Kia Telluride Luotettavuus

Kia etsii aina innovaatioita autoteollisuudessa. Kian ajoneuvot ovat turvallisia ja varsin luotettavia ajo- ja mukavuusominaisuuksiltaan. Kia Telluride on Kian valmistama keskikokoinen crossover-maasturi. Se esiteltiin konseptina vuonna 2016 ennen kuin se lopulta lanseerattiin vuonna 2019. Kia Telluride on nimetty Coloradossa sijaitsevan Telluriden kaupungin mukaan. Telluride on myös suurin ajoneuvo, jonka Kia on koskaan valmistanut Yhdysvalloissa.

Yleiskatsaus

Telluride on 5-ovinen keskikokoinen crossover-maasturi, jossa on sekä etu- että nelivetoinen voimansiirtoasettelu. Se käyttää 3,8-litraista Lambda V6 DOHC -moottoria, joka tuottaa 291 hevosvoimaa. Mitä nopeuteen tulee, 8-vaihteisen automaattivaihteiston avulla Telluride kiihtyy nopeuteen 60 km/h 7,1 sekunnissa. Vuonna 2020 Telluride voitti MotorTrendin vuoden katumaasturi -palkinnon ja se nimettiin vuoden 2020 maailmanautoksi.

Luotettavuus

Kun Kia Telluride on näin hypetetty korkean suorituskyvyn ansiosta, se ansaitsee sen todella, sillä se on hypetyksensä veroinen myös luotettavuuspisteiden osalta. Kia Telluridessa on kaikki olennaiset ominaisuudet, jotka lisäävät sen luotettavuutta. J.D. Powerin ennustetun luotettavuuspisteytyksen mukaan Telluride saa 85 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen tulos.

Turvallisuus

Kiaa pidetään luotettavana turvamerkkinä, sillä lähes kaikilla Kian ajoneuvoilla on NHTSA:n ja IIHS:n huippuluokitus. Sama pätee Tellurideen, sillä sen luokitus on viisi tähteä viidestä National Highway Traffic Safety Administrationin antamasta viidestä tähdestä. Se on hyvin varustettu kaikilla pakollisilla turvallisuusominaisuuksilla. Sen ulkovalon tehoon on kuitenkin liittynyt valituksia.

  Ford Mustangin luotettavuus

Poistotaso

Kian ajoneuvot pitävät yleensä arvonsa. Kia Telluriden arvioitu poistuma on 55 % viiden vuoden kuluttua ja jälleenmyyntiarvo on noin 18 174 dollaria. Ajoneuvon arvoon vaikuttavat ajan myötä monet tekijät.

Huolto ja korjaus

KIA Telluriden ylläpitokustannukset sen ensimmäisten 10 vuoden aikana ovat noin 8 069 dollaria vuodessa. KIA Telluriden huolto on 811 dollaria edullisempaa kuin suosittujen katumaastureiden. Tänä aikana Telluridessa on myös 23,71 % todennäköisyys, että siihen tarvitaan suuri korjaus.

FAQ

Onko Telluride etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Telluride on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Telluridessa on?

Kia Telluride on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Telluridessa on ja onko siinä turbo?

Kia Telluridessa on 291 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Telluridessa on 20 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Kia Telluridessa on?

Kia Telluridesta on tehty useita valituksia. Vaihteisto-ongelmat voivat aiheuttaa tärinää ohjauspyörässä. Huono kiihtyvyys moottoritiellä.

Onko Kia Telluridessa vaihteisto-ongelmia?

2021 Kia Telluride Vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihteen vaihtamisen viivästyminen tai narskuttelu kiihdytettäessä. Konepellin alta voi myös kuulua tuntuvaa tai viheltävää ääntä tai polttavaa hajua.

  Kia Cadenza Luotettavuus

Onko Kia Telluridessa moottoriongelmia?

Kymmenen voimansiirto-ongelmaa raportoitiin myös 2020 Telluridesta. Neljänsadan kilometrin kohdalla yksi kuljettaja koki kiihtyvyysongelmia. Heidän Telluride ei pystynyt kiihdyttämään moottoritienopeuksissa. Se ei kiihdyttänyt moottoritienopeuksiin, vaikka kierrosluku oli nostettu 6 000:een ja poljin painettu alas.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z