Kaikki vuoden 2023 Jeep Avengerista

Lokakuussa 2022 Pariisin autonäyttelyssä esitellystä Jeep Avengerista tuli virallisesti markkinoiden pienin Jeep-malli. Lisäksi se on merkin kaikkien aikojen ensimmäinen akkusähköinen ajoneuvo. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää vuoden 2023 Jeep Avengerista.

Vuoden 2023 Jeep Avenger valmistetaan pääasiassa Euroopan markkinoille. Ensimmäinen malli tulee olemaan täyssähköinen, mutta bensiinikäyttöinen versio esitellään myöhemmin. Tällä pienellä täyssähköisellä katumaasturilla tulee olemaan erinomainen toimintasäde, joka on jopa 340 mailia kaupungissa ja 250 mailia täydellä latauksella.

Perinteisistä Jeep-malleista poiketen vuoden 2023 Jeep Avengerissa ei tule olemaan nelivetoa, vaan se perustuu etuvetoon. Tämä tarkoittaa, että siitä ei tule poikkeuksellista maastoautoa, mutta loistava maasturi. Ja koska se ei kulje bensiinillä, se on tehokkaampi, ympäristöystävällisempi ja hiljaisempi.

Jeep Avengerin historia

Jeep Avenger on markkinoiden viimeisin Jeep-malli. Tämä pienikokoinen crossover-maasturi esiteltiin syyskuussa 2022, ja se on markkinoiden ensimmäinen akkusähköinen Jeep. Se on myös sijan verran Jeep Renegadea alempana, joka oli pienin Jeep-malli.

Vuoden 2023 Jeep Avengeria tullaan tarjoamaan sekä miedohybridi- että akkusähköisenä mallina. Jeep suunnittelee myös bensiinikäyttöisen mallin esittelyä myöhemmin. Tämä pienikokoinen katumaasturi perustuu STLA-pienalustaan, joka on CMP-alustan jatkokehitys ja jonka alun perin kehitti PSA-konserni. Tämä alusta on yhteinen Opel Mokan, Peugeot 2008:n ja DS 3 Crossbackin kanssa.

Jeep Avengerin ominaisuudet

Ulkonäkö

Jeep Renegade on kauniisti muotoiltu ja erittäin houkutteleva. Auto on suunniteltu Italiassa, mutta valmistettu Puolassa. Lisäksi perusmallissa on 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, mutta lisävarusteena on 17- ja 18-tuumaiset vanteet. Sitä vastoin, vaikka sisätilat näyttävät näyttäviltä, sisätilat ovat melko ahtaat ja niissä on heikkolaatuisia ominaisuuksia. Infotainment on kuitenkin hieno, ja siinä on hieno näyttö.

  Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Suorituskyky ja toimintasäde

Vuoden 2023 Jeep Renegadella ei ole erinomaisia maasto-ominaisuuksia, mutta käyttäjät nauttivat ajamisesta kaupungissa ja maantiellä. Siinä tulee olemaan etuvetojärjestelmä, jossa on 54 kWh:n litiumioniakku. Akun WLTP-luokituksen mukainen toimintasäde on täydellä latauksella jopa 250 mailia, ja se pystyy kulkemaan kaupungissa jopa 340 mailia.

Poikkeuksellisen toimintasäteen lisäksi tämä auto tuottaa jopa 154 hv ja 192 lb-ft vääntöä. Sen huippunopeus on jopa 93 mailia tunnissa, ja se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 9,0 sekunnissa.

Mukavuus ja tavaratila

Koska vuoden 2023 Jeep Avenger on kompakti, se ei tule olemaan kovin mukava. Siitä huolimatta siihen mahtuu jopa viisi aikuista, ja siinä on viisi ovea. Lisäksi tavaratila tulee olemaan kilpailijoitaan pienempi, noin 12,5 kuutiometriä tilaa.

Hinta

Vaikka vuoden 2023 Jeep Avengerin lopullista hintaa ei ole vielä julkistettu, sen arvioidaan maksavan noin 34 000 puntaa, mikä on hieman kalliimpi kuin useimmat sen kilpailijat. Huomaa, että tämä on perusversioiden hinta ja korkeammat versiot voivat maksaa enemmän.

Mitkä autot muistuttavat vuoden 2023 Jeep Avengeria?

Vuoden 2023 Jeep Avenger on yksi markkinoiden poikkeuksellisimmista pienistä katumaastureista. Kiitos sen tyylikkään ulkonäön, ihanan matkustamon, poikkeuksellisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja tehokkuuden. Tästä huolimatta tällä täyssähköisellä pienikokoisella SUV:lla on myös läheisiä kilpailijoita, kuten Peugeot 2008, Kia Niro EV, Opel Mokka EV, MG ZS EV ja DS 3 Crossback.

  Samanlaisia autoja kuin Jeep Patriot

Hyvät puolet:

  • Siinä on tyylikäs muotoilu
  • Se on helpompi ja hauskempi ajaa
  • Se on erittäin tehokas
  • Sillä on hyvä toimintasäde
    Miinukset
  • Siinä on ahdas matkustamo ja pieni kuormatila.
  • Se on valmistettu heikkolaatuisista materiaaleista

Video: 2023 Jeep Avenger arvostelu

FAQ

Onko 2023 Jeep Avenger luotettava?

Vaikka 2023 Jeep Avengeria ei ole vielä tuotu markkinoille, käyttäjien on syytä odottaa tämän auton olevan luotettavampi kuin useimmat sisaruksensa. Tämä johtuu siitä, että se on täyssähköauto, joten sillä ei pitäisi olla paljon ongelmia. Se on luotettavampi kuin kaasukäyttöiset kilpailijansa.

Onko vuoden 2023 Jeep Avengerin huolto kallista?

Toisin kuin perinteiset bensiinikäyttöiset Jeep-mallit, vuoden 2023 Jeep Avenger on halvempi ylläpitää, koska se on täyssähköauto. Tämä tarkoittaa sitä, että siinä on vähemmän liikkuvia osia ja vähän asioita menee pieleen. Sen luotettavuusluokitus on siis keskimääräistä parempi kuin useimpien Jeep-mallien.
Tämä voi kuitenkin muuttua muutaman vuoden kuluttua, kun Jeep tuo myöhemmin markkinoille bensiinikäyttöisen mallin. Luotettavuus voi siis vaihdella sen mukaan, minkä mallin omistat tulevaisuudessa.

Kuinka nopea Jeep Avenger on?

Jeep Avenger on melko tehokas ja nopea auto, kun otetaan huomioon, että se on melko kompakti. Tämä 54 kWh:n akulla varustettu auto tuottaa jopa 154 hv ja 192 lb-ft vääntöä. Lisäksi tämä auto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 9,0 sekunnissa ja sen huippunopeus on noin 93 km/h.

  Onko Jeep Grand Cherokee hyvä auto?

Millainen on vuoden 2023 Jeep Avengerin ajo-ominaisuudet?

Kompaktista muotoilusta ja matkustamosta huolimatta vuoden 2023 Jeep Avengerin ajo-ominaisuudet ovat kohtuulliset. Sen kyyti on mukavaa ja se vaimentaa hyvin tien kuoppia. Sitä paitsi, vaikka ohjaus on kevyt, auto on silti helppo tasapainottaa kompaktin rakenteensa ja laatikkomaisen muotonsa ansiosta.

Onko Jeep Avenger hyvä maasto- vai maastoauto?

Vaikka kaikki Jeep-mallit on rakennettu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä maastossa, Jeep Avenger ei ole sellainen. Tämä auto tarjoaa paremman suorituskyvyn maastossa kuin maastossa. Toisin kuin useimmissa Jeep-malleissa, joissa on nelivetojärjestelmä, Jeep Avengerissa on etuvetojärjestelmä.

Siitä huolimatta vuoden 2023 Jeep Avengerissa on jonkin verran maasto-ominaisuuksia, sillä se tarjoaa ominaisuuksia, kuten Hill Descent Control -ohjauksen ja erilaisia ajotiloja, kuten lumi, muta ja hiekka.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan vuoden 2023 Jeep Avenger tulee olemaan yksi markkinoiden poikkeuksellisimmista akkusähköisistä pienikokoisista crossover-maastureista. Se tulee olemaan loistava maantieajoon, mutta ei niin hyvä maastoajoon kuin useimmat sen sisarukset. Lisäksi siinä on huonolaatuisia materiaaleja matkustamossa. Lisäksi matkustamo on ahdas ja siinä on pieni tavaratila.

Toisaalta se on luotettavampi, tehokkaampi, edistyksellisempi ja ympäristöystävällisempi kuin sisaruksensa. Se on yksi luokkansa parhaista, sillä sen toimintasäde on jopa 250 kilometriä täydellä latauksella.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z