Kaikki vuoden 2023 Hyundai Tucsonista

2023 Hyundai Tucson

Vuoden 2023 Hyundai Tucson on enimmäkseen nykyisestä Tucson-mallista jatkettu malli, johon on tehty muutamia selviä muutoksia. Jotkin ominaisuudet, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, ovat nyt vakiona kaikissa malleissa ja varustetasoissa, kun taas panoraamakattoluukku ja puhelimen langaton laturi ovat nyt vakiona ”N-line” -malleissa.

Oli miten oli, me kerromme sinulle kaiken 2023 Hyundai Tucsonista ja kerromme, miksi sinun pitäisi hankkia sellainen. Ensinnäkin Tucsoniin saa vaikuttavia moottorivaihtoehtoja, jotka kaikki ovat sekä hienostuneita että tehokkaita. Muotoilu on hyvin pitkälti sama kuin vuoden 2022 mallissa, mikä ei ole huono asia, sillä uusi Tucson näyttää todella siistiltä sisältä ja ulkoa.

Luotettavuus on erinomainen, sillä Tucson onnistuu olemaan yksi segmenttinsä luotettavimmista autoista, ja vuoden 2023 malli voi vain parantaa sitä. Tucson maksaa arvoltaan muutamia tuhansia dollareita aiempaa enemmän, mikä on odotettavissa, kun otetaan huomioon edellä mainitut parannukset ja maailmanlaajuinen inflaatio.

Käytännöllisyys on myös todella hyvä, sillä Tucsoniin mahtuu mukavasti jopa neljä täysikasvuista aikuista, ja tavaratila on mittava. Näkyvyys on todella hyvä ympäri autoa, ja tavaratila on segmenttiinsa nähden erinomainen.

Hyundai Tucson – Voimansiirtojärjestelmä

Hyundai Tucson on saatavana joko bensiini- tai hybridivaihtoehtona, mikä tarkoittaa, että diesel-vaihtoehtoja ei enää ole. Kyseessä on tuttu 1,6 litran nelisylinterinen moottori, jossa on 150 hevosvoimaa ja 184 hevosvoiman vääntömomentti, jonka pitäisi riittää useimmille enemmän kuin hyvin. Voit myös odottaa tämän moottorin tuottavan noin 40MPG, mikä on todella hyvä luku bensiinikäyttöiselle SUV:lle.

  Hyundai Tucson vs Honda HR-V - kumpi on parempi?

Tucson on saatavana pistokehybridinä, jossa 1,6 litran moottori on yhdistetty sähkömoottoriin, jolloin yhdistetty teho on 265 hv ja 260 lb-ft vääntöä. Jos et jaksa vaivautua kytkemään autoa koko ajan, voit valita myös perinteisen hybridimallin, jossa 1,6 litran moottori yhdistetään muuhun kuin seinään ladattavaan akkuun, jolloin yhdistetty teho on 230 hv ja 265 lb-ft vääntöä.

FWD on vakiona kaikissa Tucson-malleissa, eikä AWD-vaihtoehtoja ole tällä hetkellä tarjolla. Ainoa vaihteistovaihtoehto on 6-vaihteinen automaatti, joka sopii auton luonteeseen todella hyvin.

Hyundai Tucson – muotoilu ja ajaminen

Kun uusi Tucson tuli markkinoille, ihmiset olivat todella iloisesti yllättyneitä, sillä Hyundai on vihdoin alkanut tehdä mieleenpainuvia autoja. Tucsonin tunnistaa helposti sen tunnistettavasta etupeilistä, ja sen tunnistaa helposti ajovaloista ja täyspitkästä takapalkista. N-Line-versiossa Tucson näyttää paljon paremmalta kuin lähtötason mallit, sillä niissä on pienet vanteet ja aivan liikaa muovia ulkopuolella.

Sisätilojen tarina on hyvin pitkälti sama, sillä Tucson kannattaa varustella, jos haluaa sen näyttävän todella hyvältä. Ajokokemuksessa ei ole mitään kehuttavaa, sillä Tucson ajaa kuten mikä tahansa muu kompakti katumaasturi. Se on mukava, suhteellisen hyvin eristetty ja miellyttävä.

Hyundai Tucson – luotettavuus ja yleiset ongelmatilanteet

Hyundai Tucson on yksi segmenttinsä luotettavimmista autoista, mikä on pitänyt paikkansa Tucsonin kohdalla jo pitkään. Ei todellakaan ole liikaa asioita, joista kannattaisi olla huolissaan, sillä Tucson onnistuu pysymään ongelmitta suurimman osan ajasta.

  Hyundai i20:n yleiset ongelmat

Hyundai Tucsonin yleisimmät ongelmat liittyvät 6-vaihteiseen automaattiin, ilmastointiin, moottoriin, tiettyihin varusteisiin ja sähköihin. Hyundai on kuitenkin tehnyt Tucsonille muutamia takaisinkutsuja, joista suurin osa on ratkaissut nämä ongelmat.

Hyundai Tucson – Arvo ja käytännöllisyys

Vuoden 2023 Tucsonin hinnat alkavat todennäköisesti missä tahansa 25 000 dollarin tienoilla alemman varustetason malleissa ja nousevat siitä eteenpäin. Hyvin spesifioidut korkeatasoiset PHEV-mallit maksavat yli 35 000 dollaria, mikä on silti hyvä hinta ottaen huomioon, mitä saat. Toisen käden mallit säilyttävät myös arvonsa todella hyvin, minkä vuoksi Tucson on hyvä ostos riippumatta siitä, miten.

Käytännöllisyys on myös todella hyvä, sillä Tucson tarjoaa mukavat istumapaikat jopa neljälle henkilölle, mutta viisi henkilöä voi olla hieman ahtaalla pidemmillä matkoilla. Tavaratila on riittävän suuri ja näkyvyys on todella hyvä. Tucson on loistava perheauto, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta se erottuu edukseen ja tekee työnsä kunnolla.

UKK-osio

Onko Hyundai Tucson parempi kuin Kia Sportage?

Sekä Hyundai Tucson että Kia Sportage ovat kaiken kaikkiaan hienoja autoja, mutta ne jakavat useimmat osat keskenään. Antaisin Sportagelle etulyöntiaseman ulkoisen muotoilun osalta, kun taas Tucson on sisältä paremman näköinen.

Tämä on todella lähellä, sillä molemmat ovat kaiken kaikkiaan todella hyviä. Todellisuudessa ostopäätökseen vaikuttaa todennäköisesti merkkiuskollisuus. Oli miten oli, tässä ei voi tehdä väärää päätöstä, sillä sekä Tucson että Sportage ovat kohdallaan.

  Hyundai Tucson vs. Kia Sportage - kumpi on parempi?

Onko vuoden 2023 Tucson erilainen kuin vuoden 2022 malli?

Ei oikeastaan. Puhuimme jo siitä, että vuoden 2023 Tucson on jatkoa vuoden 2022 mallille, ja siihen on lisätty muutamia ominaisuuksia, jotka ovat nyt vakiovarusteena kaikkialla. Perusmalli 2023 Tucson on siis sama kuin perusmalli 2022 Tucson, mutta siihen on lisätty muutamia ominaisuuksia, jotka ovat nyt vakiovaruste.

Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole mitään tarvetta päivittää 2023-malliin 2022-mallista, koska et saa mitään sen arvoista.

Pitäisikö minun ostaa 2023 Hyundai Tucson?

Jos etsit perhemaasturia, joka tarjoaa runsaasti tilaa, paljon tekniikkaa ja on peräänantamattomasti turvallinen, Tucson on valintasi. Tucson on myös yksi segmenttinsä luotettavimmista autoista, mikä tarkoittaa, että se ei jätä sinua pulaan missään.

Kaiken kaikkiaan Hyundai ei tehnyt vuoden 2023 malliin liikaa muutoksia, koska heidän ei tarvinnut. Miksi korjata jotain, jos se ei ole vielä rikki?

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z