Kuinka monta istuinta BMW iX3 on?

BMW ix3 on yksi BMW:n jatkuvasti kasvavan täyssähköautomalliston uusimmista tulokkaista. Tässä katumaasturissa on samankaltaisia ominaisuuksia kuin BMW X3:ssa, mutta toisin kuin jälkimmäisessä, se toimii akuilla eikä kaasulla. Mutta kuinka monta istumapaikkaa BMW ix3:ssa on?

BMW ix3:ssa on 5 istuinta. Sen lisäksi siinä on runsaasti tavaratilaa, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen. Jos kuitenkin olet maastoautoilija, tämä ei ole sinun maasturisi, sillä se on melko matala. Kaiken kaikkiaan BMW ix3:ssa on huippuominaisuudet, joita voit toivoa ylelliseltä täyssähköiseltä katumaasturilta.

Mikä tekee BMW ix3:sta erinomaisen auton?

Sähköautot ovat tulevaisuutta. Siitä huolimatta, vaikka BMW ix3 on täyssähköauto, siinä on useita ominaisuuksia, joiden ansiosta se erottuu kilpailijoistaan. Seuraavassa on joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät BMW ix3:sta erottuvan muista:

Panoraamakattoluukku

Panoraamalasinen kattoluukku tekee BMW ix3:sta entistäkin näyttävämmän. Sen lisäksi, että kattoluukku päästää sisään luonnonvaloa, se päästää sisään myös raikasta ilmaa. Lisäksi lasisen kattoluukun käyttö on saumatonta, sillä se avautuu tai sulkeutuu automaattisesti napin painalluksella tai ajoneuvon avaimella.

Urheiluistuimet

Vaikka BMW ix3:n sisätilat ovat ylelliset, urheiluistuimet tekevät siitä tuonpuoleisen. Istuimet on valmistettu Vernasca-nahkaverhoilusta, joka kuuluu vakiovarusteisiin. Lisäksi autossa on Aluminum Rhombicle -tummat sisustuslistat, jotka tuovat autoon ripauksen ylellisyyttä.

Erinomainen ohjaamo

Kuten tavallista, BMW ix3:ssa on käyttäjäystävällinen ohjaamo, joka takaa kuljettajalle äärimmäisen ajokokemuksen. Ohjaamon merkittävin ominaisuus on 12,3-tuumainen täysin digitaalinen mittaristonäyttö, jossa on 12,3-tuumainen kosketusnäyttöinen ohjausnäyttö.

  Mikä on BMW Premium -paketti?

BMW:n älykäs henkilökohtainen avustaja

Toinen BMW ix3 -täyssähköisessä katumaasturissa erottuva ominaisuus on BMW:n älykäs henkilökohtainen avustaja. Tämän ominaisuuden ansiosta ix3:lla ajaminen on hauskaa, nautinnollista ja saumatonta. Tämä johtuu siitä, että tämä toiminto tarjoaa puheentunnistuksen ja ohjauksen, joka on vuorovaikutuksessa sekä matkustajan että kuljettajan kanssa. Lisäksi siinä on äänikomentoja.

Latausjohto ja 1 vuoden BMW-latauskortti.

BMW ix3:ssa on myös joustava latausjärjestelmä yhdessä lataussarjojen kanssa, jotka koostuvat kaapeleista ja latureista. Tämän ansiosta voit ladata autosi mistä tahansa, olitpa sitten toimistossa, kotona tai liikkeellä. Lisäksi latausjärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen suuren latauskapasiteetin, sillä sen pikalatausteho on 150 kW.

Digitaalinen avain

Ainutlaatuinen mutta erinomainen tekniikka, joka BMW ix3:ssa on mukana, on digitaalinen avain. Tämän avaimen avulla käyttäjät voivat lukita tai avata autonsa ilman avainta. Digitaalisen avaimen ansiosta, joka tulee iPhonen sovelluksen muodossa ja käyttää NFC-tekniikkaa auton lukituksen ja lukituksen avaamisen mahdollistamiseksi. Käyttäjän tarvitsee vain pitää puhelinta lähellä ovenkahvaa.

Erinomainen akku

Yksi sähköauton omistamisen haasteista on rajallinen toimintasäde. Näin ei kuitenkaan ole BMW ix3:n kohdalla, sillä siinä on 80 kW:n akkupaketti. Tämä tehokas akku antaa autolle virtaa jopa 286 kilometrin matkalle. Sen lisäksi se tuottaa jopa 282 hevosvoimaa ja 295 hevosvoiman vääntömomentin.

Aerodynaamiset pyörät

BMW ix3:ssa on 19-tuumaiset aerodynaamiset pyörät. Vanteet on valmistettu laadukkaista alumiinimateriaaleista, mikä tekee niistä kevyemmät. Lisäksi nämä pyörät antavat ix3:lle urheilullisen ilmeen. Voit jopa päivittää 20-tuumaisiin vanteisiin, jos haluat autosi näyttävän urheilullisemmalta.

  BMW i3:n luotettavuus

FAQ

Miten BMW:n älykäs henkilökohtainen apu tekee BMW ix3:sta erityisen?

BMW:n älykkäässä henkilökohtaisessa avustustoiminnossa on äänentunnistus ja -ohjaus, joka on vuorovaikutuksessa sekä etumatkustajan että kuljettajan kanssa. Lisäksi se on varustettu äänikomennoilla, jotka auttavat suorittamaan erilaisia toimintoja, kuten AC-säädöt ja pysäköinti. Näin se tarjoaa lisää mukavuutta.

Onko BMW ix3 täyssähköinen?

Kyllä, BMW ix3 on täyssähköinen katumaasturi. Se liittyy BMW ix:n ja i4:n rinnalle ainoina täyssähkö-BMW:nä. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä autot luottavat täysin akkuun auton käyttämiseksi ja käyttämiseksi. BMW ix3 on varustettu 80 kWh:n akkupaketilla, jonka ansiosta se pystyy ajamaan täydellä latauksella enintään 286 kilometriä.

Onko BMW ix3 7-paikkainen?

Ei ole. BMW ix3 voi olla katumaasturi, mutta se ei tarkoita, että siihen mahtuisi seitsemän matkustajaa. Tähän autoon mahtuu kuitenkin mukavasti jopa 5 matkustajaa. Lisäksi siinä on paljon tavaratilaa, mikä tekee siitä käytännöllisen auton.

Onko BMW ix3 suurempi kuin BMW X3?

Ei, BMW ix3 ja BMW x3 ovat samankokoisia. Tämä johtuu siitä, että BMW ix3 on vain toinen BMW x3, joka saa käyttövoimansa kaasun tai kaasu-/sähkömoottorin sijaan akulta. Siksi ix3:lla ja x3:lla on samat mitat ja myös samat ominaisuudet.

Kumpi auto on isompi – BMW ix3 vai ix?

Kun etsit täyssähköistä BMW-maasturia, törmäät todennäköisesti joko BMW ix:ään tai ix3:een. Molemmat näistä katumaastureista ovat täyssähköisiä, mutta BMW ix on hieman suurempi kuin BMW ix3. BMW ix:n akseliväli on 3000 mm, pituus 4953 mm, leveys 1967 mm ja korkeus 1695 mm.

  Onko olemassa 4-ovinen BMW-avoauto?

BMW ix3:n akseliväli on 2864 mm, pituus 4734 mm, leveys 1891 mm ja korkeus 1668 mm. Kun verrataan näitä kahta BMW I -maasturia, ix on hieman isompi ja pidempi kuin ix3.

Yhteenveto

BMW ix3 on täydellinen perheauto, sillä siinä on yhteensä 5 istuinta. Koska tämä auto on täyssähköinen katumaasturi, se on myös ympäristöystävällinen ja säästää polttoainekustannuksissa. BMW X3:n tavoin ix3 on tilava, ylellinen ja suorituskykyinen. Se on yksi markkinoiden parhaista täyssähköisistä katumaastureista.

Sen lisäksi, että tämä sähköinen katumaasturi tarjoaa 5 istumapaikkaa, se tarjoaa myös runsaasti tavaratilaa, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen. Kun sitä verrataan sen kilpailijoihin, kuten Jaguar I-paceen, Audi e-Troniin ja Mercedes EQC:hen, tämä katumaasturi on paljon halvempi, mutta siinä on samanlaiset ominaisuudet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z