Kaikki vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee -mallista

2023 Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee on vakiomallinen katumaasturi, jossa yhdistyvät loistavat maasto-ominaisuudet ja perheystävälliset ominaisuudet. Siitä lähtien, kun Jeep Grand Cherokee tuli markkinoille vuonna 1993, se on ollut yksi myydyimmistä perhekäyttöön suunnatuista Jeep-malleista.

Vaikka Jeep Grand Cherokee on poikkeuksellinen katumaasturi, on tärkeää tietää kaikki tästä autosta ennen kuin investoit siihen. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä Jeep Grand Cherokee -mallista.

Historia

Jeep Grand Cherokee on Jeepin valmistama keskikokoinen tai tavallinen katumaasturi. Tämä katumaasturi on ollut tuotannossa vuodesta 1993 tähän päivään asti. Toisin kuin useimmissa katumaastureissa, Jeep Grand Cherokee käyttää unibody-alustaa kori-kehys-rakenteen sijaan. Lisäksi siinä on viisi ovea, ja siinä on etumoottori-, takaveto tai nelivetojärjestelmä.

Ominaisuudet

Ulkonäkö

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee on muotoilultaan tyylikäs ja houkutteleva. Se on yksi markkinoiden komeimmista Jeep-maastureista. Tyylikkään ulkomuodon lisäksi siinä on myös korkeatasoinen sisustus, jossa on mukava ja yksinkertaistettu infotainment-järjestelmä.

Jeep Grand Cherokeen akseliväli on 116,7 tuumaa, pituus 193,5 tuumaa, leveys 77,5 tuumaa ja korkeus 70,9 tuumaa.

Suorituskyky

Sisarustensa tavoin vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet. Sen vakiovarusteena olevan nelivetojärjestelmän ansiosta. Useimmat sen voimansiirrot ovat kuitenkin alavireisiä. Käyttäjillä on kuitenkin valittavana erilaisia varustevaihtoehtoja, kuten Laredo, Altitude, Limited, Overland, Summit ja Trailhawk.

Lisäksi tässä mallissa on kaksi moottorivaihtoehtoa, mukaan lukien 3,6-litrainen V6- ja 5,7-litrainen Hemi V8 -moottori. Lisäksi valmistaja tarjoaa plug-in-hybridin 4xe-voimansiirron, jossa on turboahdettu 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 375 hv ja 470 lb-ft vääntöä.

  Onko Jeep Renegade hyvä auto?

Mukavuus ja tavaratila

Jeep Grand Cherokee on melko tilava ja pitää matkustajat mukavasti. Tähän katumaasturiin mahtuu jopa viisi matkustajaa, mutta kolmatta riviä etsivät ostajat voivat valita 2023 Jeep Grand Cherokee L:n. Lisäksi siinä on runsaasti tavaratilaa, sillä toisen rivin takana on yhteensä 37,7 kuutiometriä ja toisen rivin ollessa taitettuna 70,8 kuutiometriä tilaa.

Turvallisuus

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee on parantanut huomattavasti vakiona tarjottavien kuljettajaa avustavien ominaisuuksien määrää. Se jää kuitenkin edelleen jälkeen Mercedeksen, BMW:n ja Audin kaltaisista autoista. Joitakin tarjolla olevista huipputurvallisuusominaisuuksista ovat kaistavahti, automaattinen hätäjarrutus, kaistanpitoavustin ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Polttoainetehokkuus

Jeep Grand Cherokeen hyötysuhde on kilpailijoidensa tasolla. Tämän mallin EPA-luokitus on 19 mpg kaupungissa, 26 mpg maantiellä ja yhdistetty 22 mpg. Tämä on samaa luokkaa Kia Telluriden ja Hyundai Palisaden kanssa.

Hinta

Vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee on huomattavasti kalliimpi kuin useimmat kilpailijansa. Sen perushinta on noin 41 995 dollaria. Tämä on enemmän kuin useimmilla sen kilpailijoilla. Esimerkiksi Kia Telluriden perushinta on 37 025 dollaria, Hyundai Palisaden 36 545 dollaria ja Ford Broncon 33 890 dollaria.

Takuu

Jeep Grand Cherokee tarjoaa yhden lyhyimmistä takuista luksusmaastureiden joukossa. Sen rajoitettu takuu on 36 000 mailia tai 3 vuotta, voimansiirtotakuu 60 000 mailia tai 5 vuotta ja ilmainen määräaikaishuoltotakuu 3 vuotta.

  Mikä Jeep on paras päivittäiseen käyttöön?

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin 2023 Jeep Grand Cherokee?

2023 Jeep Grand Cherokee on erinomainen vakiomaasturi, jossa on paljon poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tästä huolimatta tällä autolla on markkinoilla paljon kilpailijoita, kuten Dodge Durango, Jeep Wrangler, Land Rover Defender, Subaru Ascent, Kia Telluride, Ford Explorer, Hyundai Palisade ja GMC Acadia.

Plussat: Pitkän linjan auto, joka on erittäin hyvä:

  • Se tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet
  • Se on kestävästi rakennettu
  • Korkealuokkainen ohjaamo tarjoaa mukavuutta.
  • Tasapainoinen ajo ja erinomainen käsiteltävyys
  • Infotainment-järjestelmää on helppo käyttää.

Miinukset:

  • Se on melko kallis
  • Tavaratilan kapasiteetti on keskimääräistä pienempi.
  • Se ei ole yhtä tehokas kuin jotkut kilpailijansa.

FAQ

Kannattaako vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee ostaa?

Kyllä, 2023 Jeep Grand Cherokee kannattaa ostaa. Tämä johtuu siitä, että siinä on moderni ja huippulaadukas sisustus, kehittynyt infotainment-järjestelmä, mukavat istuimet ja paljon ylellisiä vaihtoehtoja. Lisäksi se tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet päälle- ja ulosajossa. Siinä on myös runsaasti kuormatilaa ja hyvä vetokyky.

Kuinka pitkän ajan kuluttua Jeep Grand Cherokee kehittää ongelmia?

Asianmukaisella hoidolla ja huollolla useimmat Jeep Grand Cherokee -mallit eivät rekisteröi vakavia ongelmia ennen kuin ne ovat ajaneet yli 150 000 kilometriä. Pienet ongelmat, kuten sytytystulpat ja sytytyskelat, on kuitenkin vaihdettava, kun autolla on ajettu noin 50 000 kilometriä.

Mikä on yleisin ongelma Jeep Grand Cherokeessa?

Jeep Grand Cherokee -mallissa on useita ongelmia, kuten moottorin sammuminen ajon aikana, epätasainen elektroninen vaihtaminen, sytytyskytkimen toimintahäiriö ja vaihtovirtageneraattorin vika. Yleisin ongelma Jeep Grand Cherokeen kanssa on kuitenkin sähköisen vaihteiston virheellinen vaihtaminen.

  Jeep Patriot Luotettavuus

Kuinka nopea Jeep Grand Cherokee on?

Jeep Grand Cherokee on saatavana kahdella moottorivaihtoehdolla; 3,6-litraisella V6- tai 5,7-litraisella Hemi V8 -moottorilla. Jos haluat nopeutta, V8-moottori on paras vaihtoehto, ja sen huippunopeus on jopa 180 km/h. Lisäksi Jeep Grand Cherokee Trackhawk kiihtyy 0-100 km/h vain 3,4 sekunnissa.

Pitääkö Jeep Grand Cherokee arvonsa?

Ei, Jeep Grand Cherokee ei pidä arvoaan hyvin. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin vakiomaastureihin Jeep Grand Cherokee ei pidä arvoaan hyvin. Tämä johtuu siitä, että sen arvo laskee 38 % ensimmäisten viiden vuoden aikana, ja sen jälleenmyyntiarvo on noin 33 514 dollaria, mikä ei ole kovin vaikuttava.

Johtopäätös

Jeep Grand Cherokee on yksi markkinoiden hienoimmista vakiomaastureista. Se tarjoaa mukavuutta ja ylellisyyttä, ja se toimii huomattavan hyvin. Lisäksi se on tukevasti tehty kestämään ja tarjoaa loistavaa maastokelpoisuutta.

Kuten kaikissa autoissa, myös siinä on kuitenkin joitakin ongelmia, joita käyttäjien on käsiteltävä. Hyvällä hoidolla ja huollolla vuoden 2023 Jeep Grand Cherokee kestää kuitenkin pitkään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z