Kia Telluride – sähköongelmat

Kia Telluride

Kia Telluride tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, sillä se on tilava, käytännöllinen, tyylikäs ja tehokas. Tämä kahdeksanpaikkainen keskikokoinen katumaasturi sopii erinomaisesti isolle perheelle. Siihen liittyy kuitenkin myös useita ongelmia, kuten sähköongelmia. Mitkä ovat kuitenkin Kia Telluriden sähköongelmat?

Joitakin Kia Telluriden sähköongelmia ovat ovien lukkojen pettäminen, mittariston ongelmat, nopeusmittareiden pettäminen ja kaukovalojen toimintahäiriöt. Lisäksi käyttäjät ovat kokeneet myös viallisia akun jännitteenlukijoita, ongelmia kuolleen kulman törmäysvaroitusjärjestelmissä ja sivuikkunoiden ongelmia.

Mitkä ovat Kia Telluriden yleiset sähköongelmat?

Mittariston ongelmat

Tämä on tärkein ongelma, josta Kia Telluriden käyttäjät ovat valittaneet. Useat omistajat ovat raportoineet keskeisen mittariston epävakaasta toiminnasta, joka näyttää auton rengaspaineet, ajokilometrit, polttoainetalouden ja paljon muuta. On raportoitu, että järjestelmä voi ajoittain mennä tyhjäksi.

Jotkut pystyivät kuitenkin korjaamaan ongelman käynnistämällä auton uudelleen. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, on tärkeää käydä ammattitaitoisen mekaanikon luona.

Ovien lukot eivät toimi

Toinen yleinen sähköinen ongelma Kia Telluridessa on ovilukkojen vikaantuminen. Useimmat käyttäjät valittivat, että ovien lukot eivät toimineet, ja toiset nostivat esiin ongelmia avainnippujen kanssa. Jos Kia Telluriden ovilukot eivät toimi, se on merkki siitä, että virtakytkimissä on sähköpiiri poikki.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on käytävä ammattitaitoisen mekaanikon luona, jotta he voivat paikallistaa ja korjata ongelman. Syynä voi olla palanut sulake, katkennut johto tai jopa vaurioitunut kytkin. Päinvastoin, jos avaimenperä ei toimi, kannattaa kokeilla kolikkopariston vaihtamista ja katsoa, korjautuuko ongelma.

  Kia Telluride - vaihteisto ongelmat

Sivuikkunan ongelmat

Useat Kia Telluriden omistajat ovat myös valittaneet erilaisista ikkunaongelmista. Uskotaan, että syy useimpiin näistä ikkunaongelmista on ikkunakytkimen komponentissa oleva turva-anturi, joka havaitsee esteen ikkunassa ja estää sen toiminnan. Varmista, että mekaanikko tarkastaa kytkimen ja korjaa taustalla olevan ongelman.

Ongelmat kuolleen kulman törmäysvaroitusjärjestelmässä.

Kia Telluriden kuolleen kulman törmäysvaroitusjärjestelmä on toinen herkkä osa. Tähän osaan kehittyy tietyissä olosuhteissa ongelmia, eikä se toimi normaalisti. Jos siis on kolea sää, kuten rankkasade tai runsas lumisade, kuolleen kulman törmäyksenestoavustin ei toimi kunnolla.

Tämän ongelman korjaamiseksi varmista, että takapuskurista takakulmatutkan tai -anturin ympärillä oleva lumi tai muu takapuskuria peittävä materiaali on poistettu. Tämän pitäisi ratkaista ongelma.

Kaukovalojen toimintahäiriö

Tämä on toinen ongelma, joka on jäänyt huomaamatta, mutta se voi olla vakava. Käyttäjät ovat valittaneet, että molemmissa kaukovaloissa on täydellinen toimintahäiriö. Sitä paitsi tämä ongelma ilmenee yleensä, kun autolla on ajettu noin 40-50 000 kilometriä. Paneelin merkkivalo näyttää, että valot olivat aktivoituneet kytkettynä, vaikka ne eivät olleetkaan.

Varmista, että ammattitaitoinen mekaanikko diagnosoi tämän ongelman, koska se voi johtaa onnettomuuksiin yöllä ajettaessa.

Toimimattomat nopeusmittarit

Sen lisäksi, että mittaristo muuttuu epävakaaksi tai tyhjäksi, myös nopeusmittarit eivät ajoittain toimi. Suurin syy nopeusmittarin vikaantumiseen tässä autossa on viallinen nopeusanturi tai vaurioitunut johdotus. Jos siis huomaat, että nopeusmittari ei liiku ja se on jumissa 0MPH:n kohdalla, on korkea aika käydä ammattitaitoisen mekaanikon tarkastamassa autosi.

  Kia Stinger Luotettavuus

Viallinen akun jännitteenlukija

Asianomaiset omistajat huomasivat, että ongelma ilmeni, kun autolla oli ajettu yli 3300 mailia. Tämän ongelman pääasiallinen syy on akun jännitteenlukija, joka ei ilmoita oikeaa jännitettä ECM:lle, mikä saattaa johtaa jännitteen epäsäännöllisyyteen ja vetoon.

Tämän ongelman korjaaminen on suoraviivaista. Pyydä ammattitaitoista mekaanikkoa suorittamaan lukijalle tehdasasetusten palautus, ja ongelma on korjattu.

FAQ

Mistä tiedän, onko Kia Telluridessani sähköongelmia?

Jos mietit, onko autossasi sähköongelmia vai ei, tässä on joitakin varteenotettavia merkkejä. Merkkejä ovat sähköjärjestelmän varoitusvalot, moottori ei käynnisty niin kuin pitäisi, hassut äänet, ajovalot ja muut valot eivät toimi kunnolla ja auton sulakkeet puhkeavat.

Voivatko sytytystulpat aiheuttaa sähköongelmia Kia Telluridessa?

Kyllä, huonot sytytystulpat voivat aiheuttaa sähköongelmia Kia Telluridessa. Tämä johtuu siitä, että auton moottori muuttaa bensiinin energiaksi, jota hyödynnetään auton voimanlähteenä menettelyssä, jota kutsutaan polttomoottoriksi. Huomaa, että huonot sytytystulppajohdot voivat estää virran kulun moottoriin, jolloin moottorin on vaikea suorittaa palamisjakso loppuun.

Mitkä sähköongelmat voivat aiheuttaa sen, että auto ei käynnisty?

Joitakin sähköongelmia, jotka voivat aiheuttaa sen, että auto ei käynnisty, ovat löysät tai syöpyneet liitäntäkaapelit, kuoleva akku, huono vaihtovirtageneraattori, tyhjä akku tai ongelma käynnistimessä. Tällaiset ongelmat on korjattava nopeasti, jotta vältytään käynnistysongelmilta.

Mitkä ovat yleisiä merkkejä huonosta johdotuksesta?

On helpompi todeta, jos Kia Telluride -autossasi tai missä tahansa muussa autossa on huono johdotus. Huonon johdotuksen merkkejä ovat muun muassa himmentyvät tai välkkyvät valot, usein palavat sulakkeet, oudot hajut, kipinöinti ja surina. Jos huomaat jonkin näistä merkeistä, on aika tarkastaa ja korjata huono johdotus.

  Kia Amanti Luotettavuus

Onko Kia Telluriden huolto kallista?

Ei, Kia Telluriden ylläpito on melko edullista. Tämä johtuu siitä, että tämän auton vuosittainen huolto maksaa keskimäärin noin 474 dollaria. Päinvastoin, tavallisen katumaasturin ylläpitokustannukset ovat noin 500 dollaria, mikä tarkoittaa, että Kia Telluride on halvempi ylläpitää kuin useimmat luokkansa autot.

Bottom line

Sähköongelmat ovat osa yleisimmistä ongelmista, joita Kia Telluriden omistajat kokevat. Tämän keskikokoisen katumaasturin yleisiä sähköongelmia ovat kojelautaongelmat, ovien lukkojen pettäminen, nopeusmittareiden pettäminen ja sivuikkunoiden ongelmat. Se kirjaa myös viallisia akun jännitteenlukijoita, kaukovalojen toimintahäiriöitä ja ongelmia kuolleen kulman törmäysvaroitusjärjestelmän kanssa.

Yleisesti ottaen Kia Telluride on luotettava ja kestävä auto. Se on myös tehokas, tilava ja käytännöllinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z