Land Rover Range Rover Evoque Luotettavuus

Jaguar Land Rover (JLR), joka on vuodesta 2008 lähtien ollut intialaisen Tata Motorsin tytäryhtiö, omistaa brittiläisen Land Rover -merkin, joka valmistaa pääasiassa nelivetoisia, maastokelpoisia ajoneuvoja. Range Rover Evoque HST on suorituskykyinen kompakti katumaasturi. Tehokkaan P300-moottorin lisäksi huolellisesti valitut ominaisuudet, kuten musta kontrastinen liukuva panoraamakatto*, Black Exterior Pack ja punaiset jarrusatulat, tekevät autosta erottuvan tiellä.

Yleiskatsaus

Range Rover Evoque on erottuvalla coupe-mallisella muodolla ja LED-ajovaloilla varustettu Range Rover Evoque on arvokas seuraaja niin monia palkintoja voittaneelle autolle. Päätä sytyttävää ulkonäköä täydentävät käytännölliset ominaisuudet, kuten lämmitettävät, sähkötoimiset ulkopeilit ja 10 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Pivi. Evoquen voimanlähteenä on turboahdettu 2,0-litrainen nelisylinterinen, joka tuottaa 246 hevosvoimaa. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa neliveto ja yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Land Rover Range Rover Evoquen ennustettu luotettavuuspistemäärä on 68 pistettä 100:sta vuonna 2021. J.D. Powerin mukaan ennustettu luotettavuuspistemäärä välillä 91-100 katsotaan erinomaiseksi, 81-90 kohtuulliseksi, 70-80 keskimääräiseksi ja 0-69 tyydyttäväksi.

Turvallisuus

Vuoden 2019 alussa Euro NCAP testasi Evoquen ja antoi sille viisi tähteä. Kokonaispistemäärään vaikutti muun muassa 94 %:n luokitus aikuisten matkustajien suojaamisesta sekä vaikuttava 87 %:n luokitus lasten suojaamisesta.

Jälleenmyyntiarvo

Viiden vuoden kuluttua Land Rover Range Rover Evoquen arvo laskee 54 % ja sen jälleenmyyntiarvo on 26 987 dollaria. Cap HPI:n mukaan Range Rover Evoque saavuttaa luokkansa johtavan jäännösarvon kolmen ensimmäisen vuoden ja 36 000 mailin aikana. Se säilyttää keskimäärin 63 prosenttia arvostaan koko mallistossa.

  Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Land Rover Range Rover Evoquen vuosittaiset auton huoltokustannukset ovat 1 102 dollaria. Land Rover Range Rover Evoque maksaa vuodessa 1 102 dollaria, kun ajoneuvon vuotuiset kustannukset ovat keskimäärin 651 dollaria. Range Rover Evoquen huolto on huomattavasti edullisempaa.

FAQ

Onko Land Rover Range Rover Evoque etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Land Rover Range Rover Evoque on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Land Rover Range Rover Evoquessa on?

Land Rover Range Rover Evoque on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover Range Rover Evoquessa on ja onko siinä turbo?

Land Rover Range Rover Evoquen teho on 246 hevosvoimaa ja vääntömomentti 269 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Land Rover Range Rover Evoquessa on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Land Rover Range Rover Evoquessa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Range Rover Evoquella paljon ongelmia?

Suurin osa ongelmista ei liity moottorin sähköihin. Tämä koskee myös ilmastointia ja satelliittinavigaattoria. Seuraavaksi tulee vaihdelaatikko, jota seuraavat tiiviisti moottori ja jousitus. Automaattivaihteisto-ongelmaiset Evoquet ovat melko yleisiä. Evoquen takaluukun suuntauksessa on ongelmia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z