Lexus GS Luotettavuus

Tämä on japanilaisen autonvalmistaja Toyotan luksusajoneuvojen osasto. Lexus on sijoittunut markkina-arvoltaan 10 suurimman japanilaisen maailmanlaajuisen tuotemerkin joukkoon. Lexuksen pääkonttori sijaitsee Nagoyassa, Japanissa. Kyseessä on keskiluokan sedan, jota Toyotan premium-divisioona Lexus myy. GS lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 1991 Toyota Aristo -mallina Japanissa. Se on suunniteltu suorituskykyiseksi sedaniksi, joka kilpailee keskiluokan luksussegmentissä ja sijoittuu kompaktin IS:n ja suuren LS:n väliin.

Yleiskatsaus

Lexus GS on takavetoinen sedan, joka kilpailee Audi A6:n, BMW 5-sarjan, Mercedes E-klassin ja Jaguar XF:n kanssa. On epätavallista, että tavallinen malli on hybridimalli, kun sen kilpailijat ovat lähes yksinomaan riippuvaisia dieselmoottoreista. Lanseerausmallit oli varustettu nelivaihteisella automaattivaihteistolla ja 3,0-litraisella kuutoskoneella, joka on yhteinen Toyota Supran kanssa. Moottorista oli tarjolla kaksi versiota, 230 hevosvoiman imumoottori tai 280 hevosvoiman kaksoisturbomoottori.

Luotettavuus

Lexus lunastaa himoitun paikan luotettavuusindeksin top 10:ssä. GS suoriutuu kuitenkin vain hieman paremmin kuin isoveljensä LS; se on vähemmän luotettava kuin BMW 5-sarja tai Mercedes E-luokka.

Turvallisuus

Tämä vuoden 2020 Lexus GS tarjoaa mukavan ajomukavuuden ja ketterän käsiteltävyyden sekä useita vakiovarusteena olevia turvavarusteita. Infotainment-järjestelmän hallintalaitteet ovat kuitenkin häiritseviä, mikä laskee sen luksuskeskikokoisten autojemme rankingin keskikastiin. Turvallisuusluokituksia ei kuitenkaan ole saatavilla.

Jälleenmyyntiarvo

Ennustetun 5 vuoden arvonalennuksen mukaan vuoden 2020 Lexus GS 350 menettää noin 26 524 dollaria uudesta, noin 53 048 dollarin hinnasta 26 524 dollariin.

  Lexus UX luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus GS 350:n odotetut huolto- ja korjauskustannukset ovat 5 721 dollaria. Tämä on paljon alhaisempi kuin luksusluokan sedanien keskimääräiset kustannukset niiden ensimmäisen vuosikymmenen aikana.

FAQ

Onko Lexus GS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus GS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus GS:ssä on?

Lexus GS on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus GS:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus GS:ssä on 311 hevosvoimaa ja 280 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus GS:n tavaratila?

18,4 kuutiometriä ( 0,521 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus GS:ssä on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus GS:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Lexus GS on luotettavin?

Vuoden 2016 Lexus GS sai erinomaiset luotettavuusarviot. CR-arvostelun mukaan tämä malli on loistava valinta ylellisyyden ja tehon puolesta.

Kuinka kauan Lexus GS 350 kestää?

Lexus kestää 250 000-300 000. Näin on, jos sitä huolletaan säännöllisesti ja oikein sekä noudatetaan konservatiivisia ajotapoja. Lexus voi kestää 17-20 vuotta, jos sillä ajetaan keskimäärin 15 000 kilometriä vuodessa.

  Audi S8 Luotettavuus

Miksi Lexus lopettaa GS:n tuotannon?

Yahoo Japan kertoi uutisesta ensimmäisenä vuonna 2020, ja Lexuksen tiedottaja vahvisti sen Car and Driverille. Lexus syyttää peruuttamisesta hidasta myyntiä ja sedan-segmentin laskua.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z