Kia Niro EV:n luotettavuus

Korealainen Kia Corporation, josta käytetään yleisesti nimitystä Kia, valmistaa autoja Soulissa, Etelä-Koreassa. Uusi Kia Niro EV merkitsee uutta, jännittävää sähköisen liikkuvuuden lukua. Se tuo ympäristöystävälliseen ajamiseen runsaasti tyyliä ja jännitystä. Sähköisyys on keskeinen ominaisuus tässä autossa, joka sisältää hybridi-, plug-in-hybridi- ja akkusähköisen vaihtoehdon.

Yleiskatsaus

39,2 kWh:n tehoisessa versiossa moottori pyörittää sähkökäyttöä, jonka teho on 100 kW (134 hv) ja vääntömomentti 395 Nm (291,3 lb-ft), mikä riittää WLTP:n mukaan 288 km (179 mi) ajoon yhdellä latauksella. Yhdysvalloissa Niro EV:n virallinen EPA-luokituksen mukainen toimintasäde on 239 mailia täydellä latauksella. Sen toimintasäde on suurempi, kun se on varustettu 64 kWh:n versiolla, jossa on tehokkaampi 150 kW:n ajuri.

Luotettavuus

Ei ole mitään syytä uskoa, että Niro EV pärjäisi muita Kian malleja huonommin, vaikka kyseessä on suhteellisen uusi malli. Kia on tunnettu luotettavista autoista, minkä vuoksi kaikilla sen malleilla on seitsemän vuoden ja 100 000 kilometrin takuu.

Turvallisuus

Viime kädessä kukaan ei halua ostaa ajoneuvoa, jota ei ole suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Esimerkiksi vuoden 2015 malli sai ”Hyvä”-luokituksen jokaisessa törmäystestissä sekä ”Superior”-luokituksen etutörmäysten ehkäisyssä: ajoneuvo ajoneuvoon.

Jälleenmyyntiarvo

KIA:n mukaan Niron arvo alenee 55 % viiden vuoden kuluttua ja sen jälleenmyyntiarvo on 13 944 dollaria, jos auto on hyvässä kunnossa ja ajaa keskimäärin 12 000 kilometriä vuodessa.

  Cadillac CT6 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kia Niron suurjänniteakun vaihtamisen arvioidut kustannukset ovat noin 158-200 dollaria työkustannuksina, kun taas osat maksavat 5 417 dollaria. Kia Niro -auton huollon ja korjauksen arvioidut kustannukset vaihtelevat 95 ja 2307 dollarin välillä, keskiarvon ollessa 245 dollaria.

FAQ

Onko Kia Niro EV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Niro EV on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Niro EV:ssä on?

Kia Niro EV on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Niro EV:ssä on ja onko siinä turbo?

Kia Niro EV:ssä on 201 hevosvoimaa ja 291 lb-ft vääntöä.

Kuinka paljon maavaraa Kia Niro EV:ssä on?

6,1 tuumaa ( 15,49 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Niro EV:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Kia Niro EV sen arvoinen?

Highs Näyttää paremmalta kuin blander EV-boxit. Vahva vakiovarusteluettelo. Yksi hienostuneimmista, ei-luksus, EV-autoista. Tuomio Vaikka Niro EV ei ole tunnettu, siinä on ominaisuuksia, kantamaa ja tyyliä, jotka ansaitsevat enemmän huomiota.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z