Lexus LFA Luotettavuus

Lexus yhdistää korkeatasoisen käsityötaidon ja liioitellun muotoilun erilaisissa malleissaan. Se toimii tunnetun japanilaisen autonvalmistajan Toyotan ylellisyysosastona, mutta sillä on enemmän persoonallisuutta ja vetovoimaa. Vuonna 2008 Toyota esitteli Lexus LFA:n tuotantoversion Tokion autonäyttelyssä. Se on kaksipaikkainen urheiluauto, jota valmistaa Toyotan luksusautoja valmistava Lexus-divisioona.

Yleiskatsaus

Lexus kertoi yhdysvaltalaisille asiakkailleen, että LFA olisi saatavissa vain leasing-versiona viime vuonna. Lexus sanoi, ettei se halunnut amerikkalaisten asiakkaiden kääntyvän myymään mallia voitolla. Lexus LFA:ssa on 4,8-litrainen V10-moottori, joka on peräisin Formula 1 -autoissa käytetystä kilpamoottorista. Rata-ajoon kehitetty moottori tuottaa 552 hevosvoimaa 8 700 kierroksen minuutissa ja 354 kilon vääntömomentin 6 800 kierroksen minuutissa.

Luotettavuus

Lexus LFA on erittäin luotettava auto. Tämä on auto, joka määrittelee Lexuksen. Laadukas, tehokas, tyylikäs, hyvin rakennettu ja pystyy päihittämään Mercedes Benzin, BMW:n ja Audin. He jopa voittivat palkinnon parhaasta maalipinnasta jo jonkin aikaa, osoittaa vain sen, kuinka täydellisyyden tasoa he tavoittelevat, se on aivan uskomattoman tylsää.

Turvallisuus

Ylellinen katumaasturi on ansainnut IIHS Top Safety Pick+ -merkinnän joka vuosi vuodesta 2015 lähtien, ja jäi vain vuonna 2018, jolloin Lexus sai Top Safety Pick -luokituksen. Mutta Lexus LFA:ta ei ole vielä luokiteltu turvallisuuden osalta.

Jälleenmyyntiarvo

Lexus LFA:n arvo on noussut 25 % viimeisten 10 vuoden aikana. Vasta vuonna 2012 valmistetun perusmallin suositushinta oli 375 000 dollaria. Käytetyn 2012 Lexus LFA:n arvo vaihtelee noin 80 360 ja 133 975 dollarin välillä kunnosta, ajokilometreistä ja lisävarusteista riippuen.

  Audi TT RS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lexus LFA:n huolto maksaa vähintään $237,66 ja enintään $237,66, keskiarvon ollessa $237,66.

FAQ

Onko Lexus LFA etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus LFA on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Lexus LFA:ssa on?

Lexus LFA on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus LFA:ssa on ja onko siinä turbo?

Lexus LFA:ssa on 552 hevosvoimaa ja 354 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V10, jonka iskutilavuus on 4,8L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Lexus LFA:ssa on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus LFA:ssa on 20 x 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Voiko Lexus LFA:lla ajaa päivittäin?

Kyllä, voit! Se on loistava auto ajaa joka päivä. Voit käyttää sitä myös viikonloppumatkoilla ja lomamatkoilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z