Lexus GS F Luotettavuus

Lexus, Toyotan ylellinen divisioona, lanseerattiin vuonna 1989 täysikokoisella sedanilla LS 400. Mutta juuri RX 300 -crossover, yksi maailman ensimmäisistä autopohjaisista crossovereista, loi vertailukohdan luksusmerkkien lisäksi myös muille kuin luksusmerkeille ja antoi Lexukselle mahdollisuuden nousta kärkipaikalle. GS 350 F Sport lisää takapyöräohjauksen, joka parantaa takavetoisten mallien käsiteltävyyttä.

Yleiskatsaus

neljännen sukupolven malli esiteltiin takavetoisena GS 350:nä (GRL10), jonka voimanlähteenä oli V6-moottori, joka oli yhdistetty kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon. Käytössä on kolme ajotilaa, jotka vaihtelevat polttoainetta säästävästä Eco-ajotilasta Sport S- ja Sport S+ -ajotiloihin, jotka mahdollistavat urheilullisemman vaihteiston vaihdon ja moottorin kaasusäädöt sekä jousituksen vaimentimen ja ohjauksen säädöt Uudet suuremmat 14-tuumaiset jarrut ovat vakiovarusteena, samoin kuin 19-tuumaiset F Sport -vanteet, uusi etupuskuri, takaspoileri, F Sport -ohjauspyörä, F Sport -istuimet ja uusi jousitusjärjestelmä, jossa on säädettävät AVS-vaimentimet.

Luotettavuus

Vuoden 2020 Lexus GS F on erittäin hyvä ja miellyttävä urheilusedan, mutta sitä ympäröivät paremmat suorittajat ja paremmat tarjoukset. Flare Yellow on suosituin ja rohkein tarjolla oleva värivaihtoehto. Vuoden 2020 Lexus GS F ei ole paras urheilusedan, mutta se on hyvä.

Turvallisuus

GS F:ssä on maantieajossa käytettävä kaistanpitojärjestelmä, jossa on ohjausavustin ja kaistavahti. Se ei ole yhtä edistyksellinen kuin Toyotan/Lexuksen uusimman sukupolven kaistavahtiavustin, mutta ei huono autolta, jota ei ole merkittävästi päivitetty sitten GS:n neljännen sukupolven lanseerauksen vuonna 2012. Autossa on jalankulkijoiden tunnistukseen perustuva jarrutusavustin, kuolleen kulman valvonta, takana tapahtuvan risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä ja vakiovarusteena takakamera.

  Lexus SC Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Lexus GS F 350:n arvo alenee 40 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 32 592 dollaria.

Huolto ja korjaus

Lexus GS F 350:n arvioidut huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat 95 ja 3506 dollarin välillä, keskiarvon ollessa 347 dollaria.

FAQ

Onko Lexus GS F etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus GS F on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lexus GS F:ssä on?

Lexus GS F on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus GS F:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus GS F:ssä on 467 hevosvoimaa ja 389 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus GS F:n tavaratila?

14,1 kuutiometriä ( 0,399 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus GS F:ssä on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus GS F:ssä on 19 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko GS F sen arvoinen?

GS F ei ole mikään hot rod. GS F:ssä on tilava tavaratila ja sisätilat ovat tilavat. Siinä on myös joukko vakiovarusteena olevia kuljettajaa avustavia tekniikoita. GS F on loistava valinta, jos etsit suorituskykyä ja erottuvuutta luksus-sedanien keskikokoluokassa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z