Land Rover LR3 Luotettavuus

Land Rover LR3 esiteltiin jo vuonna 2005, ja sen odotettiin olevan valmistajien huippumaasturi. Land Rover LR3 tarjosi nelivetoisen asettelun, joka soveltui sekä maantie- että maastomukavuuteen ja pitoon.

Yleiskatsaus

Land Rover LR3 on klassinen nelivetoinen katumaasturi, jossa on tyylikäs ja tyylikäs sisätilojen ja ulkoasun muotoilu. LR3:ssa on 4,0-litrainen V6-moottori, joka tuottaa 216 hv. Tehokas katumaasturi kulkee hämmästyttävän hyvin sekä tiellä että maastossa. 6-vaihteisella automaattivaihteistolla varustetun Land Rover LR3:n huippunopeus on 121 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h noin 8,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Land Rover LR3:n kokonaisluotettavuusluokitus on alle odotusten ja hypetyksen. Maasturi loisti sekä tavallisilla että maastoradoilla ja sen arvioitiin pärjäävän hyvin myös luotettavuusluokituksessa. RepairPal antaa sille kuitenkin vain 2,5 luotettavuusluokituksen 5,0:sta, koska ajoneuvo kohtasi useita takaiskuja moottorin ja yleisten ongelmien osalta.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitus on toinen tärkeä tekijä minkä tahansa ajoneuvon hyvien omistuskustannusten määrittämisessä. Land Rover LR3:n tapauksessa katumaasturi on varsin luotettava yleisten turvallisuustestien arvioinnin kannalta, ja se on saanut hyvät pisteet sekä törmäys- että turvallisuustestissä.

Poistotaso

Land Rover -ajoneuvot tunnetaan tyylikkäästä ulkonäöstään kaduilla ja luotettavuudestaan maastossa. Land Rover LR3:n ennustettu poistuma on noin 63 % 5 vuoden kuluttua. Siksi on selvää, että aina kun ostat uuden tai käytetyn Land Roverin, voit odottaa menettäväsi paljon rahaa.

  GMC Sierra 1500 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ajoneuvon yleistä luotettavuutta määritettäessä on otettava huomioon huolto- ja korjauskustannukset. Land Rover LR2:n keskimääräisten vuotuisten huolto- ja korjauskustannusten arvioidaan olevan noin 929 dollaria vuodessa. Taksat voivat kuitenkin vaihdella eri paikkakunnilla ja alueilla.

FAQ

Onko Land Rover LR3 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Land Rover LR3 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Land Rover LR3:ssa on?

Land Rover LR3 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover LR3:ssa on ja onko siinä turbo?

Land Rover LR3:n teho on 300 hevosvoimaa ja vääntömomentti 315 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 4.4L/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Kuinka suuri Land Rover LR3:n tavaratila on?

76,8 kuutiometriä ( 2175 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover LR3:ssa on?

7,3 tuumaa ( 18,54 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Land Rover LR3:ssa on 19 x 8 tuuman seosmetallivanteet edessä ja 19 x 8 tuuman seosmetallivanteet takana.

Kuinka monta kilometriä LR3 kestää?

Land Rover LR3 kestää helposti jopa 200 000 kilometriä riippuen siitä, kuinka kovaa ajetaan. Jos pidät siitä hyvää huolta, se voi kestää jopa 3-400.000 kilometriä.

Onko Land Rover LR3:ssa vakiona ilmastointi?

Kyllä, Land Rover LR3:ssa on vakiona ilmastointi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z