Kia Forte Luotettavuus

Kia Corporation, joka tunnetaan yleisesti nimellä Kia, on eteläkorealainen monikansallinen autonvalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Soulissa, Etelä-Koreassa. Hyundai Motor Company on Etelä-Korean toiseksi suurin autonvalmistaja Kia Motorsin jälkeen, ja sen myynti oli yli 2,8 miljoonaa kappaletta vuonna 2019. Etelä-Korealainen autonvalmistaja Kia on valmistanut Kia Fortea vuoden 2008 puolivälistä lähtien ja se tunnetaan Koreassa nimellä Kia Forte, Kiinassa nimellä Kia Forte K3 ja Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa nimellä Kia Cerato. Forte Fortea on saatavana coupe- ja sedan-malleina sekä viistoperinä ja viisiovisena.

Yleiskatsaus

Forte on saatavana kahdella eri moottorilla: 1,6-litraisella turboahdetulla 1,6-litraisella nelisylinterisellä 201 hevosvoimalla ja 2,0-litraisella nelisylinterisellä 147 hevosvoimalla. Testissämme 2,0-litrainen moottori oli hidas, eikä CVT-vaihteisto auttanut asiaa. Kahdella tehokkaalla moottorivaihtoehdolla vuoden 2021 Kia Forte spurttasi 0-100 km/h vain 9,5 sekunnissa ja kulki neljännesmailin 16,2 sekunnissa.

Luotettavuus

Kaiken kaikkiaan Kia Forte on erittäin luotettava ajoneuvo. Tämän pikkuauton luotettavuus on keskimääräistä parempi verrattuna muihin luokkansa autoihin. RepairPal arvioi Kia Fortea ”erinomaiseksi” ja sen luotettavuusluokitus on 4,5 viidestä. Kompaktit autot saavat keskimäärin arvosanan 4/5.

Turvallisuus

IIHS myönsi Kialle Top Safety Pick -turvallisuuspalkinnon vuosille 2020-2021, mutta vain jos vaunu on varustettu erityisajovaloilla ja etutörmäyssuojajärjestelmällä. Kaikki kuusi törmäysturvallisuusluokitusta olivat hyviä. He arvioivat myös etutörmäyksenestojärjestelmän ”erinomaiseksi”.

  Kia Spectra Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Riippuu myös auton kunnosta ja ajasta. Viidessä vuodessa KIA Forte menettää 51 % arvoaan ja jälleenmyyntiarvo on 10 786 dollaria.

Huolto ja korjaus

Kia Forte maksaa keskimäärin 451 dollaria, ja keskimääräinen ajoneuvo maksaa vuosittain 651 dollaria. Kia Forte vaatii vähemmän huoltoa kuin muut ajoneuvot.

FAQ

Onko Kia Forte etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Forte on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Forte -autossa on?

Kia Forte on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Mikä on Kia Forten hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Kia Forten teho on 147 hevosvoimaa ja vääntömomentti 132 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka suuri on Kia Forten tavaratila?

15,3 kuutiometriä ( 0,433 m3 ).

Kuinka suuri maavara Kia Forte -mallissa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Forte -mallissa on 15 X 6 tuuman teräksiset etuvanteet ja 15 X 6 tuuman teräksiset takavanteet.

Kuinka kauan Kia Forte kestää?

Kia Forte kestää 150 000-200 000 kilometriä. Voit odottaa ylittävän 200 000 mailia, jos kiinnität autoon enemmän huomiota. Sinun tulisi myös harjoittaa turvallista ja hellävaraista ajamista, jotta autosi käyttöikä pitenee.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z