Lamborghini Murciélagon luotettavuus

Lamborghini on aina vaikuttanut autoteollisuuteen ja erityisesti urheiluautojen osastoon uusimmilla ajoneuvoillaan. Murciélago on toinen autonvalmistaja Lamborghinin urheiluauto. Sen tuotanto jatkui vuosina 2001-2009. Se esiteltiin ensimmäisen kerran coupé-mallina vuonna 2001. Myöhemmin vuonna 2003 esiteltiin myös roadster-vaihtoehto.

Yleiskatsaus

2-ovinen urheiluauto oli välitön hitti tehokkaan ja päivitetyn moottorinsa sekä huippusuorituskykynsä ansiosta. Murciélagossa on 6,2 – 6,5 litran Lamborghini V12 -moottori, joka tuottaa 640 hevosvoimaa. Murciélago on nopeudeltaan ja suorituskyvyltään peto, jonka huippunopeus on 211 mph. Se kiihtyy 100 km/h nopeuteen 3,8 sekunnissa.

Luotettavuus

Murciélago ei ole poikkeus sääntöön, sillä jokaisessa autossa on vikoja. Vaikka Lamborghini pyrkii luomaan luotettavan, turvallisen ja toimivan auton, joskus asiat eivät suju suunnitelmien mukaan. Murciélagon matalan nopeuden kyvykkyys tekee siitä helpon auton ajaa, ja sen vakaus suurilla nopeuksilla tekee siitä turvallisen auton ajaa. Luotettavuusluokitusten osalta Murciélago on saanut What Car -sivustolla 3 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Lamborghinin lippulaiva-auto on edelleen yksi sen suosituimmista malleista tehokkaan 6,5 litran V12-moottorin ja klassisen ulkonäön ansiosta. Uusimpien turvallisuustietojen mukaan Lamborghini Murciélago on saanut 3,5 tähteä viidestä, mikä on sen omien kustannusten mukaan alhaisempi.

Poistotaso

Poistoprosentti ei yleensä ole kovin suuri ongelma urheiluautojen kohdalla, koska suurin osa eksoottisten autojen ostajista pitää unelma-autostaan kiinni pitkään ja pitää siitä hyvää huolta. AutoPadren mukaan vuoden 2010 Lamborghini Murciélagon odotetaan poistuvan 27 prosenttia viiden vuoden kuluttua. Yksinkertaisesti sanottuna sen arvo laskee noin 68 580 dollaria seuraavien viiden vuoden aikana.

  Jaguar XKR / XKR-S Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Urheiluauton ylläpito- ja omistuskustannukset ovat yleensä korkeat. Samoin Murciélago on korjattava ja huollettava 7500 mailin välein, joten sen ylläpito tulee kalliiksi. Lamborghini Murciélagon huoltokustannusten arvioidaan olevan noin 1500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Lamborghini Murciélago etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lamborghini Murciélago on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lamborghini Murciélagossa on?

Lamborghini Murciélagossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Lamborghini Murciélagossa on ja onko siinä turbo?

Lamborghini Murciélagon teho on 640 hevosvoimaa ja vääntömomentti 486 lb-ft. Moottori on kaasu V12, jonka iskutilavuus on 6,5L/ Polttoainejärjestelmä on: MPFI.

Kuinka suuri on Lamborghini Murciélagon tavaratila?

4,3 kuutiometriä ( 0,122 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lamborghini Murciélagossa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lamborghini Murciélagossa on 18 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 13 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta Lamborghini Murciélagoa on olemassa?

Lamborghini Murcièlagoja on valmistettu 4099 kappaletta vuodesta 2004 tähän päivään. Murciélagon tuotanto päättyi 5. marraskuuta 2010.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z