Kia Cadenza Luotettavuus

Kia tunnetaan parhaiten autojensa suorituskyvystä, kun on kyse rehellisyydestä ja mukavuudesta. Se on Etelä-Korean toiseksi suurin autonvalmistaja Hyundai Motor Companyn jälkeen. Kia Cadenza on Kian valmistama täysikokoinen/executive sedan. Se lanseerattiin vuonna 2010 korvaamaan Kia Opirus. Kia Cadenza on neliovinen katumaasturi.

Yleiskatsaus

Vuoden 2020 Kia Cadenza sijoittuu lähelle tärkeimpien autojemme tasojen kärkeä. Siinä on hämmästyttävää loistoa sisältä, uskomaton tasapaino suojelun suhteen ja pehmeä kyyti. Autossa on 3,3 litran 294 V6, joka on Cadenzan vaikuttavin saatavilla oleva auto. Moottori perustuu Cadenzan yhteistyökumppanin, Hyundai Azeran, pohjaan, ja se on Hyundain kokoama auto Lambda-perheestä. Vuoden 2020 Kia Cadenza tulee lähelle tärkeimpien autojemme tasojen kärkeä.

Luotettavuus

Molempien korjausten päällekkäisyys ja herkkyys ovat melko yleisiä verrattuna kaikkiin muihin ajoneuvoihin. Kia Cadenzan luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta, mikä on neljäs sija 12 vakiokokoisen auton joukossa.

Turvallisuus

Matkan turvallisuus on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon ennen ostopäätöstä. Cadenza sai ”Top Safety Pick +” -luokituksen Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) -laitokselta. Sen taso on korkea ennaltaehkäisemään kolareita. Se on ihanteellinen kasvojen, pään ja tuolin kestävyyden kannalta.

Jälleenmyyntiarvo

Kia putoaa maahan, kun tarkastellaan kuuluisia autonvalmistajia. Paitsi Kia, heidän Soul-mallinsa, joka on listattu 25 parhaan joukkoon kaikista malleista arvon säilymisen kannalta. Kia Cadenza putoaa 50 % 5 vuoden kuluttua ja sen viiden vuoden vähittäismyyntihinta on 20 681 dollaria.

  Ford F-150 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

KIA Cadenzan huolto ja korjaus maksaa noin 6 189 dollaria ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä ylittää tunnettujen automallien keskimääräisen liiketoiminnan 650 $. Lisäksi on 17,53 % todennäköisyys, että Cadenza tarvitsee tuona aikana merkittäviä korjauksia. Kia Cadenza on keskimäärin 491 dollaria ja että tyypillinen auto maksaa 651 dollaria vuodessa. Cadenza on erittäin halpa ylläpitää.

FAQ

Onko Kia Cadenza etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Cadenza on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Cadenzassa on?

Kia Cadenza on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Cadenzassa on ja onko siinä turbo?

Kia Cadenzassa on 290 hevosvoimaa ja 253 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Cadenzassa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Kia Cadenzassa on vikana?

Kia Motors America (Kia), kutsuu takaisin tietyt 2017-2021 Sportage- ja Cadenza -ajoneuvot. Hydraulisen elektronisen ohjausyksikön (HECU) oikosulku voi aiheuttaa tulipalon moottoritilassa. Seurauksena on: Tulipalo moottoritilassa voi lisätä loukkaantumisriskiä.

Onko käytetty Kia Cadenza hyvä auto?

Vuoden 2014 Kia Cadenzaa voi kuvailla hyväksi käytetyksi autoksi. Kia Cadenzalla on korkea luotettavuusluokitus, suuri määrä vakiovarusteita sekä hiljaiset maantienopeudet. Cadenzan käsiteltävyys ja kiihtyvyys ovat erinomaiset. Ainoa ongelma Cadenzan takaistuimessa on, että se ei taitu.

  Jaguar F-Pace Luotettavuus

Vieläkö Kia Cadenzaa valmistetaan?

Sekä Kia Cadenza (että Kia K900) on lopetettu Amerikassa, eikä niitä ole saatavilla enää mallivuonna 2021, vahvistaa korealainen autonvalmistaja. Vuonna 2020 takavetoisen K900-luksussedan oli Yhdysvalloissa saatavilla vain 305 asiakkaalle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z