Lexus IS F Luotettavuus

Lexus on hyvin pitkälti osa Toyotaa, kaikkine seurauksineen. Lexus voi olla kilpailijoitaan konservatiivisempi, reagoida hitaammin uudistuksiin ja päivittää mallejaan harvemmin. IS F:ssä käytetään täyssähköistä hammastanko-ohjausjärjestelmää, jossa on 13,6:1-välityssuhde. Voimansiirto on yhdistetty Lexuksen elektronisen ajonvakautusjärjestelmän uuteen urheiluversioon (Vehicle Dynamics Integrated Management eli VDIM, jossa on kolme erillistä päälle- ja pois-tilaa).

Yleiskatsaus

Lexus IS F on varustettu Brembon ristiporatuilla jarrupyörillä (14,2 edessä, 13,6 takana) ja 6-mäntäisillä etu- ja 2-mäntäisillä alumiinisatuloilla, joissa on Lexus-tunnus, sekä 19-tuumaisilla BBS-taotetuilla alumiiniseosvanteilla. Lexus IS F:ssä on 4 969 kuutiokuutiometrin (5,0 L; 303,2 cu in) suorasuihkutteinen 2UR-GSE V8, joka tuottaa SAE 310 kW (416 hv; 421 PS) 6600 rpm:n kierrosluvulla, kun taas huippuvääntömomentti on 371 lb-ft (503 N⋅m) 5200 rpm:ssä.

Luotettavuus

Lexus ISF on erittäin luotettava auto. Tämä on auto, joka määrittelee Lexuksen. Laadukas, tehokas, tyylikäs, hyvin rakennettu ja pystyy päihittämään Mercedes Benzin, BMW:n ja Audin. Lexus IS F kestää Toyota-peräisen luonteensa ja on osoittautunut luotettavaksi käytettynä autona.

Turvallisuus

Tämä kohta on etusijalla, kun kenenkään on ostettava ajoneuvo. Kuten National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) on ilmoittanut, kuluvan vuoden malli hankki itselleen viiden tähden yleisen turvallisuusluokituksen, mikä on todella hienoa. Tämän viiden tähden luokituksen lisäksi Lexus IS F sai neljän tähden luokituksen etutörmäystesteissä.

  Lexus RC Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Lexus on yksinkertaisesti korkean jälleenmyyntiarvon ruumiillistuma, eivätkä sen ajoneuvot yksinkertaisesti heikkene kuten muiden vertaistensa. Vuosien 2018 ja 2017 mallivuodet ovat myös Lexus-malleille houkuttelevia vuosia, ja ne tarjoavat suhteellisen hyvän arvon.

Huolto ja korjaus

Lexus IS F:n vuotuiset huoltokustannukset ovat 531 $. Korjaus- ja huoltokustannukset vaihtelevat iän, ajokilometrien, sijainnin ja liikkeen mukaan.

FAQ

Onko Lexus IS F etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus IS F on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus IS F:ssä on?

Lexus IS F on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus IS F:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus IS F:ssä on 416 hevosvoimaa ja 371 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus IS F:n tavaratila?

13,3 kuutiometriä ( 0,377 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus IS F:ssä on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus IS F:ssä on 19 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Lexus F Sport kestää?

Lexus kestää 250 000-300 000. Näin on, jos sitä huolletaan säännöllisesti ja oikein sekä noudatetaan konservatiivisia ajotapoja. Lexus voi kestää 17-20 vuotta, jos sillä ajetaan keskimäärin 15 000 kilometriä vuodessa. Jatka lukemista ja lue, voiko Lexukseen luottaa, mitkä mallit ovat luotettavimpia ja kuinka paljon huolto maksaa.

  Lexus IS Luotettavuus

Onko Lexus IS F nopea?

Lexuksen virallinen huippunopeus on 170 mph (273,6 km/h), mikä vastaa mallin Vmax-arvoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z