Kia Stingerin yleiset ongelmat

Kia Stinger

Kia Stinger on täydellinen keskikokoinen auto ihmisille, jotka etsivät ylellistä ja suorituskykyistä sedania edulliseen hintaan. Vaikka Kia Stingerissä on paljon hyviä ominaisuuksia, siinä on myös paljon ongelmia. Mutta mitkä ovat Kia Stingerin yleisiä ongelmia?

Kia Stingerin yleisiä ongelmia ovat jarruongelmat, epämiellyttävät hajut, rakenteelliset ongelmat, polttoainepumppuongelmat, huono polttoainetehokkuus ja sähköongelmat. Vaikka Kia Stingerissä on monia ongelmia, se on silti luotettava auto. Oikea-aikaisella huollolla ja korjauksilla tämä auto voi kestää pitkään.

Mitkä ovat Kia Stingerin yleisiä ongelmia?

Pahat hajut

Ensimmäinen ongelma, jonka saatat huomata Kia Stingerissä, on epämiellyttävä haju. Tämä voi ilmetä kaasun tai palavan hajun muodossa. Joitakin asioita, jotka voivat aiheuttaa kaasun hajua, ovat viallinen tai huono tiiviste bensakorkissa. Tämän seurauksena polttoainehöyry voi karata ja jättää kaasun hajun matkustamoon.

Lisäksi, jos täytät kaasusäiliön liian täyteen, saatat myös haistaa kaasun hajun. Joissakin tapauksissa haju voi johtua huonosta polttoaineen säätimestä tai polttoainevuodosta polttoaineletkuissa. Sitä vastoin palava haju voi johtua nestevuodosta, huonosta vaihtovirtageneraattorista, vuodosta pakosarjassa, huonosta puhallinmoottorista ja huonosta kierukkahihnasta.

Pahojen hajujen korjaamiseksi on ensin korjattava taustalla oleva ongelma. Käy siis mekaanikolla tekemässä tarkastus ja paikallistamassa ongelma.

Jarrutusongelmat

Toinen yleinen ongelma, josta Kia Stingerin käyttäjät ovat valittaneet, on jarruongelmat. Yksi raportoiduista jarrutusongelmista on, että kuljettaja kääntää pyöriä ja kuuluu melua. Toinen valitus on, että jarrut kuluvat yleensä nopeammin. Tämä ongelma on kuitenkin yleisempi Kia Stinger GT:ssä.

  Kia K5 Luotettavuus

Jos autosi poljin kolisee ja tunnet tärinää jarruja painaessasi, tämä on merkki siitä, että jarrut ovat kuluneet loppuun. Huomaa, että tämä ongelma ilmenee yleensä, kun Kia Stinger saavuttaa 24 000 kilometriä.

Huono polttoainetehokkuus

Kia Stinger ei ole kovin taloudellinen. EPA-luokitus on 17 mpg kaupungissa, 25 mpg maantiellä ja yhdistetty 20 mpg, mikä on samanlainen kuin useimmilla sen kilpailijoilla. Jos kuitenkin haluat Kia Stingerin olevan tehokkaampi, sinun tulisi pitää yllä maltillista nopeutta, käyttää tarvittaessa vakionopeudensäädintä, varmistaa, että renkaissa on oikeat paineet ja välttää auton painamista.

Polttoainepumppuongelmat

Huonon polttoainetehokkuuden lisäksi Kia Stingerillä on ollut joitakin takaisinkutsuja polttoainepumppuongelmien vuoksi. Polttoainepumpun suutin voi tukkeutua, jolloin polttoaineen syöttö moottoriin voi olla riittämätöntä. Seurauksena on ajovoiman menetys, mikä lisää onnettomuusvaaraa. Tämä on yleistä vuoden 2020 Kia Stinger -malleissa. Tästä huolimatta Kia kutsui kyseiset mallit takaisin.

Rakenteelliset ongelmat

Monet Kian käyttäjät ovat raportoineet useista rakenteellisista ongelmista. Useimmat heistä ovat ilmoittaneet kuulevansa vinkuvia ja kolisevia ääniä ajaessaan. Lisäksi suurin osa kolisevista äänistä on tullut kattoluukusta ja sivuovesta. Toinen yleinen rakenteellinen ongelma on maalin lohkeilu autosta ostopäivästä lähtien. Useimmat rakenteellisista ongelmista voi korjata vain Kia.

Vaikka Kia Stingerissä on useita rakenteellisia ongelmia, se muistutti vain yhdestä ongelmasta. Kia kutsui takaisin vuosien 2017-2018 Kia Stinger -mallit, joiden vasemmassa suojuksen koripaneelissa oli karkea reuna. Tämä osa saattoi vaurioittaa moottori- ja matkustajatilaan perustuvan etujohtosarjan eristystä.

  Hyundai Tucson vs. Kia Sportage - kumpi on parempi?

Viallinen karkea reuna saattoi aiheuttaa autossa oikosulun, mikä lisää tulipalon vaaraa.

Sähköongelmat

Vuosina 2018-2019 valmistetuissa Kia Stinger -malleissa oli useita sähköongelmia. Kia kuitenkin kutsui takaisin mallit, joissa oli vaurioitunut etujohtosarja, joka saattoi johtaa oikosulkuun ja aiheuttaa tulipalon. Hydraulisen elektronisen ohjausyksikön sisällä olevassa sähköpiirissä ilmeni oikosulkutilanne.

FAQ

Onko Kia Stinger luotettava auto?

Vaikka Kia Stinger ei ole markkinoiden luotettavin keskikokoinen auto, se on silti erittäin luotettava. Tämä johtuu siitä, että J.D. Power, joka on yksi markkinoiden parhaista luotettavuuslaitoksista, on antanut sille pistemäärän 81 pistettä 100:sta, jota pidetään erinomaisena.

Onko Kia Stingerin huolto kallista?

Kia Stingerin ylläpito on paljon halvempaa kuin useimpien kilpailijoidensa. Tämä johtuu siitä, että tämän auton vuosittainen huolto maksaa noin 500 dollaria. Toisaalta useimmat valtavirta-autot maksavat noin 652 dollaria vuodessa. Kymmenen vuoden aikana saatat joutua käyttämään noin 6 281 dollaria auton ylläpitoon ja korjaamiseen.

Kuinka kauan Kia Stinger kestää?

Kia Stinger voi kestää jopa 200 000 kilometriä tai jopa enemmän. Tämän potentiaalin saavuttamiseksi tarvitaan kuitenkin asianmukaista hoitoa ja huoltoa. Lisäksi huolto on tehtävä ajoissa. Lisäksi on noudatettava hyviä ajotapoja, jotta se kestäisi pitkään.

Kuka valmistaa Kia Stingerin moottorin?

Valitettavasti Kia ei suunnittele suurinta osaa moottoreistaan. Päinvastoin, sisaryhtiö Hyundai suunnittelee ja valmistaa ne. Hyundai valmistaa Kia Stingerin moottorin, joka on 2,0-litrainen Theta II, 2,5-litrainen Smartstream FR ja 3,3-litrainen Lambda II -bensiinimoottori.

  Kia Spectra5 Luotettavuus

Onko Kia Stingerissä moottoriongelmia?

Kyllä, Kia Stingerin moottoritilan palo-ongelma on merkittävä moottoriongelma. Valmistajan mukaan ABS-yksikön viat ovat palon pääsyy. Siitä huolimatta Kia Stingerissä rekisteröidään myös muita moottoriongelmia, kuten öljypumpun vikaantuminen, moottorin jäähdyttimien tukkeutuminen ja moottorin ylikuumeneminen. Suurin osa näistä moottoriongelmista rekisteröidään auton vanhetessa.

Bottom line

Kia Stinger on yksi markkinoiden parhaista keskikokoluokan autoista. Se on tyylikäs, ylellinen, suorituskykyinen, tilava, käytännöllinen ja edullinen. Siinä on kuitenkin useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää. Sitä paitsi se ei ole polttoainetehokas kuten useimmat sisaruksensa.

Jotta Kia Stingerisi kestäisi yli 200 000 kilometriä, tarvitaan asianmukaista ja oikea-aikaista huoltoa ja korjausta. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi parhaista sedaneista, sillä se tarjoaa huippuominaisuuksia edulliseen hintaan. Myös ajo-ominaisuudet ovat loistavat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z