Kumpi maasturi on parempi – Cadillac vai Mercedes?

Jos etsit laadukasta luksusmaasturia, on hyvin todennäköistä, että olet jo törmännyt Cadillacin ja Mercedeksen maastureihin. Mutta kumman luksusmaasturin sinun pitäisi valita Cadillacin ja Mercedeksen välillä?

Mercedes-maasturilla on pieni etu Cadillac-maasturiin nähden. Siksi Mercedes-maasturit ovat jonkin verran parempia kuin Cadillac-maasturit. Jos kuitenkin etsit edullista luksusmaasturia, Cadillac on hieman halvempi kuin Mercedes. Mutta jos haluat maasturin, jossa on ylellisiä ja huipputeknisiä ominaisuuksia, Mercedes on paras vaihtoehto.

Jotta sinun olisi helppo päättää Cadillacin ja Mercedeksen katumaastureiden välillä, olemme vertailleet joitakin malleja molemmista merkeistä. Nämä ovat seuraavat:

2021 Mercedes-Benz GLE 350 VS 2021 Cadillac XT5

Valinta Mercedes GLE 350:n ja Cadillac XT5:n välillä on vaikea valinta. Molemmat näistä ajoneuvoista erottuvat useimmista markkinoilla olevista katumaastureista. Ulkonäöstä alkaen GLE 350 näyttää houkuttelevammalta kuin Cadillac XT5 -katumaasturi.

Mitä tulee hintaan, Cadillac XT5 maksaa noin 44 000 dollaria, kun taas Mercedes Cadillac XT5 maksaa noin 54 000 dollaria. XT5 on siis jonkin verran halvempi kuin GLE 350 -katumaasturi. Lisäksi GLE 350 on melko paljon suurempi ja siihen mahtuu jopa 7 matkustajaa, kun taas XT5:een mahtuu vain 5 matkustajaa.

Mercedes-Benz GLE 350 -katumaasturissa on 2,0-litrainen 4-sarjan turbomoottori, jossa on 9G Tronic 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Auto kiihtyy o:sta 60 km/h:iin 7,1 sekunnissa. Kun taas Cadillac XT5:ssä on 2,0-litrainen 4-sylinterinen turbomoottori 9-vaihteisella automaattivaihteistolla.

2020 Mercedes-Benz GLS VS 2020 Cadillac Escalade 2020

Jos haluat Mercedekseltä ja Cadillacilta isomman ja kehittyneemmän katumaasturin, GLS- ja Escalade-mallit ovat oikea valinta. Mercedes-Benz GLS-mallin perushinta on 75 950 dollaria, kun taas Cadillac Escaladen lähtöhinta on 75 195 dollaria. Näin ollen molemmat ovat lähes tasavertaisia.

  Mikä on Mercedeksen ylellisin luokka?

Molemmissa autoissa on tehokas V8-moottori. Lisäksi niissä on komea ulkonäkö ja modernit ja muhkeat sisätilat. Ne kuluttavat kuitenkin myös paljon polttoainetta, ja niissä on 7 istumapaikkaa. Huomaa, että GLS on varustettu AWD-järjestelmällä, kun taas Escaladessa on nelivetojärjestelmä.

Kumpi merkki on kokonaisuutena parempi – Cadillac vai Mercedes?

Ulkonäkö

Ensimmäinen asia, jonka jokainen ihminen huomaa autosta, on sen ulkoinen ulkonäkö. Sekä Mercedeksellä että Cadillacilla on joitakin markkinoiden parhaiten suunniteltuja ajoneuvoja. Näin ollen lopullinen valinta riippuu ostajan mausta ja mieltymyksistä.

Sisätilojen osalta Mercedeksen sisätilat ovat hienostuneemmat ja niissä on paremmat ominaisuudet. Mercedeksen infotainment-toiminto on yksi markkinoiden parhaista. Cadillac ei kuitenkaan ole kaukana, sillä myös sillä on kauniit ja kehittyneet sisätilat. Se on jopa tilavampi kuin Benz.

Suorituskyky

Suorituskyvyn suhteen Mercedes on Cadillacia edellä. Useimmat Mercedes-mallit on varustettu ylivoimaisilla moottoreilla, jotka toimivat paljon paremmin kuin Cadillac. Ja kun on kyse Mercedes AMG -malleista, niiden suorituskyky on ylivoimainen Cadillaciin verrattuna.

Turvallisuus

Turvallisuus on erittäin tärkeää luksusautoa valittaessa. Hyvä uutinen on, että molemmat näistä autoista tarjoavat turvallisuutta matkustajilleen. Cadillac ylpeilee sellaisilla ominaisuuksilla kuin kaistanvaihtovaroitin, turvaistuinvaroitin, kaistalla pysymisen avustin kaistalta poistumisen varoituksella, surround-näkymä ja jalankulkijoiden pysäköinti.

Toisaalta Mercedes tarjoaa myös joitakin parhaita turvallisuusominaisuuksia, joihin kuuluvat kuolleen kulman avustin, aktiivinen pysäköintiavustin, huomioavustin, Mercedes-Benzin hätäpuhelupalvelu sekä LED-päiväajovalot ja takavalot. Valitsitpa siis minkä merkin tahansa, voit rentoutua tietäen, että ne ovat turvallisia.

  Paras Mercedes käytetty SUV

Teknologia

Mercedeksessä on tietysti parempi tekniikka kuin Cadillacissa. Mercedes on vuosien varrella ollut useimpien elintärkeiden autotekniikoiden edelläkävijä. Silti Cadillacilla on myös joitakin huippuluokan ominaisuuksia, jotka parantavat kuljettajan kokemusta, kuten vakiovarusteena oleva Super Cruise.

Muita Cadillacin tarjoamia edistyksellisiä teknologisia ominaisuuksia ovat kuljettajan huomiojärjestelmä, takapenkillä oleva infotainment-järjestelmä 10-tuumaisilla näytöillä ja 4G LTE Wi-Fi -hotspot. Kun taas Mercedes tarjoaa myös poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten Apple CarPlay, COMAND-järjestelmä, langaton lataus ja kaksi 12,3-tuumaista keskusnäyttöä.

Hinta

Hinnaltaan Cadillac on edullisempi ajoneuvo. Vaikka Cadillac koostuu huippuluokan ominaisuuksista, auto on paljon halvempi kuin Mercedes. Jos siis haluat säästää hieman rahaa mutta nauttia silti ylellisestä ajosta, Cadillac vastaa tarpeitasi.

FAQ

Onko Cadillac parempi kuin Mercedes?

Ei, Cadillac ei ole parempi kuin Mercedes. Kaiken kaikkiaan Mercedes ylpeilee ylivoimaisella teknologialla, suorituskyvyllä, mukavuudella ja jopa pitkäaikaisella luotettavuudella. Vaikka Cadillac on erinomainen luksusauto, se on silti puutteellinen verrattuna Mercedekseen tai muihin suosittuihin saksalaisiin luksusmerkkeihin, kuten Audiin ja BMW:hen.

Jos kuitenkin etsit hieman edullista luksusautoa, jossa on hämmästyttäviä ominaisuuksia, Cadillac voi olla erinomainen valinta. Cadillac on hieman halvempi kuin Mercedes, mutta niillä ei ole Mercedestä parempia ominaisuuksia.

Kumpi merkki tarjoaa luotettavampia katumaastureita – Cadillac vai Mercedes?

Kuluttajaraporttien mukaan Cadillac kuuluu markkinoiden epäluotettavimpiin luksusautomerkkeihin. Lisäksi Cadillac Escalade on yksi huonoimmin luotettavista autoista, ja siinä esiintyy useita ongelmia. Vaikka Mercedes ei olekaan kovin luotettava, se on hieman luotettavampi kuin Cadillac.

  Missä Mercedes-malleissa on Apple CarPlay?

Onko Cadillac luksusmerkki?

Kyllä, se on. Cadillac on yksi Amerikan kahdesta hyväuskoisesta luksusmerkistä. Tämä tuotemerkki kuuluu General Motorsin alaisuuteen, joka on vuosien varrella tehnyt itselleen mainetta. Cadillac tarjoaa katumaastureita, crossovereita ja urheilullisia sedaneja. Siksi luksusautojen ostajilla on paljon vaihtoehtoja, joista valita.

Kumpi merkki on kalliimpi – Cadillac vai Mercedes?

Tietenkin se on Mercedes. Tämä on odotettavissa, sillä Mercedeksellä on paremmat ajoneuvot kuin Cadillacillacilla. Mercedes-ajoneuvot ylpeilevät huipputeknisellä tekniikalla ja poikkeuksellisella muotoilulla kuin Cadillac. Lisäksi niiden AMG-mallit ovat tehokkaampia ja paremmin varusteltuja kuin useimmat Cadillac-mallit.

Kumman auton ylläpito on kalleinta – Cadillacin vai Mercedeksen?

Mercedes-Benz ja Cadillac ovat luksusajoneuvoja. Siksi molempien näiden merkkien ylläpitokustannukset ovat melko korkeat verrattuna tavallisiin autoihin, kuten Toyotaan. Mercedes-Benz on kuitenkin edelleen hieman kalliimpi ylläpitää kuin Cadillac. Ero ei kuitenkaan ole kovin suuri.

Yhteenveto

Sekä Mercedes että Cadillac valmistavat joitakin markkinoiden parhaista luksusmaastureista. Nämä katumaasturit vaihtelevat kuitenkin hinnaltaan, suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan. Cadillac on edullisempi kuin Mercedes, joten se on ihanteellinen pienellä budjetilla eläville. Sitä vastoin Mercedeksen katumaasturit ovat luotettavampia, mukavampia ja suorituskykyisempiä kuin Cadillacin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z