Kia Optima Luotettavuus

Kia Corporation on eteläkorealainen monikansallinen autonvalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Soulissa, Etelä-Koreassa. Joulukuusta 2015 lähtien Kia Corporation on Hyundain vähemmistöomistuksessa, ja Hyundai omistaa 33,88 prosentin osuuden, jonka arvo on hieman yli 6 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Kia K5, joka tunnettiin aiemmin nimellä Kia Optima, on Kian vuodesta 2000 lähtien valmistama keskikokoinen auto, jota markkinoidaan maailmanlaajuisesti eri automerkkien alla. Kia Optima lanseerattiin Malesiassa 15. elokuuta 2007, ja sen voimanlähteenä on 2,0-litrainen Theta DOHC CVVT -moottori, jossa on nelivaihteinen automaattivaihteisto.

Yleiskatsaus

Optimassa on 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, LED-päiväajovalot, lämmitettävät sivupeilit, 3,5-tuumainen LCD-mittariston näyttö, kuusisuuntaisesti manuaalisesti säädettävät etuistuimet, 8,0-tuumainen kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä Apple CarPlay- ja Android Auto -järjestelmillä, kuusi kaiutinta ja valittavissa olevat ajotilat.

Luotettavuus

Kia Optiman luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta, mikä on 8. sija 24 keskikokoisen auton joukossa. Keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 471 dollaria, mikä tekee omistamisesta keskimääräistä edullisempaa. Optima tarvitsee erittäin harvoin suuria korjauksia, koska korjausten vakavuus on keskitasoa ja niiden esiintymistiheys on alhainen.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administration myönsi Kia Optimalle 5 tähden yleisen turvallisuusluokituksen, mikä tarkoittaa, että se saavutti erinomaisia tuloksia testeissä, jotka koskevat etutörmäyksiä, sivutörmäyksiä ja kaatumista.

Jälleenmyyntiarvo

Kia Optima pitää arvonsa hyvin, ja sen arvo alenee hyvin vähän kolmen ensimmäisen omistusvuoden aikana. Ne saavat myös joitakin luokkansa autojen korkeimpia yksityisen osapuolen myyntiarvoja, varsinkin jos niillä on ajettu alle 15 000 kilometriä vuodessa.

  Kia Cadenza Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ensimmäisten 10 vuoden aikana KIA Optima maksaa noin 5 934 dollaria. Tämä on 905 dollaria enemmän kuin alan suosittujen sedan-mallien keskiarvo. Lisäksi Optima vaatii 17,53 %:n todennäköisyydellä suuren korjauksen.

FAQ

Onko Kia Optima etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Optima on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Optimassa on?

Kia Optima on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Optimassa on ja onko siinä turbo?

Kia Optimassa on 178 hevosvoimaa ja 195 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Kia Optiman tavaratila?

15,9 kuutiometriä ( 0,45 m3 ).

Kuinka suuri maavara Kia Optimassa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Optimassa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Kia Optimassa on?

  • Vanhentunut vaihteiston ohjelmisto.
  • Viallinen kaasun asentokytkin (TPS).
  • Moottorin toimintahäiriö ja vika.
  • Toimintahäiriöinen ovensalpa.
  • Heikko vaihtovirtageneraattori.
  • Viallinen ja vuotava polttoaineen matalapaineletku.
  • Ohjauksen ongelmat.

Ovatko Kiat yhtä luotettavia kuin Toyotat?

Sekä Kia että Toyota ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Molempien RepairPal-luotettavuusarvosana on 4,0 pistettä 5,0:sta. RepairPal arvioi Kian kahdeksanneksi ja Toyotan kolmanneksi, joten Kiat saattavat olla hieman luotettavampia.

  Kia Forte Koup luotettavuus

Missä Kia-malleissa on moottoriongelmia?

Kia kutsuu takaisin yli 618 000 autoa. Nämä ajoneuvot ovat vuosimalleista 2011-2014 Kia Optima ja 2012-2014 Sorento. Moottorin laakerit voivat pettää ja aiheuttaa moottorin jumiutumisen.

Onko Honda luotettavampi kuin Kia?

Sekä Honda- että Kia-autot ovat luotettavia ja tarjoavat vaikuttavat takuut. Honda haluaa, että autosi, kuorma-autosi tai maasturisi kestää mahdollisimman pitkään.

Onko Kia Optima hyvä käytetty auto?

Vuoden 2020 Optimaa voidaan pitää hyvänä käytettynä autona. Sedan tarjoaa mukavan ajomukavuuden, tilavan matkustamon, suuren tavaratilan sekä helppokäyttöisen ja hyvin varustellun infotainment-järjestelmän. Tämä sedan on täynnä turvallisuusominaisuuksia, ja sillä on yksi luokkansa korkeimmista turvallisuuspisteistä.

Kuinka kauan Kia Optimat yleensä kestävät?

Kunhan autoa huolletaan hyvin, Kia Optima voi kestää yli 200 000 kilometriä. Säännöllinen huolto, kuten öljynvaihto, voi vaikuttaa merkittävästi auton käyttöikään. Varsinkin, jos käytät suositeltua öljyä kaikissa öljynvaihdoissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z