Kia Amanti Luotettavuus

Kia on tunnettu siitä, että se valmistaa autoja luotettavuuden ja mukavuuden kannalta. Se on Etelä-Korean toiseksi suurin autonvalmistaja Hyundai Motor Companyn jälkeen. Kia Amanti on Kia Motorsin valmistama suuri auto / vakiokokoinen auto, jota on kehitetty vuosia yksinään mallivuosille 2003-2012 maailmanlaajuisesti ja 2004-2009 Pohjois-Amerikassa.

Yleiskatsaus

Ensimmäisenä Kian luksusautona Amanti korvasi Mazda 929:n määrittelemän Enterprisen Korean kotimarkkinoilla. Amanti oli lisäksi ensimmäinen Kia-auto, joka tarjosi alustan yhteistyökumppanilleen Hyundaille käyttäen Hyundai Grandeur / XG Y4:n kolmatta vaihetta. Pohjois-Amerikan Amanti korostaa 3,5-litraista moottoria, joka tuottaa 200 hv 5500 rpm:n kierrosluvulla ja 220 lb.- ft. tehoa 3500 rpm:n kierrosluvulla.

Luotettavuus

Toistuvuus ja todellinen korjaus molemmat ovat melko yleisiä, kun ne erotetaan mistään ylivoimaisista ajoneuvoista. Amanti on ollut vankka, tasainen ja terävä ajettava. Kohokohdat mukavuudesta ovat erinomaiset. Amanti-omistajat ovat esittäneet 24 kysymystä 6 mallivuoden aikana. Käyttämällä Pain Rank -kehikkoamme sijoittui seitsemännelle sijalle, jossa Kia 21 -mallin luotettavuus on erinomainen, reaaliaikaisilla turbiineilla ja ajovaloilla.

Turvallisuus

Matkustusmukavuus on tärkeä tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon ennen ostopäätöstä. Huolellisuutta epäilevä ja älykkyyden puute, Amanti oli aikanaan kokeiltu kauhistuttava hoitoauto, vaikka harkinnanvarainen elektroninen lujuudenvalvonta (ESC) piti sen turvallisena, kun hoidettiin murtumia. . Amanti keskeytettiin vuoden 2009 jälkeen.

Jälleenmyyntiarvo

Kia Amanti -mallin loi Kia vuoden 2003 puolivälissä. Niitä on valmistettu yhteensä 1 kappaletta. Korityyppi on Sedan. Polttoainemoottorityyppi Bensiini automaattivaihteistolla, jonka teho on 203 hv. Neljän vuoden lasku on 687 euroa. Huippunopeus on 220 km / h.

  Hyundai Elantra GT Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kia Amantin lopullinen vuosikustannus on 409 €. Korjaus- ja huoltokustannukset riippuvat iästä, kilometreistä, sijainnista ja liikkeestä.

FAQ

Onko Kia Amanti etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Amanti on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Amanti -autossa on?

ämä Kia Amanti on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Large

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Amantissa on ja onko siinä turbo?

Kia Amantissa on 264 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.8L/ Polttoainejärjestelmä on: MPFI.

Kuinka suuri on Kia Amanti -mallin tavaratila?

15,9 Cubic Feet ( 0,45 m3 )

Kuinka suuri maavara Kia Amanti -mallissa on?

6,5 tuumaa ( 16,51 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Amantissa on 16 x 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z