Kia Spectra5 Luotettavuus

Kia Spectra5 olisi paras valinta, jos haluat pienen, kompaktin kaupunkiauton, jossa on hyvät tehot ja hyvä käytettävyys. Tätä pienikokoista autoa valmisti Kia Motors vuosina 2000-2009. Kaiken kaikkiaan Kia Spectra5 on mukava, tilava ja hauska auto, mikä tekee siitä hauskan omistaa.

Yleiskatsaus

Spectra5 on 4-ovinen viistoperäinen pikkuauto, jossa on 2,0-litrainen 4-sylinterinen moottori, joka tuottaa 138 hevosvoimaa. Vaihtoehtona on valita 5-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 4-vaihteinen automaattivaihteisto. Molemmissa muunnoksissa käytetään samaa Spectra5:n ulkoasua, etuvetoa.

Luotettavuus

Kia tarjoaa hintaansa nähden hyvän luotettavan auton Kia Spectra5:n muodossa. Spectra5 on aina ollut luotettava ajoneuvo, jolla voit viedä perheesi ulos tai arjen rutiinikierrokselle. Se on edullinen, polttoainetaloudellinen ja kestävä ajaa. Edmundsin mukaan Kia Spectra5 on saanut arvosanaksi 4,6 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Uudelleen suunniteltu Spectra on turvallisuusluokituksissa ja törmäystesteissä keskinkertainen. IIHS on luokitellut Kia Spectra5:n vain hyväksyttäväksi törmäystestien ja turvallisuusominaisuuksien kokonaisarvioinnin osalta. Vaikka Spectra5:ssä on täysi valikoima turvatyynyjen lisävarusteita, sen turvallisuusominaisuudet ovat vaikuttavia. Kahden etuturvatyynyn lisäksi Spectran etupenkillä istuvia suojaavat istuimiin asennetut sivutörmäysturvatyynyt, ja täysimittaiset sivuturvaverhoturvatyynyt suojaavat sekä taka- että etumatkustajia.

Poistotaso

Kia Spectra oli edullinen ja kestävä ajoneuvo omistaa, ja se tarjoaa hintaansa nähden hyvän ajettavuuden. Siksi Kia Spectra5:n poistoprosentti on alhainen. Sen ennustettu poistoprosentti on noin 4 % viidessä vuodessa.

  Chevrolet Sonic Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Riippuen tarvittavista korjauksista, varaosien tai tarvikkeiden kustannuksista ja osien laadusta, vuoden 2008 Kia Spectra5 -autosi korjauskustannukset vaihtelevat. Yleisesti ottaen Kia Spectra5:n arvioidut ylläpitokustannukset ovat 267 dollaria, vaihteluvälin ollessa 95-1971 dollaria.

FAQ

Onko Kia Spectra5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?
Kia Spectra 5 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Spectra 5:ssä on?

Kia Spectra5 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Spectra 5:ssä on ja onko siinä turbo?

Kia Spectra5:ssä on 138 hevosvoimaa ja 136 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2,0 litraa.

Kuinka paljon maavaraa Kia Spectra 5:ssä on?

6,3 tuumaa ( 16 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Kia Spectra5:ssä on 16 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z