Kia Telluriden yleiset ongelmat

Kia Telluride

Uuden auton ostaminen voi olla pelottava tehtävä, sillä huomioon on otettava monia asioita. Jotkut autot, kuten Kia Telluride, erottuvat kuitenkin kilpailijoista poikkeuksellisten ominaisuuksiensa ansiosta. Mutta kuten kaikissa autoissa, myös Telluridessa on joitakin ongelmia, joihin omistajien on oltava valmiita vastaamaan.

Mitkä ovat siis Kia Telluriden yleisiä ongelmia? Kia Telluriden yleisiä ongelmia ovat nestekidenäytön tyhjeneminen, ajovalo-ongelmat, sähköongelmat, vaihteisto-ongelmat, tuulilasiongelmat, liiallinen tärinä, tuulen aiheuttama melu ja ääniongelmat sekä moottorin vinkuminen kylmäkäynnistyksessä.

Mitkä ovat Kia Telluriden yleisiä ongelmia?

Ajovalo-ongelmat

Monet Kia Telluride -käyttäjät ovat valittaneet, että kaukovalot eivät syty. Tämä ongelma oli yleinen vuoden 2020 Kia Telluride -malleissa. Tästä huolimatta ajovalo-ongelmat vaihtelivat, sillä jotkut käyttäjät valittivat ajovalojen olevan liian kirkkaat, kun taas toiset totesivat ajovalojensa toimivan ajoittain.

Useimmat valitukset koskivat kuitenkin ajovalojen vähäistä reunavaloa ja valojen himmeyttä. Tämän seurauksena kuljettajien oli vaikea nähdä tien reunaa mutkissa tai huonosti valaistuilla teillä. Viallinen ajovalojärjestelmä voi myös heikentää Telluriden Advance Driver Assistance Systems -järjestelmien, kuten kaistavahtijärjestelmän, toimintaa.

Valitettavasti Kia ei ole vielä julkaissut takaisinkutsua, mikä tarkoittaa, että sinun on korjattava ajovalot itse. Vian korjaamiseksi voit antaa mekaanikon tarkastaa ajovalojen polttimot ja kaukovalojen varjostimet.

LCD-näyttö sammuu

Tämä on toinen yleinen ongelma, joka häiritsee monia Kia Telluriden käyttäjiä. Useat käyttäjät ovat valittaneet, että LCD-näytön näyttö menee tyhjäksi. Tummalla näytöllä ei näy esimerkiksi auton tilaa koskevia tietoja, kuten bensataso, nopeus ja muut vakioindikaattorit.

  Kia Seltos Luotettavuus

Edellisestä ongelmasta poiketen Kia hyväksyi tämän vian ja totesi, että tyhjästä LCD-näytöstä voi puuttua tietoja, kuten vaihteenvalinnan merkkivalo, digitaalinen nopeusmittari ja matkamittari, mikä voi lisätä kolarivaaraa. Kia kutsui kaikki kyseiset autot takaisin 28. heinäkuuta 2021.

Tuulilasin ongelma

Toinen yleinen ongelma Kia Telluridessa on tuulilasin hauraus. Monet Kia Telluriden käyttäjät valittivat, että tuulilasi vaurioitui helposti ja halkeamat olivat paljon paljon suurempia pienen esineen osuttua siihen. Kia ei kuitenkaan ole vielä kutsunut takaisin kyseisiä autoja, mutta tuulilasin vaihtaminen ratkaisee ongelman.

Liiallinen tärinä

Jotkut Kia Telluride -käyttäjät ilmoittivat, että he kokivat liiallista tärinää ajaessaan autollaan nopeudesta 55 km/h nopeuteen 70 km/h. Lisäksi tärinä tuntuu yleensä ohjauspyörässä, kaasupolkimessa ja istuimessa voimansiirrosta maantienopeuksilla, jotka vaihtelevat 60 ja 80 mailin tuntinopeuden välillä. Lisäksi sisätiloista kuuluu samalla nopeudella huminaa.

Vaihteisto-ongelma

On normaalia, että vaihteisto luistaa vaihteiden vaihdon välillä, kun autolla on ajettu yli 150 000 kilometriä. Päinvastoin, NHTSA:n valitusten mukaan Kia Telluriden vaihteisto liukuu itsestään ulos vaihteesta ja vapaalle.

Toinen joidenkin käyttäjien raportoima vaihteisto-ongelma on se, että vaihteistolla on taipumus miettiä liikaa ja viivyttää tiettyjen vaihteiden kytkemistä, mikä aiheuttaa moottorin tarpeetonta pyörimistä ja kohtuuttomia alennusvaihteita. Kia ei kuitenkaan ole vielä antanut takaisinkutsua.

Kylmäkäynnistysmoottorin vinkuminen

Kia on vapaa useimmista moottoriongelmista. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet korkeasta vinkuvasta äänestä kylmäkäynnistyksen aikana. Vinkuva ääni näyttää tulevan moottorin sisältä, eikä kyse ole hihnapyörästä tai hihnan liukumisesta. Koska Kia ei ole antanut takaisinkutsua, pyydät mekaanikkoa korjaamaan ongelman.

  Kia Forte Luotettavuus

Tuulen ääni ja ääniongelmat

Tuulen ääni on pieni ongelma, mutta myös se on tärkeää huomioida. Useat käyttäjät ovat valittaneet, että tuulen ääni lisääntyy nopeuden kasvaessa. Useimmat heistä sanovat, että ajoneuvon sisätilat kuulostavat siltä, että sen sisällä on paljon ilmaa. Tämä ongelma ei kuitenkaan aiheuta mitään vaaraa, vaan on vain pieni häiriötekijä.

Sähköongelmat

Yksi 2022 Kia Telluriden yleisimmistä sähköongelmista on mittariston ongelma. Siitä huolimatta Telluridessa on myös muita sähköongelmia, kuten sivuikkunat, ovien lukot ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Esimerkiksi jotkut käyttäjät valittivat, että kuolleen kulman törmäysvaroitin lakkaa toimimasta sateella.

FAQ

Onko Kia Telluride luotettava?

Kyllä, Kia Telluride on erittäin luotettava. Monien luotettavuuslaitosten mukaan vain muutamat Toyotan, Lexuksen ja Hondan keskikokoiset katumaasturit ovat luotettavampia. Esimerkiksi J.D. Power antoi Kia Telluridelle luotettavuusarvosanaksi 85 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen. Lisäksi Kia Telluriden varaosat ovat paljon halvempia kuin useimpien kilpailijoidensa.

Onko Kia Telluriden huolto kallista?

On arvioitu, että Kia Telluride maksaa noin 8 069 dollaria huolto- ja korjauskuluihin ensimmäisen 10 vuoden aikana. Tämä on alhaisempi kuin alan keskiarvo, joka on noin 1 064 dollaria. Siksi Kia Telluriden ylläpito on huomattavasti edullisempaa kuin useimpien sen kilpailijoiden.

Kuinka kauan Kia Telluride kestää?

Kia Telluride on ollut markkinoilla vasta 4 vuotta. Siksi on melko haastavaa tietää, kuinka kauan auto kestää. Jos kuitenkin mennään muiden Kia-maastureiden mukaan, tämän auton pitäisi kestää yli 15 vuotta, jos sitä huolletaan oikein. Sitä paitsi siinä on luotettava Lambda II -moottori, jonka tiedetään kestävän yli 250 000 kilometriä.

  Kia Telluride Luotettavuus

Mikä on Kia Telluriden yleisin ongelma?

Kia Telluriden yleisin ongelma on kaukovalojen ongelma. Vaikka tämä ongelma ei ole kovin vakava, se on erittäin turhauttava tällaiselle huippuluokan katumaasturille. Kia ei ole vielä ratkaissut tätä ongelmaa. Ongelma aiheuttaa ajovalojen huonon valaistuksen tiellä yöllä. Tämän seurauksena se voi johtaa onnettomuuteen.

Miksi Kia Telluride on niin suosittu?

Kia Telluride on niin suosittu, koska se tarjoaa käyttäjille kiehtovia ominaisuuksia. Joitakin kiehtovia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä niin suositun, ovat sen erinomainen muotoilu, tilava matkustamo, viihtyisät sisätilat, huipputekniset ominaisuudet ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet. Näiden erinomaisten ominaisuuksien lisäksi sitä myydään edulliseen hintaan.

Johtopäätös

Kia Telluride saattaa olla uusi katumaasturi markkinoilla, mutta se on jo voittanut monet sydämet. Ennen kuin investoit Kia Tellurideen, varmista kuitenkin, että tiedät joitakin ongelmia, joita saatat kohdata matkan varrella. Nyt kun tiedät joitakin matkan varrella kohtaamiasi ongelmia, on tärkeää, että huollat ja korjaat autosi asianmukaisesti, jotta se olisi pitkäikäinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z