Lamborghini Huracán Luotettavuus

Lamborghini katsoo aina pidemmälle esitelläkseen innovatiivisempia ja kehittyneempiä urheiluautoja. He tekivät juuri niin korvatessaan Lamborghini Gallardon Huracánilla. 2-ovinen on saatavana sekä coupe- että avoauton korityylinä. Se julkaistiin vuonna 2014 ja jatkoi tuotantoaan.

Yleiskatsaus

Lamborghini Huracan on hämmästyttävä niin suorituskyvyltään kuin muotoilultaan. Siinä on 5,2-litrainen pariton V10-moottori, jossa on 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto. Urheiluauto on erittäin tehokas, ja sen huippunopeus on 212mph. Nopeus 60mph kestää vain 3 sekuntia.

Luotettavuus

Huracanilla on erinomainen maine luotettavuudesta, ja sen asiakkaat arvostavat sitä korkealle. Kunhan pidät huollosta kiinni, Lamborghini Huracan on tarpeeksi luotettava kestääkseen paljon pidempään kuin 10 vuotta. AutoExpress on antanut Huracanille luotettavuusluokituksen 4 viidestä. Sen jälkeen, kun superauto aloitti tuotantonsa vuonna 2014, ei suurempia ongelmia ole raportoitu. Lamborghini Huracán on luodinkestävä, jos koskaan sellaista termiä voi soveltaa superautoon.

Turvallisuus

Nelivedon vetovoiman ja taipumuksen aliohjautuvuuteen sen sijaan, että Huracan pyörähtäisi mutkista ulos takaperin, ansiosta Huracan on yksi luokkansa turvallisimmista ja helpoimmin lähestyttävistä vaihtoehdoista. Lamborghini Huracan on varustettu lukkiutumattomalla jarrujärjestelmällä, pysäköintiantureilla (edessä ja takana), keskuslukituksella sekä kuljettajan turvatyynyllä.

Poistot

Käytetty Huracan pitää arvonsa melko hyvin, varsinkin eksoottisilla markkinoilla. Varmista vain, ettet osta niitä aivan uutena. Lamborghini Huracanille ennustetaan 46 %:n arvonalennusta 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Kaikki eivät voi omistaa Lamborghini Huracanin kaltaista luksusautoa. Luksusautojen huolto mielletään usein raskaaksi, mutta näin ei kuitenkaan aina ole. Vaikka Huracánien polttoaineenkulutus on tyypillisesti samanlainen kuin BMW / Audi Premium -malleilla, niillä on myös 3 vuoden rajoittamaton kilometriraja, perus- ja voimansiirtotakuu sekä 12 vuoden ruostesuoja, joten koneesi on suojattu katastrofin sattuessa ja ruosteeton ruosteen sattuessa. Lisäksi huolto- ja korjauskustannukset vuodessa maksaisivat noin 1000 dollaria.

  Aston Martin DB9 GT Luotettavuus

FAQ

Onko Lamborghini Huracán etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lamborghini Huracán on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lamborghini Huracánissa on?

Lamborghini Huracán on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Lamborghini Huracánissa on ja onko siinä turbo?

Lamborghini Huracánin teho on 630 hevosvoimaa ja vääntömomentti 442 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-10, jonka iskutilavuus on 5,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lamborghini Huracánin tavaratila?

3,5 kuutiometriä ( 0,099 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lamborghini Huracánissa on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Lambo luotettava auto?

Myöhäismallien Lambojen luotettavuus on tunnettu, mutta Gallardot näyttävät olevan erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Omistajien huoltokustannukset vaihtelevat 800 dollarista 2000 dollariin vuodessa.

Kuinka monta kilometriä Lamborghinit kestävät?

Voit ajaa jopa 150 000 kilometriä, mutta sinun on vaihdettava 2000 dollarin renkaiden sarja 10-20 000 kilometrin välein.

Mikä on nopeampi Aventador vai Huracan?

Ainakin suorituskyvyn kannalta on selvää, että Aventador on Huracania parempi. Huracan on 0,3 sekuntia hitaampi kuin Aventador nopeudessa 62 mailia tunnissa. Sen maksiminopeus on hieman yli 201 mailia tunnissa, mikä on lähellä Aventadorin 217 mailia tunnissa olevaa huippunopeutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z