Kaikki vuoden 2023 VW:n farmariautomalleista

Volkswagen on yksi niistä merkeistä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Jos haluat suhteellisen edullisen, mutta silti täydellisen käyttökelpoisen ja hyvin varustellun työmatkavaunun, VW Jetta on se, joka kannattaa hankkia. Jos haluat jotain suurta, joka on sekä turvallinen että mukava suurelle perheelle, kannattaa vain mennä ja ostaa VW Atlas.

Jos tähän lisätään kaikki coupet, sedanit, hatchbackit, maasturit, crossoverit ja jopa kilpa-autot, VW:llä on melko laaja valikoima, joka vain kasvaa ajan myötä. Jos haluat VW:n farmariauton, voit ostaa tulevan VW Passatin farmariauton, VW Arteon Shooting Braken ja VW Golf Variantin tietyillä markkinoilla.

Passat on lippulaiva farmariauto, ja VW tekee siitä todennäköisesti todella kilpailukykyisen, koska Passat-sedanista on luovuttu kokonaan vuoden 2023 mallistossa. Arteon Shooting Brake on sijoitettu tyylikkäämmäksi ”coupe-henkiseksi” Volkswagen Wagoniksi, joka on suunniteltu nuoremmille ihmisille, jotka haluavat sekä käytännöllisyyttä että tyyliä samassa paketissa.

Lopuksi on vielä VW Golf Variant, joka on yksinkertaisesti VW Mk8 Golf, mutta vaunu/perämoottorilla varustettuna. Oli miten oli, tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken vuoden 2023 VW-kombi-malleista, mitä odottaa ja miten ne vertautuvat toisiinsa.

2023 VW Passat Wagon

Noin vuosi sitten VW julkaisi tiedotteen, jossa se päätti lopettaa Passat-sedanit lähes puolen vuosisadan jälkeen. Passat-nimimerkki ei kuitenkaan kuole, sillä VW aikoo tuoda markkinoille Passat-kombin, joka sopii siististi VW:n perheen lippulaivaksi.

Tämä on varsin järkevää, koska Arteon on sedanin huippumalli ja koska Passat-vaunumallit ovat joissakin osissa maailmaa itse asiassa suositumpia kuin sedan. Voimme odottaa, että uusi Passat ilmestyy vuoden 2023 loppuun mennessä, ja siinä on paljon futuristisempi ulkoinen muotoilu, jossa on urheilullisempi säleikkö ja ohuemmat valot ympärillä.

  Volkswagen Polo yleiset ongelmat

Sisätilat ovat jo osittain vuotaneet, ja niissä näkyy uusi Passat, jossa on tuttu ohjauspyörä, mutta jossa on valtava pystysuora kosketusnäyttö, joka ohjaa kaikkea. Kaiken kaikkiaan Passat on suurin, tilavin, todennäköisesti mukavin ja käyttökelpoisin VW:n farmari. Hintaa ei ole vielä saatavilla, mutta se on todennäköisesti noin 25 000-30 000 dollaria.

2023 VW Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon on uusi tulokas VW-perheessä, sillä se esiteltiin ensimmäisen kerran 5 vuotta sitten. Vähän sen jälkeen, kun sedan/coupe-versio tuli markkinoille, VW esitteli myös VW Arteon Shooting Brake -auton, joka on käytännöllisempi vaunuversio autosta, joka on 4-ovinen coupe-versio sedanista.

Kyllä, luit oikein, mutta näyttää siltä, että Arteon Shooting Brake on voittanut monet sydämet Euroopassa upeiden linjojensa ansiosta. Arteon Shooting Brake maksaa muutaman tonnin lisämaksun tavallisen Arteonin 40 000 dollarin lähtöhintaan verrattuna, mikä tekee siitä VW:n tällä hetkellä kalleimman saatavilla olevan vaunun.

Muita muutoksia tavallisen Arteonin ja Shooting Brake -version välillä ei ole juuri lainkaan, mikä ei ole huono asia, sillä Arteon on todella hyvin koottu auto. Kaiken kaikkiaan se ei ole yhtä tilava kuin Passat, se ei ole yhtä käytännöllinen ja se on kalliimpi, mutta se on dynaamisempi, paremman näköinen ja paljon mielenkiintoisempi ja erikoisempi.

  Yleiset ongelmat Volkswagen Beetle

2023 VW Golf Variant

Suurelle osalle VW-asiakkaista VW Golf on täydellinen auto, minkä vuoksi se on ja on aina ollut VW:n malliston majakka. Koska farmariautot ovat kuitenkin suosittuja Euroopassa, VW alkoi tarjota Golfista Variant- eli vaunuversiota Mk3 Golfista vuonna 1993. Golfin Variant-malli on täsmälleen sama kuin Golf, mutta se on pidempi ja siinä on klassinen vaunun takaosa.

Volkswagen Variant on noin 2 000 dollaria kalliimpi kuin tavallinen viistoperämalli, mutta se menettää arvoaan käytettyjen autojen markkinoilla paljon nopeammin. Jos pidät VW Golfista, mutta haluat enemmän tilaa ihmisille ja rahdille, Golf Variant on hyvä valinta.

Sinänsä Golf Variant on VW:n halvin vaunu, mikä tarkoittaa, että se ei pysty kilpailemaan Passat-vaunun tai Arteon Shooting Braken kanssa. Siitä huolimatta se on joka tapauksessa VW:n myydyin vaunu.

FAQ-osio

Mikä VW:n farmariauto on paras?

Volkswagen Passatin farmariauto ei ole vielä ulkona, joten emme voi arvioida sitä kunnolla, mutta jos kaikki huhut pitävät paikkansa, uusi Passat farmari tulee olemaan kaikkien aikojen paras VW farmari. On turvallista olettaa, että VW ei halua vaarantaa Passat-brändinimeä, varsinkaan nyt, kun sedania ei enää ole. Tämän ja monien muiden syiden vuoksi Passat-asemavaunun on oltava todella hyvä.

Arteon Shooting Braken tai Golf Variantin kanssa ei kuitenkaan todellakaan voi mennä pieleen, sillä kaikki kolme farmariautoa ovat loistavia. Arteon SB kannattaa ostaa, jos haluat vaunun, joka mahtuu myös yrityksen parkkihalliin, kun taas VW Golf on, no, se on Golf, yksi kaikkien aikojen parhaista autoista.

  Käyttääkö Porsche VW:n moottoreita?

Aikooko Volkswagen tarjota sähkökäyttöistä farmariautoa?

VW paljasti vähän aikaa sitten tulevan ID. Aero, mutta näyttää myös siltä, että ID. Aero B on saanut vihreän lipun. Aero B tulee olemaan farmariautoversio Aero sedanista, mutta ei vain se, koska VW sanoo myös, että he tulevat lopulta ulos ID.7:llä, joka tulee olemaan lähinnä sähköinen farmariautoversio Passatista.

Miksi ihmiset pitävät farmariautoista?

Farmariauto antaa viestin siitä, että et ostanut autoasi vain näyttelyä varten. Oli miten oli, jotkin nykyajan farmariautot näyttävät paremmilta kuin sedan-vertaisensa. Mielestäni VW Arteon Shooting Brake on paljon erikoisempi ja paremman näköinen versio Arteonista, koska se on paljon harvinaisempi ja hienompi. Farmariautot tekevät sedaneista paljon käytännöllisempiä, minkä vuoksi niin monet ihmiset pitävät niistä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z