Kaikkien aikojen luotettavimmat eurooppalaiset autot

Kun on kyse luotettavista autoista ja autoista, jotka pysyvät tiellä vuosia ja vuosia, eurooppalaisia autoja ei todellakaan voi voittaa. Muualla maailmassa valmistetut autot voivat olla huipputeknologisia ja tehokkaita, mutta ne eivät useinkaan kestä yhtä kauan kuin Euroopassa valmistetut autot. Tämän vuoksi Pohjois-Amerikassa ja muualla maailmassa asuvat ihmiset valitsevat tietoisesti ajoneuvon, joka on valmistettu jossain Euroopassa. Nämä autot ovat erittäin hyvin tehtyjä ja pitkäikäisiä, joten ihmiset rakastavat niitä ja suosivat niitä muiden autojen ja kuorma-autojen sijaan.

Jos olet utelias eurooppalaisista autoista, jotka ovat autojen historian luotettavimpia, niitä on kymmeniä, jotka erottuvat muiden joukosta. Seuraavat autot ovat todellakin kaikkien aikojen luotettavimpia eurooppalaisia autoja.

1. Porsche 911 Carrera

Porsche-ajoneuvoilla on ansaittu maine sekä nopeudestaan että loistavasta käsiteltävyydestään, mutta silti on ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, kuinka luotettava ja luotettava tämä auto on. Otetaanpa yksi esimerkki: Porsche 911 Carrera on ainoa auto, joka on saanut täydet pisteet 10/10 J.D. Powers & Associatesin luotettavuustutkimuksissa. Ja koska J.D. Powers & Associatesilla on oma uskomaton maineensa, voit luottaa siihen, että tämä tutkimus antaa sinulle tuloksia, joilla on merkitystä.

Osasyynä tämän ajoneuvon luotettavuuteen ovat sen ominaisuudet, joihin kuuluvat muun muassa ohjaustuntuma, joka on laadultaan vertaansa vailla, jarrut, jotka eivät koskaan petä, sekä moottori ja vaihteisto, jotka antavat Porsche-merkkiseltä autolta odotetun tehon ja pitkäikäisyyden.

  Mikä on rumin auto?

2. Mercedes-Benz W124

Alussa Mercedes-Benz valmisti ajoneuvoja, jotka saattoivat ajaa 500 000 mailia tai enemmän ja joissa esiintyi vain pieniä mekaanisia ongelmia. W124-Mersua valmistettiin vuosina 1985-1995, ja se tarjoaa samanlaista luotettavuutta. Kun otat huomioon, että kyseessä on myös erittäin ylellinen auto, joka tarjoaa sekä luotettavuutta että monia korkealuokkaisia ja huipputeknisiä ominaisuuksia, joita vaativat autonostajat rakastavat, ymmärrät, miksi niin monet ihmiset rakastavat Mercedes-Benz-ajoneuvoja.

W124-autot on varustettu turboahdetulla 3,0-litraisella rivikuutosdieselmoottorilla, joka on osoittautunut yhdeksi kestävimmistä moottoreista, joita Mercedes on koskaan valmistanut. Ja näitä ajoneuvoja on nykyäänkin liikenteessä enemmän kuin luuletkaan. Vaikka kaikilla niistä ei olekaan 500 000 kilometriä ajettu, monilla niistä on ajettu 300 000 kilometriä tai enemmän, mikä tekee niistä erittäin luotettavia ajoneuvoja.

3. BMW 3-sarja

Vuosina 1981-1984, jolloin monet ajoneuvot olivat luotettavuutensa huipulla, BMW valmisti 3-sarjan E30-malleja, ja näitä ajoneuvoja pidetään legendaarisina BMW:nä vielä nykyäänkin. E30 3-sarjan autot olivat päivitettyjä versioita BMW E21 -mallista, mutta niissä oli päivitetty muotoilu ja muotoilu sekä paljon parempi jousitus. Tänä aikana 3-sarjaa myytiin joko sedanina tai coupéna, vaikka myöhempinä vuosina korimalleja tehtiin lopulta useampia. Nykyään monet näistä ajoneuvoista ovat edelleen liikenteessä, mukaan lukien vuoden 1984 malli, joka oli erittäin luotettava mutta ei kovin tyylikäs eikä siksi niin suosittu kuin muut mallit.

  Paras urheiluauto pitkille kuljettajille

Ei ole yllättävää, että BMW:n valmistama ajoneuvo on kaikkien aikojen luotettavimpien autojen listalla, ja BMW:n omistavat ihmiset ovat iloisia siitä, että ovat ostaneet ne.

4. Acura MDX

Moni saattaa yllättyä siitä, että Acuran valmistama auto on tällä listalla, mutta koska yhtiö meni MDX:ää kehittäessään ja suunnitellessaan pidemmälle, se ei ole yllätys ihmisille, jotka ostavat yhden näistä autoista. J.D. Power & Associatesin luotettavuustutkimuksessa Acura MDX nautti arvosanasta 8/10, ja turvallisuusluokassa sama yritys antoi tälle autolle täydet 10 pistettä. Ja kun MDX:ssä on sekä turvallisuutta että luotettavuutta, yhden näistä autoista ostaminen ei varmasti koskaan tuota pettymystä.

Tämä ajoneuvo oli jo ennestään yksi Acuran myydyimmistä katumaastureista, ja nyt siitä on tehty entistäkin parempi. Muita etuja MDX:n ostamisessa ovat tonneittain teknisesti edistyksellisiä ominaisuuksia ja innovatiivinen turvajärjestelmä sekä erittäin avokätinen takuu, joka kattaa 4 vuotta ja 50 000 kilometriä, mikä on epäilemättä yksi markkinoiden avokätisimmistä.

5. Volkswagen Passat

Saksalaisen insinööritaidon laatu näkyy tässä hämmästyttävässä ajoneuvossa. Passat on saanut J.D. Power & Associatesin tekemässä luotettavuustutkimuksessa pistemäärän 9 kymmenestä, ja ihmiset, jotka ovat ajaneet tällä ajoneuvolla vuosia tai jopa vuosikymmeniä, voivat todistaa sen hämmästyttävän luotettavuuden. Passatia on valmistettu jo pitkään, vaikka vuonna 2011 pidettiinkin vuoden tauko, joten näitä ajoneuvoja on vielä nykyäänkin paljon liikenteessä.

  Mikä on hybridiauton käyttöikä?

Sen lisäksi, että Volkswagen Passat on erittäin luotettava ajoneuvo, se tunnetaan myös turvallisuudestaan, ja se on jopa saanut IIHS:n keskikokoisten autojen Top Safety -valinnan. Passat on myös erittäin urheilullinen auto, jota on hauska ajaa, joten se on erittäin suosittu ajoneuvo kaikenlaisten asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi se, että se on niin kohtuuhintainen, on, kuten sanotaan, jäätä kakun päälle.

6. Volvo 850

Volvon valitseminen ei ole koskaan huono idea, ja vuonna 1993 valmistettu 850 on yksi kaikkien aikojen luotettavimmista Volvoista. Kun niitä alun perin suunniteltiin, Volvo tavoitteli vähemmän ”laatikkomaista” ulkoasua kuin 240-mallit, ja tässä mallissa oli 5-sylinterinen poikittaismoottori, ja se on saatavana joko 4-ovisena tai 5-ovisena. Nykyään monet näistä ajoneuvoista ovat edelleen liikenteessä ja toimivat erinomaisesti. Vaikka Volvo suunnittelee kaikki autonsa niin, että ne kestävät käytännössä ikuisesti, 850 on osoittanut arvonsa, sillä se toimii yhä hyvin näin monta vuotta myöhemmin, omistajien iloksi. Toinen mielenkiintoinen huomio Volvo 850:stä on se, että se on ensimmäinen Volvo-ajoneuvo, jossa oli etuvetoinen rakenne.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z