Lexus IS Luotettavuus

Lexus yhdistää korkeatasoisen käsityötaidon ja liioitellun muotoilun erilaisissa malleissaan. Se toimii tunnetun japanilaisen autonvalmistajan Toyotan luksusosastona, mutta sillä on enemmän persoonallisuutta ja vetovoimaa. Vuodesta 1999 lähtien Lexus on myynyt Lexus IS:ää, joka on Toyotan Altezza-nimimerkistä Japanissa kehitetty kompakti edustusauto (sana Altezza tarkoittaa italialaisittain ”korkeutta”).

Yleiskatsaus

IS 300 AWD:n voimanlähteenä on 3,5-litrainen V6-moottori, joka tuottaa 260 hevosvoimaa ja 236 kilon vääntömomentin. Molemmat IS 350 -mallit saavat voimansa 3,5-litraisesta V6-moottorista, joka tuottaa 311 hevosvoimaa ja 280 paunaa vääntöä. Lexus IS300:ssa on 3,0-litrainen kuusisylinterinen moottori, joka tunnetaan nimellä 2JZ-GE. MkIV Supran faneille tämä moottorikoodi lienee tuttu.

Luotettavuus

J.D. Power odottaa vuoden 2021 Lexus IS:n ennustetun luotettavuuspistemäärän olevan 81 pistettä sadasta. Pistemäärää 91-100 pidetään parhaana, 81-90 on erinomainen, 70-80 on tyydyttävä ja 0-69 on keskimääräistä huonompi. Vuodesta 2017 lähtien Lexus on voittanut JD Power Dependability Award -palkinnon 6 vuotta peräkkäin markkinoiden luotettavimpana automerkkinä. Luotettavuus, luotettavuus ja kestävyys ovat avainasemassa, kun asiakkaillemme tarjotaan pitkäaikaista arvoa, ja ne ovat auttaneet rakentamaan ennennäkemätöntä luottamusta ja uskollisuutta Lexus-merkkiä kohtaan.

Turvallisuus

Lexus on tyytyväinen IS 350:n 311 hevosvoimaan ja 280 kilon vääntömomenttiin. NHTSA antaa Lexus IS:lle viisi tähteä yleisestä turvallisuudesta sekä neljä tähteä etutörmäyssuojasta. IIHS antaa sille hyvän arvosanan useimmissa testeissä, ja sen ajovalot ovat saaneet Top Safety Pick -palkinnon.

  Lexus RX Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Lexus IS 350:n arvo alenee 44 % viiden vuoden kuluttua ja sen viiden vuoden jälleenmyyntiarvo on 29 195 dollaria. Kuten lähes koko Lexus-mallisto, IS 350 pitää arvonsa hyvin ja on hyvä sijoitus (auton näkökulmasta). Poikkeuksellisen laadun ja arvon ansiosta voit luottaa siihen, että ostat sellaisen uutena tai käytettynä ja nautit siitä vuosia.

Huolto ja korjaus

Koska Lexus on Toyotan luksusdivisioona, huolto ja korjaukset ovat suhteellisen edullisia. Lexuksen omistajat käyttävät noin 551 dollaria vuodessa huoltoon ja korjauksiin, vaikka kustannukset kasvavat ajoneuvojen ikääntyessä.

FAQ

Onko Lexus IS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus IS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus IS:ssä on?

Lexus IS on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Lexus Lexus Lexus -luokitus: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus IS:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus IS:n teho on 260 hevosvoimaa ja vääntömomentti 236 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus IS:n tavaratila?

10,8 kuutiometriä ( 0,306 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus IS:ssä on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus IS:ssä on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z