Land Rover LR2 Luotettavuus

Land Rover LR2 on kuuluisan Land Rover Freelanderin toisen sukupolven nimi. Vuonna 2007 alkanut toinen sukupolvi lopetettiin vuonna 2015, kun Land Rover Discovery korvasi klassisen Freelanderin. Se on laajalti tunnettu ja saanut hyvän maineen maailmanlaajuisesti.

Yleiskatsaus

Land Rover LR2 on klassinen nelivetoinen katumaasturi, jossa on hyvä ja tehokas moottori. LR2:ssa on 2,0-litrainen turboahdettu I-4, joka tuottaa 250 hv. Land Rover LR2:n huippunopeus on 124 km/h ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 8,2 sekunnissa. Maasturissa on älykäs nelivetojärjestelmä, joka mahdollistaa mukavan ja tasaisen ajon kaikenlaisessa maastossa.

Luotettavuus

Land Rover LR2:n yleinen luotettavuusluokitus on hyvä verrattuna saman merkin luksusmaastureihin. Repairpalin mukaan Land Rover LR2:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta, mikä auttaa sitä sijoittumaan 8. sijalle 11:stä ylellisestä kompaktista katumaasturista.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitus on toinen tärkeä tekijä, joka määrittää minkä tahansa ajoneuvon hyvät omistuskustannukset. Land Rover LR2:n tapauksessa katumaasturi on turvallisuustestien kokonaisarvioinnissa keskinkertainen ja saa vain marginaalisen pistemäärän turvallisuustoimenpiteiden osalta.

Poistotaso

Land Rover -ajoneuvot tunnetaan tyylikkäästä ulkonäöstään kaduilla ja luotettavuudestaan maastossa. Vuoden 2015 Land Rover LR2:n ennustettu arvonalentumisprosentti on noin 23 % 5 vuoden kuluttua. Tämä poistoaste on varsin ymmärrettävä verrattuna muihin Land Roverin luksusmaastureihin.

Huolto ja korjaus

Minkä tahansa ajoneuvon huolto- ja korjauskustannukset ovat tärkeitä tekijöitä yleisen luotettavuuden määrittämiseksi. Land Rover LR2:n keskimääräisten vuotuisten huolto- ja korjauskustannusten arvioidaan olevan noin 1570 dollaria yhden vuoden käytön jälkeen.

  Mazda CX-3 Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Land Rover LR2:ssa on?

Land Rover LR2 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover LR2:ssa on ja onko siinä turbo?

Land Rover LR2:ssa on 240 hevosvoimaa ja 250 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Land Rover LR2:n tavaratila on?

61,8 kuutiometriä ( 1,75 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover LR2:ssa on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Land Rover LR2:ssa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Land Roverit ovat niin epäluotettavia?

Ilmajousitusongelmat, elektronisen seisontajarrun toimintahäiriöt ja kampiakselin takertuminen ovat kaikki yleisiä Land Rover Discovery 3 & 4:n luotettavuusongelmia. Kukaan merkki ei ole täydellinen, mutta jokaisella on omat vahvuutensa, ja joillakin on enemmän luotettavuusongelmia kuin toisilla. Land Roverin omistajat ovat suurimmaksi osaksi kovia faneja.

Miksi LR2:n valmistus lopetettiin?

Ensimmäisen sukupolven Freelanderia ei tuotu Yhdysvaltoihin. Hienostuneempi toisen sukupolven LR2-malli kuitenkin tuotiin. Freelander poistettiin markkinoilta vuonna 2014 taloudellisten huolien ja alhaisen myynnin vuoksi. Se korvattiin Discovery Sportilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z