Kaikki vuoden 2023 Hyundai IONIQ 6:sta

2023 Hyundai IONIQ 6

Hyundai on yksi jännittävimmistä SÄHKÖAUTOJEN valmistajista näinä päivinä, sillä heidän Ioniq-mallistonsa on muotoutumassa sekä todella hyvännäköiseksi että uskomattoman käyttökelpoiseksi. Hyundai sanoo olevansa valmis investoimaan yli 60 miljardia dollaria autojensa sähköistämiseen, mikä tuottaa varmasti todella upeita SÄHKÖAUTOJA.

Seuraava iso juttu Hyundai-merkillä on vuonna 2023 julkaistava Hyundai Ioniq 6. Tämä tyylikkään näköinen sport coupe grand tourer tekee varmasti suuren vaikutuksen, kun se vihdoin saapuu kaduille. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken 2023 Hyundai Ioniq 6:sta, joka sisältää muun muassa sähköisen huolen voimansiirrosta, muotoilusta, ajokokemuksesta, mahdollisesta luotettavuudesta, käytännöllisyydestä ja arvosta.

Ioniq 6 tulee jakamaan alustansa nykyisen Ioniq 5:n kanssa muutamalla hienosäädöllä, jotta se olisi kilpailukykyisempi ja erikoisempi. Näin upean muotoilun ansiosta Hyundai ei saavuttanut ainoastaan vaikuttavaa ulkonäköä, vaan myös uskomattoman liukkaan aerodynaamisen profiilin, joka tekee Ioniq 6:sta yhden aerodynaamisimmista autoista, joita on olemassa.

Tämä hyödyttää toimintasädettä, äänieristystä ja suorituskykyä, jotka kaikki ovat tärkeitä urheilulliselle Grand Tourerille. Se tulee maksamaan enemmän kuin Ioniq 5, vaikka se ei ole yhtä käytännöllinen, mutta se on hinta, joka on maksettava näin hyvännäköisestä ulkomuodosta.

Hyundai Ioniq 6 – Voimansiirtojärjestelmä

Ioniq 6:een saa kaksi eri kokoista akkua, joista pienempi on 53 kWh:n akku, kun taas suurempi on mitoitettu 77 kWh:n akuksi. Pienempi akkumalli riittää noin 225 kilometrin ajoon täydellä latauksella, kun taas 77 kWh:n mallin pitäisi pystyä lähemmäs 370 kilometriä, mikä on varmasti hämmästyttävä luku. Ioniq 6:n saa joko FWD- tai AWD-autona, ja huippumallin teho on jopa 325 hv.

  Hyundai Tucson vs. Kia Sportage - kumpi on parempi?

Howelectric carer, näyttää siltä, että Ioniq 6 on saatavana myös Hyundain urheilullisessa ”N”-muodossa, jonka pitäisi antaa sille voimansiirto, joka on nyt saatavilla Kia ELECTRIC CAR6 GT:hen, jossa on yli 500hv. DC-pikalataus on mitoitettu 350 kW:n teholle, mikä riittää täyttämään akun 29 prosentista 80 prosenttiin alle 20 minuutissa. Näin ollen voit odottaa saavasi yli 100 mailia vain 10 minuutin latauksella.

Hidas vaihtovirtalataus kestää 6-9 tuntia. Kaiken kaikkiaan Ioniq 6:sta tulee varmasti todella kilpailukykyinen auto, koska se saa kauttaaltaan todella kilpailukykyisen alustan.

Hyundai Ioniq 6 – muotoilu ja ajaminen

Hyundai Ioniq 6:n houkuttelevin piirre on todennäköisesti sen muotoilu, joka lainaa vaikutteita sekä tulevaisuudesta että menneisyydestä. Ioniq 6:n hämmästyttävän kalteva kattolinja, joka muistuttaa alkuperäistä Mercedes CLS:ää, hengittää eleganssia, futurismia ja menneisyyttä yhteen tuotteeseen, joka näyttää täsmälleen oikealta. Sisätilat ovat minimalistiset, mutta todella hyvin varustellut, ja niissä on loistava ergonomia ja paljon tekniikkaa.

Ajokokemus eroaa huomattavasti Ioniq 5:stä, johon se perustuu. Matalampi painopiste yhdistettynä uskomattoman liukkaaseen, vain 0,21:n vetovastuskertoimeen tarkoittaa, että Ioniq 6 leikkaa ilmaa kuin veitsi voita. N-mallista tulee todennäköisesti dynaamisin Hyundai-malli, jonka voit ostaa.

Hyundai Ioniq 6 – Luotettavuus ja yleiset kysymykset

Hyundai Ioniq 6 ei ole vielä ulkona, mikä tarkoittaa, että emme voi kunnolla arvioida, onko se luotettava auto vai ei. Howelectric carer, jos Ioniq 5:stä on jotain hyötyä, Ioniq 6:ssa voi mahdollisesti esiintyä ongelmia jarrujen ja ohjausjärjestelmän kanssa.

  Hyundai i30 vs Toyota Corolla - kumpi on parempi?

Hyundai Ioniq 6:sta ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä raportteja. Meidän on odotettava vuosi tai kaksi ennen kuin voimme arvioida, onko Ioniq luotettava auto vai ei.

Hyundai Ioniq 6 – Arvo ja käytännöllisyys

Ioniq 6:n lähtöhinta tulee todennäköisesti olemaan jossain 45 000 ja 55 000 dollarin välillä, mikä on Hyundaille kova hinta, mutta tämä ei ole mikään tavallinen Hyundai. Ioniq 6 näyttää keränneen paljon kiinnostusta, minkä vuoksi se todennäköisesti pitää arvonsa todella hyvin, ainakin ennen kuin markkinat kyllästyvät täysin, mikä ei todennäköisesti tapahdu muutamaan vuoteen.

Käytännöllisyys saattaa olla hieman kysymysmerkki, koska sen aggressiivisesti kalteva kattolinja syö takapään tilaa. Hyundai sanoo tehneensä parhaansa hallitakseen sisätiloja mahdollisimman hyvin, joten sen ei pitäisi olla liian huono.

UKK-osio

Milloin Hyundai Ioniq 6 tulee myyntiin?

Ioniq 6:n on määrä tulla myyntiin vuoden 2023 alussa, mikä tarkoittaa, että meidän pitäisi nähdä niitä teillä ennen vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen loppua. Toki Ioniq 6:n markkinajulkaisu viivästyi muutaman kerran kaikenlaisten maailmantaloutta nykyään runnovien häiriöiden vuoksi, mutta vuoden 2023 alku on todennäköisesti oikea aika.

Voimme odottaa Ioniq 6:n myyvän todella hyvin, sillä se tarjoaa todella jotain uutta ja erityistä sähköautomarkkinoille samaan tapaan kuin Ioniq 5 teki. Kun Ioniq 6:lla on niin siistin näköinen ulkomuoto ja jännittävä ajodynamiikka, siitä tulee varmasti hitti.

  Hyundai Equus yleiset ongelmat

Mitkä autot kilpailevat Hyundai Ioniq 6:n kanssa?

Hyundai Ioniq 6 kilpailee todennäköisesti BMW i4:n, Tesla Model 3:n ja Volkswagen ID:n kaltaisten autojen kanssa. AERO ja Polestar 2. BMW i4:n pitäisi olla sen tärkein kilpailija ajokokemuksen osalta, kun taas Model 3:n pitäisi olla sen tärkein kilpailija suosion, toimintasäteen ja teknologian osalta.

ID. AERO on aina hiljattain julkaistu ja se on myös todella vaikuttava auto. Polestar 2 on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mikä tarkoittaa, että näemme todennäköisesti sen päivittyvän lähivuosina.

Onko Hyundai Ioniq 6 parempi kuin Ioniq 5?

Hyundai Ioniq 6 on varmasti erilainen kuin Ioniq 5, koska se tarjoaa täysin erilaisen lähestymistavan muotoiluun ja ajamiseen. Ioniq 5 voi edelleen pysyä parempana perheautona näistä kahdesta, mutta Ioniq 5:llä on pidempi toimintasäde, se on paremman näköinen, siinä on uudempaa tekniikkaa ja se on näistä kahdesta mukavampi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z