Kia Spectra Luotettavuus

Korealainen Kia Corporation, josta käytetään yleisesti nimitystä Kia, valmistaa autoja Soulissa, Etelä-Koreassa. Kia kutsuu sitä nimellä 2022. Kia Spectra on Kia Motorsin vuosina 2000-2009 valmistama pikkuauto. Se oli Kia Sephian seuraaja, ja sen korvasi Kia Forte (joka tunnetaan joillakin markkinoilla myös nimellä Kia Cerato).

Yleiskatsaus

Spectrassa on vakiona 2,0-litrainen rivinelosmoottori, joka tuottaa 138 hevosvoimaa ja 136 kilon vääntömomentin. Testiradallamme Soul X-Line tarvitsi 8,3 sekuntia nopeuteen 100 km/h, mutta se ei tunnu alitehoiselta normaalissa ajossa.

Luotettavuus

Kia Spectra on tunnettu luotettavuudestaan, ja pelkkä perushuolto riittää pitkälle yli 200 000 kilometriin. Spectran huolto on suoraviivaista, ja koska siinä ei ole niin paljon komplikaatioita kuin uudemmissa autoissa ja joissakin luksusmerkeissä, useimmat mekaanikot voivat korjata sen.

Turvallisuus

Spectra sai erittäin hyvän törmäystestiluokituksen Yhdysvaltojen tärkeimmältä autojen turvallisuusryhmältä, National Highway Traffic Safety Administrationilta (NHTSA). Kian pienikokoinen auto sai 4 tähteä 5 tähden enimmäisluokituksesta, kun se suoriutui etutörmäyksissä auton läpäistyä tiukan NCAP-testin.

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvo riippuu ajasta ja auton kunnosta. Kia Spectran arvo voi alentua jopa 24 %. Omistuskustannukset voivat vaihdella ajoneuvon, kuljettajan ja sijainnin mukaan. Näihin kuluihin kuuluvat poistot ja vakuutukset, ensiluokkaisen lainan korot, polttoainekulut.

Huolto ja korjaus

Kia Spectra -autovaraosien ostaminen ei ole kallista, varsinkaan käytettyjä Kia Spectra -osia myyviltä autokierrätysliikkeiltä. Suorituskykyiset Kia Spectran osat voivat parantaa myös ajoneuvon käsiteltävyyttä ja suorituskykyä. Kia Spectran huollosta ja korjauksesta arvioidaan aiheutuvan keskimäärin 268 dollarin kustannukset.

  Kia Forte Koup luotettavuus

FAQ

Onko Kia Spectra etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Spectra on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Spectrassa on?

Kia Spectra on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Spectrassa on ja onko siinä turbo?

Kia Spectran teho on 138 hevosvoimaa ja vääntömomentti 136 lb-ft. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2,0 litraa.

Kuinka suuri on Kia Spectran tavaratila?

12,2 kuutiometriä ( 0,345 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Kia Spectrassa on?

6,3 tuumaa ( 16 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Spectrassa on 16 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z