä ongelmia BMW F01:n kanssa

Onko vuoden 2023 BMW XM:n huolto kallista?

Kyllä, 2023 BMW XM:n ylläpito on kallista. Aivan kuten muutkin BMW:n korkealuokkaiset katumaasturit, kuten X6 ja X7, BMW XM:n ylläpito tulee kalliiksi paljon. Sen lisäksi, että BMW XM on ylellinen katumaasturi, myös BMW XM:n varaosat tulevat olemaan kalliita, mihin BMW:n omistajat ovat tottuneet.

Kuinka kauan vuoden 2023 BMW XM kestää?

Kuten useimmat BMW:n katumaasturit, BMW XM:n omistajien kannattaa odottaa autonsa kestävän vähintään 150 000 kilometriä. Mutta jotta näin tapahtuisi, tarvitaan asianmukaista hoitoa ja huoltoa. Lisäksi omistajan tulisi harjoittaa hyviä ajotapoja ja noudattaa valmistajan suosittelemia määräaikaishuoltoja.

Johtopäätös

BMW XM tulee olemaan yksi hienoimmista BMW:n maastureista, joita on valmistettu. Sen poikkeuksellisen ja tehokkaan suorituskyvyn, edistyksellisen tekniikan, ylellisten ominaisuuksien ja poikkeuksellisen mukavuuden ansiosta. Tästä huolimatta tämän auton hankkiminen maksaa paljon, eikä sen ylläpito tule olemaan halpaa. Siihen mahtuu myös vain neljä henkilöä, jotta se tarjoaa erinomaista mukavuutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z