Kia Sorento Luotettavuus

Kia Corporation perustettiin toukokuussa 1944, ja se on Korean vanhin autonvalmistaja. Yli 1,4 miljoonaa Kia-ajoneuvoa valmistetaan vuosittain 14 valmistus- ja kokoonpanotehtaassa kahdeksassa maassa. Kia Sorento on eteläkorealaisen Kia-valmistajan vuonna 2002 valmistama keskikokoinen crossover-maasturi (aiemmin tunnettu nimellä body-on-frame-maasturi).

Yleiskatsaus

Rivinelosylinterinen 191 hevosvoiman moottori on vakiovarusteena, ja saatavana on 281 hevosvoiman turboahdettu nelisylinterinen moottori. Molemmat on yhdistetty kahdeksanvaihteiseen automaattivaihteistoon, kun taas hybridimallissa on kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Useat kuljettajat pitävät V6-moottoria runsaana tehona, mutta jotkut pitävät uudesta turboahdetusta nelisylinterisestä vaihtoehdosta ja toteavat, että myös siinä on runsaasti tehoa useimmissa tilanteissa ja että se toimii tasaisesti turboviiveen ollessa minimaalinen.

Luotettavuus

Huolimatta erittäin korkeasta asiakastyytyväisyysluokituksesta edellinen Sorento ei ollut virheetön, sillä 23,8 %:lla oli yksi tai useampi vika ensimmäisen omistusvuoden aikana. Onneksi suurin osa näistä on pieniä sähkövikoja eikä suuria vikoja. Monien vikojensa vuoksi se ei ole lainkaan luotettava.

Turvallisuus

Turvallisuus on kuljettajien suuri huolenaihe. Mielenrauha tekee teillä ja maastossa liikkumisesta nautinnollisempaa ja vähemmän stressaavaa. Kuluttajat ottavat kuitenkin huomioon myös tyylin, mukavuuden, mukavuuden, suorituskyvyn, hinnan ja muut tekijät ostaessaan ajoneuvoa. 2020 Kia Sorento testattiin NHTSA:n toimesta, ja se antoi ajoneuvolle viiden tähden turvallisuusluokituksen.

Jälleenmyyntiarvo

Kia Optima pitää arvonsa hyvin, ja sen arvon aleneminen on hyvin vähäistä kolmen ensimmäisen omistusvuoden aikana. KIA Sorenton arvo alenee 55 % viiden vuoden kuluttua, ja sen viiden vuoden jälleenmyyntiarvo on 15 627 dollaria.

Huolto ja korjaus

Perustuen Kia Sorenton keskimääräisiin 533 dollarin vuotuisiin huoltokustannuksiin ja keskimääräisen auton 651 dollarin kustannuksiin, Sorento on paljon halvempi ylläpitää kuin keskimääräinen auto.

FAQ

Onko Sorento etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Sorento on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Sorentossa on?

Kia Sorento on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

  Kia Carnival Luotettavuus

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Sorentossa on ja onko siinä turbo?

Kia Sorentossa on 281 hevosvoimaa ja 311 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Sorentossa on?

8,2 tuumaa ( 20,83 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Sorentossa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Kia Sorentossa paljon ongelmia?

Näillä malleilla on monia kalliita ongelmia. Näihin ongelmiin kuuluvat sähköongelmat, moottoriongelmat ja turvavyö-/vyö-/valo-ongelmat. Moottorivika on vakavin ongelma näissä Kia Sorento-malleissa.

Kuinka kauan Kia Sorento kestää?

Sorento voi kestää jopa 200 000 kilometriä. Jos ajat noin 15 000 kilometriä vuodessa, Kia Sorento voi kestää 13 vuotta.

Onko Kia Sorentossa vaihteisto-ongelmia?

Sorenton vaihteisto-ongelmat voivat ilmetä vaihteiston vaihtamisen viivästymisenä, narskutteluna, hyppimisenä tai kiihtyvyytenä kiihdytyksen aikana, tärinän tunteena tai viheltävinä ääninä ja polttavana hajuna auton konepellin alta.

Onko Santa Fe vai Sorento parempi?

Sorento on paras valinta, jos tarvitset kuusi tai seitsemän istumapaikkaa. Mutta jos tarvitset vain viisi henkilöä, päätös voi olla vaikea. Vaikka Sante Fessä on enemmän tilaa kuljettajalle ja etumatkustajille, toisen rivin mitat ovat lähes identtiset, mikä antaa Kia Sorentolle kokonaisedun.

Onko Kia Sorento ostamisen arvoinen?

Kia Sorento -katumaasturi on hyvä keskikokoinen katumaasturi. Tässä crossoverissa on hienostuneet sisätilat, mukavat istuimet ja helppokäyttöinen infotainment-järjestelmä. Sorentoa on mukava ajaa ja sen käsittely on rauhallista.

Mitä vikaa vuoden 2020 Kia Sorentossa on?

NHTSA saa ajoneuvon omistajilta eniten valituksia sähköjärjestelmän ja voimansiirron ongelmista. Katumaastureiden suosio jatkaa kasvuaan, myös 2020 Kia Sorento -malleissa. Ainoa asia, joka tekee tästä mallista ”eeppisen”, on sen viallinen voimansiirto ja viallinen sähköjärjestelmä.

  Kia Sportage Luotettavuus

Onko Sorento hyvä auto?

Kyllä, keskikokoinen Sorento-maasturi on erittäin hyvä. Tämän crossoverin sisätilat suunniteltiin täysin uudelleen mallivuodeksi 2021. Siinä on mukavat istuimet ja intuitiivinen infotainment-käyttöliittymä. Sorento on hyvin käsiteltävä ja se kulkee mukavasti.

Kumpi on parempi Toyota Highlander vai Kia Sorento?

Sorenton vääntömomentti on hieman suurempi ja se siirtää voiman pyörille tehokkaammin kuin Toyota Highlander. Jos sinulla on paljon matkustajia kuljetettavana, Toyota Highlander on parempi valinta kuin Kia Sorento.

Onko Sorentossa lämmitettävä ohjauspyörä?

Kyllä, siinä on lämmitettävä ohjauspyörä. Sorento 2022:n tilavassa matkustamossa on vakiona kolmannen rivin istuin ja runsaasti istumapaikkoja seitsemälle. Saatavilla oleviin kuljettajakeskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat lämmitettävä ohjauspyörä ja sähkösäätöinen 14-suuntainen kuljettajan istuin.

Mitä eroa on vuoden 2021 ja 2022 Kia Sorenton välillä?

Vuoden 2022 Sorentossa ja vuoden 2021 Sorentossa on voimansiirto, joka tuottaa 191 hevosvoimaa ja 281 hevosvoimaa. Yksi ero on PHEV-malli, joka on saatavilla vuoden 2022 Sorento-mallistossa. Useimmissa Sorento-malleissa tulee olemaan uusi versio Adaptive ALL-Wheel drive -järjestelmästä, jossa on Lock Mode -lukitustila.

Onko 2022 Kia Sorento Hybridissä AWD?

Kia Sorento Hybrid -malleissa on 1,6-litrainen hybridimoottori, joka tuottaa moottorityypistä riippuen jopa 227 hevosvoimaa. Vuoden 2022 Kia Sorento Hybrid on saatavana sekä etu- että nelivedolla.

Onko 2022 Kia Sorentossa tuuletetut istuimet?

Kyllä, Sorentossa on tuuletetut istuimet. Ilmanvaihtojärjestelmä auttaa pitämään matkustajat viileinä kierrättämällä ilmaa pääntukien tuuletusaukkojen kautta.

Onko vuoden 2022 Kia Sorentossa muistiistuimet?

Ne saavat vakiona muistiistuimet. Nämä istuimet säätyvät automaattisesti matkustajan koon mukaan.

Mikä kilpailee Kia Sorenton kanssa?

  • Honda Pilot.
  • Toyota Highlander.
  • Nissan Pathfinder.
  • Dodge Durango.
  • Ford Explorer.
  • Subaru Ascent.
  • Volkswagen Atlas.
  • Mazda CX-9.
  Kia Forte Koup luotettavuus

Mikä auto on parempi kuin Kia Sorento?

Ford Explorer on sen tärkein kilpailija, ja sitä on saatavana sekä kaasusähkö- että bensiinimalleina. Siihen on saatavana myös kolmirivinen istuinpaikka. Sorento jakaa kuitenkin alustan ja viisipaikkainen Hyundai Santa Fe saa uuden ilmeen sekä hybridiversion vuonna 2021.

Onko vuoden 2022 Kia Sorentossa head-up-näyttö?

Kyllä, vuoden 2022 Kia Sorentossa on head-up-näyttö. Tämän ominaisuuden ansiosta kuljettajat näkevät tietoja, kuten nopeusrajoitukset, navigointiohjeet ja muut tärkeät tiedot ilman, että heidän tarvitsee irrottaa katseensa tiestä.
Sorento PHEV on visuaalisesti näyttävä uusilla 19-tuumaisilla vanteilla ja latausportilla oikeassa takalokasuojan reunassa. Ylemmissä varusteluissa on panoraamakatto. Sisätiloissa on seitsemän istuinta, joista kaksi kapteenintuolia toisella rivillä. Vain SX-mallissa on 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo, jossa on head-up-näyttö.

Mitä eroa on Sorento L:n ja LX:n välillä?

LX-versiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin L-versiossa, mutta LX-malliin on lisätty melua vaimentavat tuulilasit, kattokaiteet ja kaksi ylimääräistä USB-porttia. LX-varusteluun voi tilata lisäpaketteja, kuten Convenience Package -paketin, toisin kuin L-malliin.

Onko vuoden 2022 Kia Sorentossa kattoluukku?

Kyllä, 2022 Sorentoon on saatavana panoraamakattoluukku. Se on yksi harvoista keskikokoisista katumaastureista, joissa on tämä vaihtoehto. Saatavana olevat varusteluokat, joissa panoraamakattovaihtoehto on vakiona, ovat S, EX, SX ja SX Prestige.

Onko Kia Sorentossa 7 istuinta?

Kia Sorento, keskikokoinen crossover, jossa on vakiona seitsemän istumapaikkaa, on osa Kian perheystävällistä mallistoa.

Onko Kia Sportage suurempi kuin Sorento?

Ei, Kia Sportage on pienempi kuin Sorentot.

Onko Sorentossa lämmitettävät istuimet?

Kyllä, lämmitetyt istuimet ovat Sorenton vakiovaruste.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z