Kuinka kauan Mercedes-pyyhkijänsulat kestävät?

Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat automerkit, Mercedes valmistaa suurimman osan osistaan itse, lukuun ottamatta muutamia osia, kuten elektroniikkaa. Siksi useimmat Mercedeksen osat ovat kalliita, mutta myös kestäviä. Kuinka kauan Mercedeksen pyyhkijänsulat kuitenkin kestävät?

Mercedes-Benzin pyyhkijänsulat on tarkoitettu kestämään vähintään 10 000 kilometriä tai 1 vuoden ajan. Jos kuitenkin haluat, että pyyhkijänsulat toimivat tehokkaasti, ne on vaihdettava 6 kuukauden välein. Joissakin tilanteissa pyyhkijänsulat eivät kestä niin kauan, ja ne on vaihdettava nopeammin.

Mistä tiedät, että Mercedes-pyyhkijänsulat on vaihdettava?

Ajoitpa turvallisella autolla tai et, turvallisuutesi alkaa siitä, miten hyvin näet tien eteenpäin. Autosi näkyvyys on siis erittäin tärkeää, ja siksi tarvitset kunnolla toimivat pyyhkijänsulat. Pyyhkijänsulat kuitenkin kuluvat jonkin aikaa käytön jälkeen ja ne on vaihdettava.

Mutta mistä tiedät, milloin on oikea aika vaihtaa pyyhkijänsulat. Seuraavassa on joitakin merkkejä, joita kannattaa varoa:

 1. Jättää jälkeensä likaa, vettä tai jäämiä
  Ensimmäinen merkki huonoista tuulilasinpyyhkijänsuloista on tuulilasin huono pyyhkiminen. Kun huomaat, että pyyhkijänsulat jättävät jälkeensä likaa, vettä ja jäämiä, on aika vaihtaa ne.
 2. Eivät toimi tehokkaasti
  Toinen merkki kuluneesta tai tehottomasta pyyhkijänsulasta on se, että se tekee työnsä huonosti. Huomaat esimerkiksi tuulilasin kalvoja tai raitoja, ja jotkin tuulilasin alueet eivät puhdistu kunnolla.
 3. Tekee kitisevää ääntä
  Jos kuulet pyyhkijänsulan tuottavan kitisevää ääntä, kun se pyyhkäisee sadetta tai pyyhkäisee tuulilasia, pyyhkijänsulat on vaihdettava.
 4. Heiluvat
  Kun pyyhkijänsulat lisäksi heiluvat, se on merkki siitä, että ne ovat kuluneet eivätkä tee työtään hyvin.
  Tehokkain Mercedes-moottori?

Miten voin pidentää tuulilasinpyyhkimieni käyttöikää?

Voit pidentää Mercedes-pyyhkijänsulojesi käyttöikää useilla eri tavoilla. Näitä ovat mm:
Auton pysäköinti varjossa
Vältä tuulilasin raapimista, kun pyyhkijänsulat ovat alhaalla
Älä käytä pyyhkijänsulkia täysin kuivaan tuulilasiin
Nosta pyyhkijänsulat aina ylös, kun sataa lunta
Puhdista pyyhkijänsulat pesunesteellä, eikä siinä saa olla öljypohjaisia liuoksia.

Voinko käyttää Mercedes-Benzissä jälkimarkkinoiden pyyhkijänsulkia?

Vaikka voit käyttää Mercedes-Benzissäsi jälkimarkkinoiden pyyhkijänsulkia, ne eivät toimi tehokkaasti. Itse asiassa sinun ei pitäisi edes käyttää toisen Mercedes-mallin pyyhkijänsulkia, koska ne eroavat hieman toisistaan. Tämä johtuu siitä, että Mercedes-Benzin tuulilasit ovat hieman kaarevia, minkä vuoksi ne eroavat muista autoista.

Tästä syystä tiettyyn Mercedes-Benziin sopivien pyyhkijänsulkien löytäminen on melko haastavaa. Mutta kun valitset oikeat pyyhkijänsulat Mercedes-Benziin, huomaat, että ne toimivat oikein ja tarkasti. Valitse siis aina aidot Mercedes-pyyhkijänsulat, älä jälkimarkkinasulat.

FAQ

Kuinka paljon Mercedes-pyyhkijänsulat maksavat?

Mercedeksen pyyhkijänsulat vaihtelevat Mercedeksen merkin, mallin ja vuoden mukaan. Kaiken kaikkiaan alkuperäisten Mercedes-pyyhkijänsulkien hinnat vaihtelevat 3,90 ja 165 dollarin välillä. Mitä kalliimpi tai kehittyneempi Mercedes on, sitä enemmän sinun kannattaa odottaa maksavasi teristä.

Miten vaihdat Mercedeksen tuulilasinpyyhkimen?

On elintärkeää tietää, milloin Mercedeksen tuulilasinpyyhkijänsulat on vaihdettava. Mercedeksen pyyhkijänsulat tulisi vaihtaa 6 kuukauden välein. Jos näin ei ole, ne tulisi vaihtaa, kun näet niiden jättävän puhdistaessaan likaa, vettä tai jäämiä tuulilasiin. Ne on myös vaihdettava, kun ne kitisevät tai heiluvat pyyhkiessään.

  Mikä on paras Mercedes-moottori?

Tässä on vaiheittainen opas siitä, miten vaihdat Mercedeksen pyyhkijänsulat:

 • Pyyhkijänsulat on helppo vaihtaa Mersuusi. Tavallisesti pyyhkijän varren pohja on piilotettu konepellin reunan alle, jolloin et voi vetää sitä ylös. Siksi sinun on kytkettävä auton sytytysvirta päälle ja käynnistettävä pyyhkimet nopeasti.
 • Kun kytket sytytysvirran päälle, pyyhkijänterät alkavat pyyhkiä tuulilasin poikki, ja sinun on sammutettava sytytysvirta, kun ne pyyhkivät tuulilasin keskellä.
 • Voit nyt helposti vetää pyyhkijänvarret pystysuoraan ja pois tuulilasista, jolloin pääset käsiksi pyyhkijänsuloihin.
 • Etsi vapautuspainike tai -välilehti, jossa pyyhkijänvarsi kohtaa sulan, ja paina vapautuspainiketta. Voit nyt hitaasti vetää pyyhkimen sulkaa ja liu’uttaa sen irti varresta.
 • Vaihda seuraavaksi terät aitoihin Mercedes-pyyhkijänsulkiin. Monilla Mercedes-jälleenmyyjillä ja autoliikkeillä on aitoja Mercedes-varaosia.
 • Työnnä uudet pyyhkijänsulat paikalleen ja kuuntele kuuluvaa naksahdusääntä ja sulje mukana toimitettu irrotuskieleke. Voit nyt laskea pyyhkijänsulan takaisin tuulilasille ja kytkeä sytytysvirran takaisin päälle, jotta pyyhkijänsulka palaa tavalliseen asentoonsa.

Voinko käyttää WD-40:tä autoni pyyhkijänsulkien puhdistamiseen?

Koska hiekka, pöly ja pienet kivet voivat naarmuttaa ikkunaa hankautuessaan sitä vasten, pyyhkijänsulan puhdistaminen on erittäin tärkeää. Sinun on kuitenkin käytettävä oikeita nesteitä, jotta vältät terien vahingoittumisen. Jos mahdollista, pysy kaukana WD-40:stä tai muista puhdistusaineista, joissa on öljypohjaista liuosta. Ne saattavat liuottaa kumin ja lyhentää pyyhkijänsulan käyttöikää.

  Voiko Mercedestä huoltaa missä tahansa?

Mitä tuulilasinpesuainetta minun pitäisi käyttää Mercedesiin?

Jos haluat, että tuulilasi pysyy säihkyvän puhtaana ja pääsee eroon kaikista roskista ja pölystä, Mercedes-jälleenmyyjät suosittelevat Winterfit-tuulilasinpesukonsentraatin A0019864571 ja Mercedes Summerfit-tuulilasinpesukonsentraatin A0019867117 käyttöä. Winterfit-pesuaine sopii kylmempään ilmastoon, koska siinä on pakkasnestettä, kun taas Summerfit sopii lämpimään ilmastoon, ja se on sekoitettava veteen.

Oikean tuulilasinpesuaineen valitseminen on tärkeää. Joitakin asioita, jotka sinun on otettava huomioon tuulilasinpesuainetta valitessasi, ovat ajotapasi, sää ja paikat, joihin ajat. Tuulilasinpesuaine, joka toimii hyvin kylmällä säällä, ei välttämättä ole ihanteellinen kuumalla säällä.

Miksi Mercedes-Benzin pyyhkijänsulat ovat kestävämpiä kuin muiden kilpailevien merkkien?

Mercedes-Benzin tuulilasinpyyhkijänsulat ovat kilpailijamerkkejä kestävämpiä, koska ne on valmistettu sekä luonnollisista että synteettisistä kumeista, jotka tarjoavat erinomaisen kimmoisuuden. Lisäksi pyyhkijänsuloissa on myös huollon merkkivalo sulan kärjessä. Ilmaisin muuttuu yleensä mustasta keltaiseksi, kun terä on kulunut.

Johtopäätös

Useimmat Mercedeksen pyyhkijänsulat kestävät vähintään 10 000 mailia tai vuoden. Mercedes suosittelee kuitenkin pyyhkijänsulkien vaihtamista 6 kuukauden kuluttua. Huomaa, että kylmemmissä paikoissa asuvien tulisi vaihtaa pyyhkijänsulat säännöllisemmin kuin lämpimissä paikoissa asuvien. Lisäksi oikean Mercedeksen tuulilasinpesulaitteen käyttö on elintärkeää pyyhkijänsulkien pitkäikäisyyden kannalta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z