Lexus LC Luotettavuus

Lexus sai tunnustusta täysikokoisista luksusautoista, kuten hienostuneesta LS-sedanista, sekä suosituista katumaastureista, kuten alkuperäisestä RX-mallista. Sen urheilullinen IS-sedan ja pienikokoinen UX-crossover edustavat parasta vastinetta. Lexus kehitti LC grand tourerin käyttämään GA-L-alustaa, jota LS-sedan käyttää täysikokoisen XF50-sarjan kanssa. Se on ensimmäinen Lexus-malli, jossa käytetään GA-L-alustaa. Lexuksen mukaan nimi ”LC” tarkoittaa ”Luxury Coupe”.

Yleiskatsaus

Vakiomallin LC500:n sykkivä sydän on Lexuksen suorituskykyinen 5,0-litrainen V-8-moottori, joka tuottaa 471 hevosvoimaa ja 398 paunan vääntömomentin. Yhdistettynä vain nopeasti vaihtuvaan, mutta pehmeään 10-vaihteiseen automaattivaihteistoon se tuottaa loistavaa polttomoottorirockia, joka miellyttää korvia yhtä paljon kuin LC:n muut osat silmiä. Toinen tarjolla oleva voimansiirto on LC500h:n 354 hv:n kaasusähköinen voimansiirto, jossa yhdistyvät 3,5-litrainen V-6, pari sähkömoottoria ja 1,1 kWh:n litiumioniakku.

Luotettavuus

Lexuksella on moitteeton maine luotettavuus-, omistajuus- ja jälleenmyyjätutkimuksissa, mikä viittaa siihen, että huippuluokan asiakaspalvelun ja ongelmattoman autoilun pitäisi olla realistisia odotuksia. Vuoden 2021 Lexus LC:n luotettavuusennuste on 86 pistettä 100:sta. J.D. Powerin ennustettu luotettavuuspistemäärä 91-100 on paras, 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä, jota pidetään keskimääräistä huonompana.

Turvallisuus

Ylellinen katumaasturi on ansainnut IIHS Top Safety Pick+ -merkinnän joka vuosi vuodesta 2015 lähtien, ja jäi vain vuonna 2018, jolloin Lexus sai Top Safety Pick -luokituksen. Lexus LC arvioitiin 4,8 tähteä 5 tähdestä -luokituksella.

  Lexus SC Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

LC500 menettää keskimäärin 9 800 dollaria vuodessa eli suhteellisesti 12 %. On tärkeää tulkita tämä keskimääräiseksi luvuksi.

Huolto ja korjaus

Lexus LC500:n arvioidut huolto- ja korjauskustannukset vaihtelevat 95 ja 1860 dollarin välillä, keskiarvon ollessa 271 dollaria.

FAQ

Onko Lexus LC etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus LC on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lexus LC:ssä on?

Lexus LC on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Lexus Lexus Lexus -luokitus: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus LC:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus LC:ssä on 471 hevosvoimaa ja 398 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus LC:n tavaratila?

5,4 kuutiometriä ( 0,153 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus LC:ssä on?

5,2 tuumaa ( 13,21 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus LC:ssä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Lexus LC 500 superauto?

Lexus LC 500 ja Audi R8 ovat kaksi esimerkkiä. Nämä superautot ovat erittäin kalliita, mutta ne ovat silti suhteellisen edullisia, kun niille on kertynyt joitakin vuosia ja kilometrejä.

Mitä LC tarkoittaa Lexuksessa?

LEXUS LC. LC tarkoittaa sanaa Luxury Coupe. Auto on yhdistelmä lippulaivasedan ylellisyyttä ja grand touring coupen urheilullisen tyylikästä estetiikkaa. Lippulaivakaksikko on suunniteltu joka ulottuvuudeltaan tarjoamaan ainutlaatuisen ja palkitsevan ajokokemuksen.

  Lexus HS Luotettavuus

Onko Lexus parempi kuin BMW?

Lexus on laadultaan parempi kuin BMW. Lexus on luotettavuudeltaan ja laadultaan 33 % parempi kuin BMW:n autot. Nämä autot on rakennettu kestämään monta vuotta ja niissä on huomattavan luotettavia ominaisuuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z