Kaikki vuoden 2023 VW-sähkömalleista

2023 VW ID 4

Volkswagen on yksi niistä merkeistä, jotka ovat valmiita investoimaan paljon rahaa autojen sähköistämiseen, mikä on järkevää kahdesta syystä. Ensimmäinen osuu hyvin lähelle VW:n sydäntä koko Dieselgate-skandaalin vuoksi, joka maksoi yhtiölle miljardeja ja taas miljardeja dollareita. Toinen syy on se, että sähköautot ovat tulevaisuutta, ja VW haluaa tehdä tulevaisuutta.

Tässä kohtaa VW ID. -valikoima tulee kuvaan mukaan, sillä se on täynnä mielenkiintoisia sähköautoja kaikille. Jos haluat tietää kaiken vuoden 2023 VW:n sähkömalleista, pysy täällä, sillä juuri siitä on kyse tämänpäiväisessä artikkelissa. Näihin kuuluvat VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5, VW ID. Aero ja VW ID. Buzz.

Pian VW esittelee uusia ID. malleja, jotka täydentävät VW:n sähköautomalliston. Näitä ovat ID.6, ID.7 ja ID.8. Suuri kolmirivinen katumaasturi, suuri perhesedan ja keskikokoinen perhesedan.

Nyt on aika tutustua syvällisesti kaikkiin saatavilla oleviin ID.-malleihin ja kertoa, mitä erityistä niissä on. Näin saat laajemman käsityksen siitä, mitä saat, jos päätät ostaa jonkin VW:n ID. autoista.

2023 VW ID.3

Volkswagen ID.3 maksaa noin 35 000 dollaria, mutta se ei ole tulossa Yhdysvaltoihin. Syynä siihen on se, että pienet hatchbackit eivät ole Yhdysvalloissa yhtä paljon esillä kuin muilla markkinoilla. ID.3:n saa kolmella eri akkukoolla. Vakioversiossa ID.3:ssa on pieni 150 hevosvoiman sähkömoottori ja 45 kWh:n akku, joka riittää 218 mailia täydellä latauksella.

  Yleiset ongelmat Volkswagen Beetle

Keskimmäinen malli saa 58 kWh:n akun, jopa 204 hv:n tehon ja noin 264 mailin toimintasäteen. Huippumalli 77 kWh:n akulla on myös 204 hv, mutta sen toimintasäde täydellä latauksella on 344 mailia. ID.3 on pienin ja edullisin ID.3-malli, minkä vuoksi se on suosituin ja yksi myydyimmistä sähköautoista Euroopassa.

2023 VW ID.4 ja ID.5.

Volkswagen ID.4 on keskikokoinen sähköinen crossover/hatchback, joka maksaa 38 000 dollaria lähtötason Pure-mallista, joka saa pienemmän 52 kWh:n akun, joka tuottaa jopa 170 hv ja jonka toimintasäde on 214 mailia. Pro-, Pro S- ja Pro S Plus -mallit saavat suuremman 77 kWh:n akun, joka on muutenkin ainoa vaihtoehto Yhdysvalloissa. Näissä on jopa 300 hv ja toimintasäde on jopa 323 mailia.

ID.4 on oikea valinta, jos haluat loistavan sähköisen perheauton VW:n merkillä. Se on paljon isompi ja mukavampi kuin ID.3, mikä on ehdottomasti sitä, mitä haluat, jos sinulla on perhe. Se on yhtä turvallinen ja lähes yhtä tehokas kuin ID.3, mutta siinä on myös monia lisäominaisuuksia, joita ei ole saatavilla ID.3:een. ID.5 on pohjimmiltaan vain uudelleen muotoiltu ja paremman näköinen versio ID.4:stä, ja sen hinta on noin 41 000 dollaria.

2023 VW ID. Aero

Volkswagen ID. Aero on ID.-perheen uusin tulokas, ja se edustaa uutta suuntaa VW ID.-mallistossa. VW ID. Aero alkaa todennäköisesti noin 40 000 dollarista ja se tulee tarjoamaan tutun 77 kWh:n akun. Tämän pitäisi riittää VW:n mukaan 385 mailin toimintasäteeseen, koska ID. Aero on paljon aerodynaamisempi auto kuin muu ID. mallisto.

  Kaikki vuoden 2023 VW Polo

Sen pitäisi myös tarjota vähintään 340 hevosvoimaa, mikä tekee siitä tehokkaimman ID.-mallin, joka on koskaan tullut markkinoille. Jos kaikki tämä on totta, ID. Aero tulee todennäköisesti olemaan suosituin ja paras VW ID. sähköauto, jonka voi ostaa, ainakin ennen kuin ID.7 lopulta näkee päivänvalon.

2023 VW ID. Buzz

Todennäköisesti omituisin ja siistein ID. auto on VW ID. Buzz-pakettiauto, joka on kunnianosoitus vanhan koulukunnan 60-luvun VW Camper-hippimobiilille. ID. Buzz alkaa noin 50 000 dollarista, mikä on melkoinen lisämaksu nykyisiin VW ID. malleihin verrattuna, mutta se on odotettavissa, sillä ID. Buzz on ikoninen sanan kaikissa merkityksissä.

ID. Buzzissa on 77 kWh:n akku, joka voi antaa noin 210 mailin todellisen toimintasäteen. Buzz ei ole kovin aerodynaaminen tai kevyt. Se on suunniteltu nautinnolliseksi liikkumisvälineeksi, minkä vuoksi useimmat ihmiset eivät käytä sitä työmatkoihin, vaan pikemminkin viikonloppuihin ja lomille.

UKK-osio

Mikä on paras VW ID. auto?

Hiljattain julkistettu VW ID. Aero on paras VW:n tarjoama ID. auto, koska se on uusin, parhaimman näköinen ja todennäköisesti halutuin. VW on vihdoin tarjonnut auton, joka kilpailee Tesla Model 3:n kanssa, ja 385 mailia täydellä latauksella ja 340 hv:n teholla tämä sähkökäyttöinen sedan on varmasti todella suosittu kaikkialla maailmassa.

  Onko Volkswagen Tiguan hyvä auto?

Siksi ID. Aero on maailmanlaajuinen VW-auto, ainoa ID.4:n lisäksi, mikä tarkoittaa, että sitä myydään kaikilla markkinoilla. ID. Aeron lisäksi myös ID.5 on todella hieno, sillä se näyttää coupe-maasturilta, joka on nykyään uskomattoman suosittu muotoilusuunta.

Milloin VW aikoo tarjota ID.6:n, ID.7:n ja ID.8:n?

Volkswagen ID.6 debytoi jo Kiinassa, mutta emme ole kovin varmoja, tuleeko se koskaan Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin. Koska kyseessä on kolmirivinen katumaasturi, se saattaa tulla Yhdysvaltoihin, mutta ei todennäköisesti Eurooppaan. ID.7 ei ole kovin kaukana paljastuksesta, sama juttu on ID.8:n kanssa. Meidän on todennäköisesti odotettava vuoteen 2023 asti, ennen kuin näemme nämä konkreettisesti.

Tekeekö VW hyviä sähköautoja?

Volkswagenin sähköautot ovat todella kilpailukykyisiä, ja jotkut niistä myyvät hullun lailla ympäri maailmaa, erityisesti ID.4. Tämä riittää sanomaan, että VW todellakin tekee hyviä sähköautoja, koska ne näyttävät siisteiltä, ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat kunnollisia akkukokoja ja vastaavia maksimietäisyyksiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z