Lexus GX Luotettavuus

Toyotan ylellisyysmerkki Lexus tarjoaa erilaisia ajoneuvoja pienistä autoista täysikokoisiin katumaastureihin. Lexuksella on myös hybridiajoneuvojen mallisto, mukaan lukien hybridiversiot NX:stä, UX:stä ja RX:stä. Lexus-ajoneuvot tunnetaan parhaiten niiden korkeista luotettavuusluokituksista ja tyylikkäistä sisätiloista. Luokkansa ainoan runkorakenteisen korirakenteen lisäksi GX tarjoaa Off-Road-paketin, joka tekee seikkailusta sivistyneempää silloinkin, kun tie ei ole sitä. Se selviytyy useissa maastoissa muun muassa Crawl Control- ja Multi-Terrain Select -ominaisuuksien avulla.

Yleiskatsaus

Vuoden 2020 Lexus GX 460:ssä on tehokas ja vääntövoimainen moottori, jonka hevosvoima- ja vääntömomenttitasot ovat vaikuttavia. Lexus-kuljettajat Oklahoma Cityn, OK:n lähellä pystyvät saavuttamaan enemmän tällä ylellisellä katumaasturilla vakiona olevan 4,6 litran V8-moottorin ansiosta. Lexus GX:ssä on vakiona Lexuksen Kinetic Dynamic Suspension System -jousitusjärjestelmä, joka on suunniteltu parantamaan pitoa maastossa. Testeissämme GX kiihdytti nollasta sataan 7,2 sekunnissa.

Luotettavuus

Vuoden 2021 GX:n ennustettu luotettavuus on 83 pistettä 100:sta. J.D. Powerin ennustettua luotettavuuspistemäärää 91-100 pidetään parhaana, 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä ja sitä pidetään keskimääräistä huonompana.

Turvallisuus

Tätä mallia ei ole koskaan testattu täysin turvallisuuden osalta. Tämän vuoksi sillä ei ole kokonaispistemäärää, eikä sitä voida asettaa paremmuusjärjestykseen muihin ylellisiin keskikokoisiin katumaastureihin verrattuna.

Jälleenmyyntiarvo

Ajoneuvon jälleenmyyntiarvo riippuu täysin ajasta ja kunnosta. Lexus GX 460:n arvo laskee 49 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 35 662 dollaria.

  Mazda 3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus GX 460 maksaa noin 7 652 dollaria huollosta ja korjauksista ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä ylittää alan keskiarvon ylellisille SUV-malleille 7 808 dollarilla. On myös 20,47 %:n todennäköisyys, että GX 460 vaatii suuren korjauksen tuona aikana. Tämä on 19,09 % parempi kuin vastaavilla ajoneuvoilla tässä segmentissä.

FAQ

Kuinka monta istuinta Lexus GX:ssä on?

Lexus GX on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus GX:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus GX:ssä on 301 hevosvoimaa ja 329 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Lexus GX:ssä on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus GX:ssä on 19 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Lexus GX kestää?

Lexus GX 460 on yksi luotettavimmista maastureista. Se voi kulkea 250 mailia yhdellä 23 gallonan bensatankilla. Lexus-ajoneuvo voi ajaa reilusti yli 200.000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Ajoneuvo ei saisi ajaa yli 350.000 mailia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z