Kia Niro luotettavuus

Kia Corporation perustettiin toukokuussa 1944, ja se on Korean vanhin autonvalmistaja. Yli 1,4 miljoonaa Kia-ajoneuvoa valmistetaan vuosittain 14 valmistus- ja kokoonpanotehtaassa kahdeksassa maassa. Vuonna 2016 Kia esitteli Niro-mallin, joka on sähkötekniikkaan keskittyvä kompakti crossover-maasturi (C-segmentti), joka tarjoaa valikoiman hybridi-, plug-in-hybridi- ja akkusähkömalleja.

Yleiskatsaus

Kia Niro hybridissä 1 580-kuutioinen nelisylinterinen turbobensiinimoottori yhdistyy 32 kW:n sähkömoottoriin, jolloin hybridijärjestelmän kokonaisteho on 137 hv, joka on käytettävissä 5700 kierroksella minuutissa, ja vääntömomentti on 264 Nm 1000 ja 2400 kierroksen välillä. Sähköautossa huippunopeus ei ole täysin merkityksellinen. 64 kWh:n e-Niro-malli voi saavuttaa nopeuden 104 mailia tunnissa, mutta tällä nopeudella ajaminen moottoritiellä tyhjentäisi akun hyvin nopeasti.

Luotettavuus

Autoa voi sanoa luotettavaksi, mutta akun ja muiden kaltaiset asiat eivät tee siitä luotettavampaa. Mitä tulee Niroon, se sijoittui hybridi- ja sähköautojen taulukon alimpaan puoliskoon. Siinä on Kian seitsemän vuoden/100 000 kilometrin takuu, joka on enemmän kuin Seat Atecan tai Skoda Karoqin takuu.

Turvallisuus

Ajoneuvojen turvallisuus on aina päällimmäisenä. Turvallisuus on myös hyvä; Kia Niro on saanut Euro NCAP:n kolaritestien perusteella viiden tähden arvosanan. Törmäyksenestoavustin (FCA), kaistalla pysymisen avustin (LKAS) ja seitsemän turvatyynyä (yksi enemmän kuin Kona Electricissä ja BMW i3:ssa) ovat kaikki vakiona Nirossa.

  Kia Optima Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Ajoneuvon jälleenmyyntiarvo riippuu täysin ajasta ja auton kunnosta. KIA Niron arvo alenee 55 % viiden vuoden kuluttua, ja sen viiden vuoden jälleenmyyntiarvo on 13 944 dollaria.

Huolto ja korjaus

Kia Niron pitäminen hyvässä kunnossa maksaa arviolta 95-2307 dollaria, keskimääräisten kustannusten ollessa 245 dollaria.

FAQ

Onko Niro etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Niro on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Nirossa on?

Kia Niro on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Nirossa on ja onko siinä turbo?

Kia Nirossa on 139 hevosvoimaa ja 195 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/sähkökäyttöinen I-4, jonka tilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Kia Nirossa on?

6,3 tuumaa ( 16 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Nirossa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Kia Niro hybrid luotettava auto?

Niro hybrid sijoittui luotettavuustutkimuksessa sekä hybridi- että sähköpöydän alimpaan puoliskoon. Jokaisessa Nirossa on Kian seitsemän vuoden/100 000 kilometrin takuu, joka on enemmän katetta kuin Seat Atecassa tai Skoda Karoqissa on vakiona.

Onko Kia Niro mukava?

Niro tarjoaa tilavan ja mukavan matkustamon, joka on tilavampi kuin monissa muissa hybrideissä. Vaikka se ei ole yhtä tehokas kuin Toyota Priuksen kaltaiset markkinajohtajat, siinä on houkuttelevia teknologiaominaisuuksia, kuten luokkansa edistyksellisimmät ajoavustimet.

  Kia Niro EV:n luotettavuus

Mihin Kia Niro on verrattavissa?

Toyota Prius on erinomainen vaihtoehto Kia Nirolle. Toyota Prius on erinomainen vaihtoehto Kia Nirolle, jos uskot tiukasti luotettavuuteen. EPA:n mukaan vuoden 2021 Niro kykenee saavuttamaan vain EPA:n arvioiman 53 mpg kaupungissa ja 48 mpg maantiellä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z